להורדה | שירותי דיבור של גוגל אופליין ללא רוט המרת דיבור לטקסט באנגלית והמרת טקסט לדיבור אנגלית עברית ערבית
-
@אלוף-תימן כתב בלהורדה | שירותי דיבור של גוגל אופליין ללא רוט המרת דיבור לטקסט באנגלית והמרת טקסט לדיבור אנגלית עברית ערבית:
אתה יכול להגיד לי איזה גירסה
איך אני בודק איזה גירסה זה?
@אלוף-תימן כתב בלהורדה | שירותי דיבור של גוגל אופליין ללא רוט המרת דיבור לטקסט באנגלית והמרת טקסט לדיבור אנגלית עברית ערבית:
ושאתה מנסה להתקין את האפליקציה שמעתיקה את הנתונים אתה מצליח להתקין או לא
אני מצליח כמן שעשיתי בתרגום מסך שעשיתי השבתה לסייר F
-
@אלוף-תימן בהתחלה זה התקין לי הכל וגם העתיק את הנתונים
ועכשיו ניסיתי להתקין מחדש את המעתיק נתונים וזה כותב לי שאי אפשר -
@אלוף-תימן בהתחלה זה התקין לי הכל וגם העתיק את הנתונים
ועכשיו ניסיתי להתקין מחדש את המעתיק נתונים וזה כותב לי שאי אפשר@רוטב-שום אם הבנתי נכון עכשיו כבר מותקן לך האפליקציה השניה האפליקציה של שירותי דיבור של גוגל ובגלל שהגירסה של האפליקציה יותר מעודכנת אי אפשר להתקין אפליקציה יותר ישנה האפליקציה שמעתיקה את הנתונים לכן תמחק את האפליקציה של השירותי דיבור של גוגל או שתסיר עדכונים אם אתה לא מצליח למחוק תכנס לפרטי אפליקציה שלוש נקודות הסר עדכונים ואז כנראה תצליח
-
@רוטב-שום אם הבנתי נכון עכשיו כבר מותקן לך האפליקציה השניה האפליקציה של שירותי דיבור של גוגל ובגלל שהגירסה של האפליקציה יותר מעודכנת אי אפשר להתקין אפליקציה יותר ישנה האפליקציה שמעתיקה את הנתונים לכן תמחק את האפליקציה של השירותי דיבור של גוגל או שתסיר עדכונים אם אתה לא מצליח למחוק תכנס לפרטי אפליקציה שלוש נקודות הסר עדכונים ואז כנראה תצליח
@אלוף-תימן לא הבנתי לאיזה אפליקציה להסיר עדכון,ואיך
-
@אלוף-תימן לא הבנתי לאיזה אפליקציה להסיר עדכון,ואיך
-
@רוטב-שום יש אפליקציה אחת איפה שקשקשתי באדום אמר להיות שלוש נקודות ואז הסר עדכונים אם אין אז תמחק את האפליקציה הזאת ותעשה הכל מחדש

@אלוף-תימן תודה רבה
לחצתי שם ואז זה שאל אותי אם אני רוצה להחליף
את השרותי דיבור ועכשיו זה עובד -
@רוטב-שום אתה יכול להגיד לי איזה גירסה
ושאתה מנסה להתקין את האפליקציה שמעתיקה את הנתונים אתה מצליח להתקין או לא@אלוף-תימן כתב בלהורדה | שירותי דיבור של גוגל אופליין ללא רוט המרת דיבור לטקסט באנגלית והמרת טקסט לדיבור אנגלית עברית ערבית:
דרך אגב איך באמת אני בודק איזה גירסה מותקנת לי?
-
דרך אגב איך באמת אני בודק איזה גירסה מותקנת לי?
-
@רוטב-שום אפשר פחות או יותר לפי המספר build
חשבתי בהתחלה שצרבת איזה גרסה כשרה בפורום ולכן אתה יודע -
@אלוף-תימן שאפליקציית זיהוי הדיבור תעדכן את עצמה במקום אפליקציית העתקת הנתונים
-
בהמשך לנושא הזה של @אפרים-ד העלתי את כל הקבצים לתיקייה אחת שיהיה יותר קל להוריד בניתי אפליקציה שמעתיקה את הנתונים ומבקשת לפני כן הרשאת קבצים המון מסתבכים
כרגע זה עובד נראה לי רק להמנגן גיימר פרו (z80). נגן m390pro אנדרואיד 9. m36plus. ואולי ל otg האחרון. בגלל שמחקנו בגירסה את האפליקציה שמגיעה עם הגירסה שהחתימות לא יתנגשו
בהמשך אני יערוך את שאר הגירסאות הכשרות שזה יתמוך בכולם
אז מחלצים את התיקיה הקוד זה 546 מתקינים קודם כל את האפליקציה מעתיק נתוני tts בוחרים שם את התיקייה הפנימית שזה מסיים להתקין את האפליקציה Google tts
ושלוחצים על המיקרופון לאשר גישה לאפליקציה למיקרופוןלהוריד****
תהנו@אלוף-תימן יש דרך לדבר באנגלית וזה יכתוב בעברית?
-
בהמשך לנושא הזה של @אפרים-ד העלתי את כל הקבצים לתיקייה אחת שיהיה יותר קל להוריד בניתי אפליקציה שמעתיקה את הנתונים ומבקשת לפני כן הרשאת קבצים המון מסתבכים
כרגע זה עובד נראה לי רק להמנגן גיימר פרו (z80). נגן m390pro אנדרואיד 9. m36plus. ואולי ל otg האחרון. בגלל שמחקנו בגירסה את האפליקציה שמגיעה עם הגירסה שהחתימות לא יתנגשו
בהמשך אני יערוך את שאר הגירסאות הכשרות שזה יתמוך בכולם
אז מחלצים את התיקיה הקוד זה 546 מתקינים קודם כל את האפליקציה מעתיק נתוני tts בוחרים שם את התיקייה הפנימית שזה מסיים להתקין את האפליקציה Google tts
ושלוחצים על המיקרופון לאשר גישה לאפליקציה למיקרופוןלהוריד****
תהנו@אלוף-תימן איך עושים שזה ימיר טקסט לדיבור?
-
@אלוף-תימן יש דרך לדבר באנגלית וזה יכתוב בעברית?
-
@אלוף-תימן איך עושים שזה ימיר טקסט לדיבור?
-
@רוטב-שום כן זה אמור לעבוד תוודה שלאפליקציה של השירותי דיבור של גוגל יש הרשאת מיקרופון ובמקלדת של גוגל תעבור לאנגלית תלחץ על המיקרופון ותדבר
@אלוף-תימן עשיתי את זה וזה לא מתרגם לעברית
-
@אלוף-תימן בכותרת של הנושא הזה גם רשום שזה יכול להמיר טקסט לדיבור?!
-
@אלוף-תימן בכותרת של הנושא הזה גם רשום שזה יכול להמיר טקסט לדיבור?!