בירור | האם זו מציאה?
-
אשמח לעזרה, להבין האם המחשב הזה הוא מציאה? או שיש קעצ' שאני מפספס...
210$

-
ח חיים5299173 סימן נושא זה כשאלה
-
210$

@חיים5299173
השאלה אם זה באתר אמין
אגב עכשיו אני רואה שיש קאץ' רציני שצריך לעמוד בקריטריונים של PCs for People וכן זה מחודש. -
@חיים5299173
השאלה אם זה באתר אמין
אגב עכשיו אני רואה שיש קאץ' רציני שצריך לעמוד בקריטריונים של PCs for People וכן זה מחודש.@פראירי
את האתר אני מכיר. ואני זכאי לקנות שם (אני נחשב סטודנט), ואני יודע שזה מחודש.
חוץ מזה? -
@פראירי
את האתר אני מכיר. ואני זכאי לקנות שם (אני נחשב סטודנט), ואני יודע שזה מחודש.
חוץ מזה?@חיים5299173
אני הייתי קופץ על זה בשתי ידיים. -
210$

@חיים5299173 אחרי שתזמין לך אחד, שלא נתפוס לך...
תוכל לספר לנו איזה אתר זה? אולי קישור?האמת... הרגע מצאתי את האתר. שולחים לישראל?
-
@חיים5299173 אחרי שתזמין לך אחד, שלא נתפוס לך...
תוכל לספר לנו איזה אתר זה? אולי קישור?האמת... הרגע מצאתי את האתר. שולחים לישראל?
-
@mdy כתב בבירור | האם זו מציאה?:
האמת... הרגע מצאתי את האתר. שולחים לישראל?
לא
וכבר כתבו שהרכישה היא רק לזכאים -
210$

@חיים5299173
נראה עיסקה טובה בהחלט
בהתחשב בשוק ובמחירי איביי למוצרים כאלה.רק שאלה
נכנסת רק לכתובת הזו
https://www.pcsrefurbished.com/sales/salesHome.aspx
או שהצלחת גם לגשת לכאן?
https://www.pcsforpeople.org/כי אצלי חסום, כנראה בגלל הגדרות איזוריות ואין לי VPN לעקיפה
-
א. תודה למי שענה.
ב. למי ששאל על הפרטים.
אסביר: אני כעת בארה"ב, ויש לי זכאות כי אני לומד בישיבה שמוכרת כאוניברסיטה ויש לי זכאויות של סטודנטים שביניהם - 4 מחשבים מחודשים שאני יכול לקנות באתר הזה. (אגב משלוח חינם בארה"ב).חשוב לי לשאול שוב ולהבהיר: כדאי לי לקנות את זה עכשיו? או לחכות למציאות אחרות? כי לפעמים יש מציאות מטורפות. השאלה האם זו מציאה מטורפת לדעתכם, כך שכדאי לי לקנות את זה ולנסות למכור.
תודה מראש! -
א. תודה למי שענה.
ב. למי ששאל על הפרטים.
אסביר: אני כעת בארה"ב, ויש לי זכאות כי אני לומד בישיבה שמוכרת כאוניברסיטה ויש לי זכאויות של סטודנטים שביניהם - 4 מחשבים מחודשים שאני יכול לקנות באתר הזה. (אגב משלוח חינם בארה"ב).חשוב לי לשאול שוב ולהבהיר: כדאי לי לקנות את זה עכשיו? או לחכות למציאות אחרות? כי לפעמים יש מציאות מטורפות. השאלה האם זו מציאה מטורפת לדעתכם, כך שכדאי לי לקנות את זה ולנסות למכור.
תודה מראש!אוקיי, אז... ברוך דיין האמת על המחשב. הוא נחטף

בכל אופן, אמשיך להעלות פה את המבצעים בכל פעם שיהיה משהו שנראה לי טוב - ואשמח אם תשתפו פעולה ותייעצו לי מה שווה.
תודה!