להורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!
-
@הכי-גרסינן כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
אבדוק את העניין, יכול להיות שצריך קצת לחפור על זה בשביל לתת מידע אמין.
אם יש לך יד או רגל בעניין - אשמח לקבל מידעאני חושב שבתיקיה של הסינופסיסים (התיקיה המקורית, של האקסלים) יש קובץ של מבוא עם מידע על כתבי היד.
עוד נקודה לשיפור, שתהפוך את התוכנה ליותר ראויה ללימוד רציף ולא רק לבדיקת שינויים,
והיא לעשות שהטקסט (המרכזי של נוסח וילנא) יהיה יותר ממוזג ולא מחולק לגמרי כל שורה בריבוע בפני עצמו.ממש יישר כח על התוכנה!
נ.ב. אם יש לך כח לקמפל אותה למק אני מאד אשמח, כרגע יש לי את הקוד שקיבלתי מ@סנאי ופתחתי אותו דרך פייתון, אבל זה יהיה קצת שיגעון לרדוף אחריו או אחריך בכל גירסה, כך שאם הולך לך בקלות לקמפל, ממש אשמח.
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@איש-גמזו רעיון יפה!
אולי אבל צריך משהו יותר ברור, כי בתכל'ס בתוכנה רואים את זה בקטן -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@הכי-גרסינן כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
גודל התוכנה גדל למשקל 1.6 ג'יגה.
אולי תשים את זה דחוף בT7 שיצא קל יותר להורדה?
-
גודל התוכנה גדל למשקל 1.6 ג'יגה.
אולי תשים את זה דחוף בT7 שיצא קל יותר להורדה?
פוסט זה נמחק! -
ישנה כבר אפשרות להחליף גופן?
מומלץ מאוד לעשות איזה אפשרות שיהיה אתר לא צבעוני זה מאוד מפריע בעין
יישר כח גדול מאוד
פוסט זה נמחק! -
ישנה כבר אפשרות להחליף גופן?
מומלץ מאוד לעשות איזה אפשרות שיהיה אתר לא צבעוני זה מאוד מפריע בעין
יישר כח גדול מאוד
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@הכי-גרסינן וואוו נראה ממש יפה
לגבי הגופנים שהוזכרו כאן יהיה אפשר להחליף לכל נוסח גופן ? -
@הכי-גרסינן וואוו נראה ממש יפה
לגבי הגופנים שהוזכרו כאן יהיה אפשר להחליף לכל נוסח גופן ?פוסט זה נמחק! -
מסכת עבודה זרה חסירה.
-
מסכת עבודה זרה חסירה.
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@הכי-גרסינן דוקא ירד לי הקובץ ממש מהר, חשבתי שזה יארוך הרבה זמן כי כתבת איפשהו שזה אמור להיות קובץ גדול מעל 1 ג'יגה
-
פוסט זה נמחק!
@הכי-גרסינן
יישר כח עצום זה ממש מאיר את העיניים[חוץ מהגופן שלדעתי הוא ממש זוועה]
-
@הכי-גרסינן דוקא ירד לי הקובץ ממש מהר, חשבתי שזה יארוך הרבה זמן כי כתבת איפשהו שזה אמור להיות קובץ גדול מעל 1 ג'יגה
@יאיר-דניאל
אפשר להעלות את זה כקישור לדרייב + כוכביות בשביל החסומים?
ישר כח!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות