להורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!
-
@הכי-גרסינן באיתור דף אם כותבים בבא מציעא או בבא בתרא הוא פותח תמיד בבא קמא דף ב
באגתודה!
זה פשוט כלי מדהים שיכניס למודעות של האברכים את הפרויקט הזה.
(נ.ב. אם יהיה לי כח לכתוב פרטים על כל עד נוסח, זה יהיה לך פשוט להכניס את זה?) -
@צבי-דורש-ציון
בדקתי את העניין הזה = לא הולך לעשות את זה - לפחות לא כרגע, ומסתמא לא בכלל.
כיון שספריית העיצוב שבה השתמשנו - אינה מותאמת לאנדרואיד, ובשביל להתאים את התוכנה לאנדרואיד, צריך להחליף ספריית עיצוב, מה שאני לא הולך לעשות.@הכי-גרסינן בגירסא החדשה, צריך להוריד שוב גם את הdb או רק את את קבצי הפייתון?
-
@הכי-גרסינן באיתור דף אם כותבים בבא מציעא או בבא בתרא הוא פותח תמיד בבא קמא דף ב
באגתודה!
זה פשוט כלי מדהים שיכניס למודעות של האברכים את הפרויקט הזה.
(נ.ב. אם יהיה לי כח לכתוב פרטים על כל עד נוסח, זה יהיה לך פשוט להכניס את זה?)@איש-גמזו כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
(נ.ב. אם יהיה לי כח לכתוב פרטים על כל עד נוסח, זה יהיה לך פשוט להכניס את זה?)
כן, בעז"ה. פשוט להוציא את המידע הזה מהPDF שם זה קצת מורכב.
אבל במחשבה שניה - אבדוק עכשיו יכול להיות שיש לי דרך להוציא את המידע - אעלה לך את זה ותערוך אותו. מה אומר?אגב, טיפלתי בקימפול למק, גם כאפליקצייה וגם כגריסת התקנה - יעלה עוד מעט לגיטאב - אשמח אם תבדוק את זה ותעדכן
-
@הכי-גרסינן בגירסא החדשה, צריך להוריד שוב גם את הdb או רק את את קבצי הפייתון?
@איש-גמזו זה פדיחה - זה לא אמור להיות - אני כעת מוחק את הגירסאות האלו.
זה הבאג בגיטאב אקש'ן - עד שאתה לא מוריד אתה לא יודע מה הבעיות בגירסה שנוצרת לבד.אגב, בגירסה 1.5 - לא הייתה את הבעיה הזו, נכון?
-
@איש-גמזו זה פדיחה - זה לא אמור להיות - אני כעת מוחק את הגירסאות האלו.
זה הבאג בגיטאב אקש'ן - עד שאתה לא מוריד אתה לא יודע מה הבעיות בגירסה שנוצרת לבד.אגב, בגירסה 1.5 - לא הייתה את הבעיה הזו, נכון?
@הכי-גרסינן כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
אגב, בגירסה 1.5 - לא הייתה את הבעיה הזו, נכון?
נכון
-
@הכי-גרסינן כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
אגב, בגירסה 1.5 - לא הייתה את הבעיה הזו, נכון?
נכון
@איש-גמזו תודה!
כעת רץ בגיטאב קימפול הקוד לווינדוס ומק - אשמח אם תבדוק את זה.

קישור למעקב אחרי ריצת המק
https://github.com/ACHI-GARCINAN/ACHI-GARCINAN/actions/runs/24792572603/job/72553744461עריכה: הריצה נכשלה!
בבדיקה כעת -
@צבי-דורש-ציון
כיון שספריית העיצוב שבה השתמשנו - אינה מותאמת לאנדרואיד, ובשביל להתאים את התוכנה לאנדרואיד, צריך להחליף ספריית עיצוב, מה שאני לא הולך לעשות.@הכי-גרסינן כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
@צבי-דורש-ציון
כיון שספריית העיצוב שבה השתמשנו - אינה מותאמת לאנדרואיד, ובשביל להתאים את התוכנה לאנדרואיד, צריך להחליף ספריית עיצוב, מה שאני לא הולך לעשות.תודה על הרצון!
אם יש בכל זאת מישהו שמתחשק לו...@איש-גמזו כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
נ.ב. אם יהיה לי כח לכתוב פרטים על כל עד נוסח
אם יש לך הבנה בזה זה יכול להיות ממש ממש נפלא!
-
@צבי-דורש-ציון
כיון שספריית העיצוב שבה השתמשנו - אינה מותאמת לאנדרואיד, ובשביל להתאים את התוכנה לאנדרואיד, צריך להחליף ספריית עיצוב, מה שאני לא הולך לעשות.תודה על הרצון!
אם יש בכל זאת מישהו שמתחשק לו...@איש-גמזו כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
נ.ב. אם יהיה לי כח לכתוב פרטים על כל עד נוסח
אם יש לך הבנה בזה זה יכול להיות ממש ממש נפלא!
@צבי-דורש-ציון הבנתי האישית לא מידי גבוהה, רק הם עצמם כתבו איזה מבוא, אולי אוכל למצות אותו למשהו מועיל.
-
@הכי-גרסינן יישר כח!
סליחה שאני חוזר על שאלה שכבר נשאלה,
האם יש אישור לכך מהספרייה הלאומית/פרידברג?
נפק"מ לעניין שימוש בטקסטים בפרוייקטים אחריםתודה רבה
-
@הכי-גרסינן יישר כח!
האם יש אישור לכך מהספרייה הלאומית/פרידברג?
נפק"מ לעניין שימוש בטקסטים בפרוייקטים אחריםתודה רבה
@shisha כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
האם יש אישור לכך מהספרייה הלאומית/פרידברג?לא כרגע.
-
-
@הכי-גרסינן איזה קישור מבין הארבע אני צריך להוריד בשביל גירסת התקנה של ווינדוס?
-
@שר-שלום הרביעי - בעיקרון אמור להיות בהודעה עצמה "וינדוס - גירסת התקנה" - ולחיצה עליו יוריד את זה - קישור ישיר.
סודר.
בגירסאות הבאות - בעז"ה קישור ישיר -
@שר-שלום אל תוריד - יש שגיאה!!!...
מסדר את זה כעת. -
תנסה גם אתה את הגירסאות למק - אשמח.
כתוב לי שזה לא נתמך

יכול להיות בגלל שיש לי מק עם מעבד אינטל ולא עם מעבד m -
תנסה גם אתה את הגירסאות למק - אשמח.
כתוב לי שזה לא נתמך

יכול להיות בגלל שיש לי מק עם מעבד אינטל ולא עם מעבד m@איש-גמזו לא נראה לי - הייתה בעיה בגירסה.
נסה מחר - כשיעלה גירסה חדשה. -