בקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי
-
@אביי א. ייש"כ גדול מאוד!!!!!!!
ב. זה מחזיר לי את השגיאה הזו

זה אמור להיות קשור לנטפרי או שכתבתי שם משהו לא תקין?
תודה רבה -
הנה קוד Google Apps Script שעושה את זה:
function exportEmailSendersToSheet() { const ss = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet(); let sheet = ss.getSheetByName("שולחי מיילים"); if (!sheet) { sheet = ss.insertSheet("שולחי מיילים"); } else { sheet.clearContents(); } sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setValues([["שם", "כתובת מייל", "מספר הודעות"]]); sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setFontWeight("bold"); const sendersMap = {}; let start = 0; const batchSize = 500; while (true) { const threads = GmailApp.getInboxThreads(start, batchSize); if (threads.length === 0) break; for (const thread of threads) { const messages = thread.getMessages(); for (const message of messages) { const from = message.getFrom(); const match = from.match(/^(.*?)\s*<([^>]+)>$/) || from.match(/^([^@]+@[^\s]+)$/); let name, email; if (match && match[2]) { name = match[1].trim().replace(/^"|"$/g, ''); email = match[2].trim().toLowerCase(); } else { name = from.trim(); email = from.trim().toLowerCase(); } if (email) { if (sendersMap[email]) { sendersMap[email].count++; } else { sendersMap[email] = { name: name, count: 1 }; } } } } start += batchSize; Logger.log(`עיבוד ${start} שיחות...`); } const rows = Object.entries(sendersMap).map(([email, data]) => [ data.name, email, data.count ]); rows.sort((a, b) => b[2] - a[2]); if (rows.length > 0) { sheet.getRange(2, 1, rows.length, 3).setValues(rows); } sheet.autoResizeColumns(1, 3); Logger.log(`✅ הושלם! נמצאו ${rows.length} שולחים ייחודיים.`); Logger.log(`סה"כ שולחים ייחודיים: ${rows.length}`); }איך להשתמש:
צור קובץ Google Sheets חדש,
עבור לתפריט תוספים > Apps Script
מחק את הקוד הקיים והדבק את הקוד לעיל
לחץ על "שמור" ואז על הפעלה (בנטפרי - אם יש שגיאה יש לשלוח פניה עם הקלטה)
אשר את ההרשאות לגישה ל-Gmail
תמתין לסיום הריצה, וזהו, תחזור לכרטיסיה של השיטס, ותראה את הרשימה. -
@אביי כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
let sheet = ss.getSheetByName("שולחי מיילים");
אולי לא קראת לטבלה בשם הנכון?
-
@עידו300 כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
אולי לא קראת לטבלה בשם הנכון?
זה לא אמור להיות בעיה, כיש ורה אחר כך הקוד יוצר את הגיליון אם הוא לא קיים
@ע-ה-דכו-ע נכון לכאורה הבעיה היא בשורה שלפני זה, שבכלל לא משויך לשיטס מסוים.
-
@ע-ה-דכו-ע פתחתי סקריפט חדש
טעיתי? -
הנה קוד Google Apps Script שעושה את זה:
function exportEmailSendersToSheet() { const ss = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet(); let sheet = ss.getSheetByName("שולחי מיילים"); if (!sheet) { sheet = ss.insertSheet("שולחי מיילים"); } else { sheet.clearContents(); } sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setValues([["שם", "כתובת מייל", "מספר הודעות"]]); sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setFontWeight("bold"); const sendersMap = {}; let start = 0; const batchSize = 500; while (true) { const threads = GmailApp.getInboxThreads(start, batchSize); if (threads.length === 0) break; for (const thread of threads) { const messages = thread.getMessages(); for (const message of messages) { const from = message.getFrom(); const match = from.match(/^(.*?)\s*<([^>]+)>$/) || from.match(/^([^@]+@[^\s]+)$/); let name, email; if (match && match[2]) { name = match[1].trim().replace(/^"|"$/g, ''); email = match[2].trim().toLowerCase(); } else { name = from.trim(); email = from.trim().toLowerCase(); } if (email) { if (sendersMap[email]) { sendersMap[email].count++; } else { sendersMap[email] = { name: name, count: 1 }; } } } } start += batchSize; Logger.log(`עיבוד ${start} שיחות...`); } const rows = Object.entries(sendersMap).map(([email, data]) => [ data.name, email, data.count ]); rows.sort((a, b) => b[2] - a[2]); if (rows.length > 0) { sheet.getRange(2, 1, rows.length, 3).setValues(rows); } sheet.autoResizeColumns(1, 3); Logger.log(`✅ הושלם! נמצאו ${rows.length} שולחים ייחודיים.`); Logger.log(`סה"כ שולחים ייחודיים: ${rows.length}`); }איך להשתמש:
עבור לתפריט תוספים > Apps Script
מחק את הקוד הקיים והדבק את הקוד לעיל
לחץ על "שמור" ואז על הפעלה (בנטפרי - אם יש שגיאה יש לשלוח פניה עם הקלטה)
אשר את ההרשאות לגישה ל-Gmail
תמתין לסיום הריצה, וזהו, תחזור לכרטיסיה של השיטס, ותראה את הרשימה.@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
טעיתי?@אביי כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
עבור לתפריט תוספים > Apps Script -
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
טעיתי?@אביי כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
עבור לתפריט תוספים > Apps Script@ע-ה-דכו-ע לא הייתי מרוכז...
תו"כ עברתי ע"ז אני באמצע בע"ה.
ייש"כ! -
מענין לענין,
יש לי כתובת מייל גמח, ששולחת מידע לאנשים אוטומטית...
כיצד אני יכול לעשות שזה ישלח להם אוטומטית הזמנה לקבוצת העדכונים??
-
מענין לענין,
יש לי כתובת מייל גמח, ששולחת מידע לאנשים אוטומטית...
כיצד אני יכול לעשות שזה ישלח להם אוטומטית הזמנה לקבוצת העדכונים??
@חד-בדרא-השני באותה צורה שבה אתה שולח להם מידע אוטומטית, תשלח להם גם הזמנה להצטרף לקבוצה, מה הבעיה?
אתה מתכוין לצרף אותם אוטומטית לקבוצה? זה כבר מסובך ואפשרי רק בחשבון גוגל עסקי -
@חד-בדרא-השני באותה צורה שבה אתה שולח להם מידע אוטומטית, תשלח להם גם הזמנה להצטרף לקבוצה, מה הבעיה?
אתה מתכוין לצרף אותם אוטומטית לקבוצה? זה כבר מסובך ואפשרי רק בחשבון גוגל עסקי@לב-טוב כי זה לשנות איזה 20 תבניות...
כתבתי גם את הקישור בהודעת חופשה אבל לפעימם בגלל המענה האוטומטית זה לא שולח גם אותה