הצעת ייעול | בניית תוסף להפיכת כל השמעה לווקאלי בלבד
-
תגובה: אתר שהופך כל שיר לוואקלי.
אני לא מבין בתיכנות וכדו'.
אבל אשמח מאד אם מישהו יבנה תוסף לכרום, באמצעותו יוכלו להפעיל כל שיר באינטרנט עם המוזיקה הכי רועשת, והתוסף במצב פעיל - יהפוך אותו לשמיעה במצב ווקאלי (כלומר 'יהרוג' רק את החלק המוזיקה, וישאיר את השרים בפה וכל דבר אחר)אפשרי בכלל?
-
אבל אשמח מאד אם מישהו יבנה תוסף לכרום, באמצעותו יוכלו להפעיל כל שיר באינטרנט עם המוזיקה הכי רועשת, והתוסף במצב פעיל - יהפוך אותו לשמיעה במצב ווקאלי (כלומר 'יהרוג' רק את החלק המוזיקה, וישאיר את השרים בפה וכל דבר אחר)אפשרי בכלל?
@מענדיל-טרייסטער אפשרי, אבל לוקח זמן
-
@The_Yonatan
יש פה מישהו שירצה להירתם לענין?
זה יכול להיות מאד תועלתי בפרט בימי ספירת העומר -
@The_Yonatan
יש פה מישהו שירצה להירתם לענין?
זה יכול להיות מאד תועלתי בפרט בימי ספירת העומר@מענדיל-טרייסטער כאן https://mitmachim.top/topic/95446/שיתוף-תוכנת-ממיר-שמע-לפלייבק-או-לווקאלי-עם-הרבה-אפשרויות-לא-כ-exe/7
הוא בנה תוכנה שעושה את זה. אם יש למישהוא כח אז שיכין תוסף שעובד עם זה -
@מענדיל-טרייסטער כאן https://mitmachim.top/topic/95446/שיתוף-תוכנת-ממיר-שמע-לפלייבק-או-לווקאלי-עם-הרבה-אפשרויות-לא-כ-exe/7
הוא בנה תוכנה שעושה את זה. אם יש למישהוא כח אז שיכין תוסף שעובד עם זה@The_Yonatan
תודה!
כתבתי לו שם, בא נראה אם הוא או אי מי אחר יפתיע -
@The_Yonatan כתב בהצעת ייעול | בניית תוסף להפיכת כל השמעה לווקאלי בלבד:
אפשרי, אבל לוקח זמן
ג'ימיני לא כ"כ מסכים איתך:
"הבקשה שלך נוגעת לאחד האתגרים המעניינים בתחום עיבוד השמע המודרני. הפרדת קולות (Vocal Isolation) בזמן אמת בתוך הדפדפן היא משימה טכנולוגית מורכבת, והנה המצב הנוכחי של הכלים בתחום:האתגר הטכנולוגי
רוב הכלים האיכותיים באמת להפרדת קולות משתמשים בבינה מלאכותית (AI) כדי לנתח את גלי הקול ולהפריד ביניהם. פעולה זו דורשת כוח עיבוד משמעותי. תוספים שמנסים לעשות זאת "בלייב" על כל אתר (כמו יוטיוב או אתרי סטרימינג אחרים) נתקלים לרוב בשתי בעיות:-
השהיה (Latency): העיבוד לוקח זמן, מה שעלול ליצור פער בין הווידאו לשמע.
-
איכות: שיטות פשוטות יותר (כמו ביטול פאזה) נוטות להשאיר "שאריות" של מוזיקה או לעוות את הקול."
גיפיטי דווקא מסכים איתו:

-
-
@The_Yonatan כתב בהצעת ייעול | בניית תוסף להפיכת כל השמעה לווקאלי בלבד:
אפשרי, אבל לוקח זמן
ג'ימיני לא כ"כ מסכים איתך:
"הבקשה שלך נוגעת לאחד האתגרים המעניינים בתחום עיבוד השמע המודרני. הפרדת קולות (Vocal Isolation) בזמן אמת בתוך הדפדפן היא משימה טכנולוגית מורכבת, והנה המצב הנוכחי של הכלים בתחום:האתגר הטכנולוגי
רוב הכלים האיכותיים באמת להפרדת קולות משתמשים בבינה מלאכותית (AI) כדי לנתח את גלי הקול ולהפריד ביניהם. פעולה זו דורשת כוח עיבוד משמעותי. תוספים שמנסים לעשות זאת "בלייב" על כל אתר (כמו יוטיוב או אתרי סטרימינג אחרים) נתקלים לרוב בשתי בעיות:-
השהיה (Latency): העיבוד לוקח זמן, מה שעלול ליצור פער בין הווידאו לשמע.
-
איכות: שיטות פשוטות יותר (כמו ביטול פאזה) נוטות להשאיר "שאריות" של מוזיקה או לעוות את הקול."
גיפיטי דווקא מסכים איתו:

@מענדיל-טרייסטער אפשר ליצור תוסף שמוריד את השמע, לא בזמן אמת
-
-
@מענדיל-טרייסטער ממש להפריד את המוזיקה, אי אפשר בזמן אמת, כי זה לוקח זמן. אבל מה שכן אפשר, זה "לחתוך" את התדרים שהם לא תדרי שירה, זה אפשרי וגם קיים, רק שזה לא יישמע כל כך טוב.
-
@The_Yonatan
תודה!
כתבתי לו שם, בא נראה אם הוא או אי מי אחר יפתיע@מענדיל-טרייסטער שם זה לא אפשרי.
זה משתמש במודלים אופליין.
במה האתר משתמש והאם יש לו API? -
@מענדיל-טרייסטער שם זה לא אפשרי.
במה האתר משתמש והאם יש לו API?@המלאך זה כן אפשרי ללא API ללא AI וכו' כמו אוקלוזר רק שמכנים את זה שישמע יותר את הקול של הזמר ופחות את הרעש זה לא מקצועי בעליל אבל אפשרי
-
@מענדיל-טרייסטער שם זה לא אפשרי.
במה האתר משתמש והאם יש לו API?@המלאך
אני מדבר על משהו שיהיה זמין בעת גלישה בכל האתרים
ולא התכוונתי לאתר ספציפי -
@המלאך זה כן אפשרי ללא API ללא AI וכו' כמו אוקלוזר רק שמכנים את זה שישמע יותר את הקול של הזמר ופחות את הרעש זה לא מקצועי בעליל אבל אפשרי
@הישבשר-המלומד לא הבנת את כונתי,
לאתר ההוא יש API? אלא אם אתה מתכוון לליצור מאפס, זה קצת מסובך.
לכן שאלתי, במה זה משתמש (האתר)?@מענדיל-טרייסטער כתב בהצעת ייעול | בניית תוסף להפיכת כל השמעה לווקאלי בלבד:
ולא התכוונתי לאתר ספציפיכמובן, התוסף ייטען מהאתר.
-
@הישבשר-המלומד לא הבנת את כונתי,
לאתר ההוא יש API? אלא אם אתה מתכוון לליצור מאפס, זה קצת מסובך.
לכן שאלתי, במה זה משתמש (האתר)?@מענדיל-טרייסטער כתב בהצעת ייעול | בניית תוסף להפיכת כל השמעה לווקאלי בלבד:
ולא התכוונתי לאתר ספציפיכמובן, התוסף ייטען מהאתר.
אוקי.
אז האתר משתמש בבינה מלאכותית, מה שאומר שיש שני אופציות.
או שמישהו ישכור שרת (קשה לי להאמין שחינמי יספיק לזה), ושם יריץ מודל וינתב לשם.
או כמו התוכנה של @css-0 אבל עם שימוש של ONNX,
אם יבוצע המודל אופליין, אז יש כמה דרכים לייעל את התוסף/תוכנה מאוד. -
אוקי.
אז האתר משתמש בבינה מלאכותית, מה שאומר שיש שני אופציות.
או שמישהו ישכור שרת (קשה לי להאמין שחינמי יספיק לזה), ושם יריץ מודל וינתב לשם.
או כמו התוכנה של @css-0 אבל עם שימוש של ONNX,
אם יבוצע המודל אופליין, אז יש כמה דרכים לייעל את התוסף/תוכנה מאוד.@המלאך כתב בהצעת ייעול | בניית תוסף להפיכת כל השמעה לווקאלי בלבד:
אז האתר משתמש בבינה מלאכותית
לא הבנתי,
איזה אתר? -
@המלאך כתב בהצעת ייעול | בניית תוסף להפיכת כל השמעה לווקאלי בלבד:
אז האתר משתמש בבינה מלאכותית
לא הבנתי,
איזה אתר? -
@המלאך אין לו API וגם הוא ממש לאט
-
@המלאך אין לו API וגם הוא ממש לאט
-
@מענדיל-טרייסטער סבבה אבל אני עכשיו צופה ביוטיוב בקקליפ הוא יצטרך קודם להמיר את זה לMP3 ואז לשלוח את זה לשם ואז זה אמור לחזור גם אם נתעלם מהנושא של הזמן שזה לפחות 5 דקות מינימום וזה לא ראלי וזה בלי קשדר שזה נותן חינם רק פעם 1 ביום
-
@מענדיל-טרייסטער סבבה אבל אני עכשיו צופה ביוטיוב בקקליפ הוא יצטרך קודם להמיר את זה לMP3 ואז לשלוח את זה לשם ואז זה אמור לחזור גם אם נתעלם מהנושא של הזמן שזה לפחות 5 דקות מינימום וזה לא ראלי וזה בלי קשדר שזה נותן חינם רק פעם 1 ביום
@הישבשר-המלומד לכן האפשרות היחידה זה מה שהצעתי למעלה.
https://mitmachim.top/post/1141651 -
@הישבשר-המלומד לכן האפשרות היחידה זה מה שהצעתי למעלה.
https://mitmachim.top/post/1141651@mps צודק. ניסתי לבנותא איזה תוסף אבל זה לא הלך טוב