להורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!
-
סליחה מכולם, לא הייתי בארץ כמה ימים.
חזרתי היום.
בכ"א אני מודע - חלקית לפחות לבעיות שישנם - מקווה שאתאושש עד הערב ואטפל בהם.
ונוכל לברך כבר על המוגמר.@הכי-גרסינן הנוסח של הגמרא הבסיסית, היא לא בדיוק וילנא מקורי
יש שם הרבה תוספות מהצענזור שנמצאות
[לדוגמא בסנהדרין מד]
לידיעתך -
@הכי-גרסינן הנוסח של הגמרא הבסיסית, היא לא בדיוק וילנא מקורי
[לדוגמא בסנהדרין מד]
לידיעתך@שר-שלום כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
[לדוגמא בסנהדרין מד]נראה לי שאתה מתכוון לתוספות שצונזרו וזה בסנהדרין מג
-
@הכי-גרסינן
כולנו מחכים -
@הכי-גרסינן הנוסח של הגמרא הבסיסית, היא לא בדיוק וילנא מקורי
[לדוגמא בסנהדרין מד]
לידיעתך@שר-שלום אני מודע. לא באתי לתקן את העולם...
מה שיש בפרידברג - זה מה שעבדתי עליו.
לא הולך לעשות שינויים בתוכן. -
@הכי-גרסינן
כולנו מחכים@שר-שלום כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
כולנו מחכים
גם אני חיכיתי...
לא היתה לי סבלנות ופנאי לעניין.
לגופם של דברים - הרצתי גירסה חדשה יותר בגיטאב, לא יודע אם זה באמת פתר את כלל הבעיות, והאם זה סוף סוף עובד במק.
לא הורדתי אצלי.
אשמח אם תוכלו לבדוק את זה. -
@שר-שלום כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
כולנו מחכים
גם אני חיכיתי...
לגופם של דברים - הרצתי גירסה חדשה יותר בגיטאב, לא יודע אם זה באמת פתר את כלל הבעיות, והאם זה סוף סוף עובד במק.
לא הורדתי אצלי.
אשמח אם תוכלו לבדוק את זה.@הכי-גרסינן לא נפתח
מחפש את התקייה ולא מוצא -
@שר-שלום כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
כולנו מחכים
גם אני חיכיתי...
לא הורדתי אצלי.
אשמח אם תוכלו לבדוק את זה.@הכי-גרסינן כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
והאם זה סוף סוף עובד במק.

-
@הכי-גרסינן כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
והאם זה סוף סוף עובד במק.

@איש-גמזו משתתף בצערך...
אותה השגיאה דלעיל? -
@הכי-גרסינן לא נפתח
מחפש את התקייה ולא מוצא@שר-שלום תודה על העדכון.
אחרי הכל זה AI...
אני יכול לקמפל מקומית - במחשב שלי, אבל רק לווינדוס, למק אני חייב את השרתים של גיטאב, כיון שאין לי מק, ולכן יש המון בעיות!
ה' יעזור לי/לנו. -
@שר-שלום תודה על העדכון.
אחרי הכל זה AI...
אני יכול לקמפל מקומית - במחשב שלי, אבל רק לווינדוס, למק אני חייב את השרתים של גיטאב, כיון שאין לי מק, ולכן יש המון בעיות!
ה' יעזור לי/לנו.@הכי-גרסינן אם תסביר לי (אתה או ג׳מיני) אני אצליח לקמפל בעצמי במחשבי?