בקשת מידע | עזרה על תוכנת קליקי של ימות המשיח
-
שלום וברכה אשמח ממש לעזרתכם הכנתי משחק קליקרים בטיול עם חברים ואני מגיע לפתוח הדף של המשחק לא עולה לי - מה עושים? אני ממש חייב את זה ממש תודה רבה לכם על הכל
מצורף סרטון לראות את התקלההקלטה 2026-04-14 130016.mp4 -
א אדיר כהן סימן נושא זה כשאלה
-
שלום וברכה אשמח ממש לעזרתכם הכנתי משחק קליקרים בטיול עם חברים ואני מגיע לפתוח הדף של המשחק לא עולה לי - מה עושים? אני ממש חייב את זה ממש תודה רבה לכם על הכל
מצורף סרטון לראות את התקלההקלטה 2026-04-14 130016.mp4 -
מצורף סרטון לראות את התקלההקלטה 2026-04-14 130016.mp4@אדיר-כהן נראה לי שזה בעיה עם אינטרנט איטי
-
@אדיר-כהן נראה לי שזה בעיה עם אינטרנט איטי
-
@הישבשר-המלומד תראה את התמונה ששלחתי.
@שלוםפ לא רואים אותה בכלל
-
@שלוםפ לא רואים אותה בכלל
-
@שלוםפ צודק גם אצלי שזה אינטרנט ממש מהיר ובחשבון שלי זה לא עובד
-
מצורף סרטון לראות את התקלההקלטה 2026-04-14 130016.mp4@אדיר-כהן אם אתה רוצה @אהל-יהודה שיתף פה אתר דומה
https://mitmachim.top/topic/94571/שיתוף-קליקינט-משחק-טרויה-שמאפשר-להשתמש-עם-פלאפונים/101 -
@אהל-יהודה איך מושכים שם קוד מפיק או אישור כאילו איך אני מתחבר?
-
@אהל-יהודה איך מושכים שם קוד מפיק או אישור כאילו איך אני מתחבר?
@חיים-כהן-5 קוד אישור PROG0 ואז זה יתן לך קוד משחק.
-
מצורף סרטון לראות את התקלההקלטה 2026-04-14 130016.mp4@אדיר-כהן
תיכנס לדף ניהול /עריכת משחק
ושם תמחק את כל הקוקיז
(לחיצה על F12 - ראה תמונה
)לכאורה זה אמור לפתור את התקלה הזו כך פתרתי זאת כמה פעמים
-
@working.cohen
תודה רק לא הבנתי בדיוק איך לעשות את זה -
@אדיר-כהן
ניסת להפעיל את זה ממחשב אחר / טלפון אחר?