בקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי
-
הנה קוד Google Apps Script שעושה את זה:
function exportEmailSendersToSheet() { const ss = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet(); let sheet = ss.getSheetByName("שולחי מיילים"); if (!sheet) { sheet = ss.insertSheet("שולחי מיילים"); } else { sheet.clearContents(); } sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setValues([["שם", "כתובת מייל", "מספר הודעות"]]); sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setFontWeight("bold"); const sendersMap = {}; let start = 0; const batchSize = 500; while (true) { const threads = GmailApp.getInboxThreads(start, batchSize); if (threads.length === 0) break; for (const thread of threads) { const messages = thread.getMessages(); for (const message of messages) { const from = message.getFrom(); const match = from.match(/^(.*?)\s*<([^>]+)>$/) || from.match(/^([^@]+@[^\s]+)$/); let name, email; if (match && match[2]) { name = match[1].trim().replace(/^"|"$/g, ''); email = match[2].trim().toLowerCase(); } else { name = from.trim(); email = from.trim().toLowerCase(); } if (email) { if (sendersMap[email]) { sendersMap[email].count++; } else { sendersMap[email] = { name: name, count: 1 }; } } } } start += batchSize; Logger.log(`עיבוד ${start} שיחות...`); } const rows = Object.entries(sendersMap).map(([email, data]) => [ data.name, email, data.count ]); rows.sort((a, b) => b[2] - a[2]); if (rows.length > 0) { sheet.getRange(2, 1, rows.length, 3).setValues(rows); } sheet.autoResizeColumns(1, 3); Logger.log(`✅ הושלם! נמצאו ${rows.length} שולחים ייחודיים.`); Logger.log(`סה"כ שולחים ייחודיים: ${rows.length}`); }איך להשתמש:
צור קובץ Google Sheets חדש,
עבור לתפריט תוספים > Apps Script
מחק את הקוד הקיים והדבק את הקוד לעיל
לחץ על "שמור" ואז על הפעלה (בנטפרי - אם יש שגיאה יש לשלוח פניה עם הקלטה)
אשר את ההרשאות לגישה ל-Gmail
תמתין לסיום הריצה, וזהו, תחזור לכרטיסיה של השיטס, ותראה את הרשימה. -
@אביי
ייש"כ גדול מאוד!!- מדובר על מייל לא של ג'ימייל (הוסטינגר)
הוא שולח לי העתק למייל ג'ימייל - אבל מגיע לי לשם כמה תיבות ואני צריך לסנן שרק מה שהגיע דרכו [נמצא בתווית נפרדת בג'ימייל] יכנס לרש"ת הזו
יש צורה לעשות את בקלות?
תודה רבה!!!!!!!
מצורף גרסה משופרת, ציין את שם התווית בפונקציה האחרונה exportFromLabel והפעל אותה, אחרת פשוט תפעיל את exportFromInbox
function exportEmailSendersToSheet(labelName = null) { const ss = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet(); let sheet = ss.getSheetByName("שולחי מיילים"); if (!sheet) { sheet = ss.insertSheet("שולחי מיילים"); } else { sheet.clearContents(); } sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setValues([["שם", "כתובת מייל", "מספר הודעות"]]); sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setFontWeight("bold"); const sendersMap = {}; let start = 0; const batchSize = 500; let label = null; if (labelName) { label = GmailApp.getUserLabelByName(labelName); if (!label) { SpreadsheetApp.getUi().alert(`התווית "${labelName}" לא נמצאה ב-Gmail.`); return; } } while (true) { const threads = label ? label.getThreads(start, batchSize) : GmailApp.getInboxThreads(start, batchSize); if (threads.length === 0) break; for (const thread of threads) { const messages = thread.getMessages(); for (const message of messages) { const from = message.getFrom(); const match = from.match(/^(.*?)\s*<([^>]+)>$/) || from.match(/^([^@]+@[^\s]+)$/); let name, email; if (match && match[2]) { name = match[1].trim().replace(/^"|"$/g, ''); email = match[2].trim().toLowerCase(); } else { name = from.trim(); email = from.trim().toLowerCase(); } if (email) { if (sendersMap[email]) { sendersMap[email].count++; } else { sendersMap[email] = { name: name, count: 1 }; } } } } start += batchSize; Logger.log(`עיבוד ${start} שיחות...`); } const rows = Object.entries(sendersMap).map(([email, data]) => [ data.name, email, data.count ]); rows.sort((a, b) => b[2] - a[2]); if (rows.length > 0) { sheet.getRange(2, 1, rows.length, 3).setValues(rows); } sheet.autoResizeColumns(1, 3); const source = labelName ? `תווית "${labelName}"` : "תיבת דואר נכנס"; Logger.log(`✅ הושלם! נמצאו ${rows.length} שולחים ייחודיים מתוך ${source}.`); } function exportFromInbox() { exportEmailSendersToSheet(); } function exportFromLabel() { exportEmailSendersToSheet("שם-התווית-כאן"); }ולהסיר לע"ז - זה לא נכתב עם AI, זה סקריפט שכתבתי לפני המון שנים..
- מדובר על מייל לא של ג'ימייל (הוסטינגר)
-
רק בבקשה להשתמש באחריות.
היום מוקדם יותר מישהו כנראה השתמש בכזה כלי ושלח מייל למעל 300 אנשים זועמים... הרבה מהכתובות בכלל לא לשליחה חוזרת בסגנון של donotreplay וכדומה, זה יוצר המון בלאגן, חוץ מהבחינה החוקית כמובן...בבקשה באחריות! וכבדו את הפרטיות של השני כאילו היתה שלכם.
-
רק בבקשה להשתמש באחריות.
היום מוקדם יותר מישהו כנראה השתמש בכזה כלי ושלח מייל למעל 300 אנשים זועמים... הרבה מהכתובות בכלל לא לשליחה חוזרת בסגנון של donotreplay וכדומה, זה יוצר המון בלאגן, חוץ מהבחינה החוקית כמובן...בבקשה באחריות! וכבדו את הפרטיות של השני כאילו היתה שלכם.
@עידו300
נכון
@..... שלח מייל ספאם להרבה אנשים. ואני אפי' לא יכול להסיר את עצמי.
הקטע הוא שבשם השולח. יש לו שם את כל כתובות הנשלחים.
בקיצור כבר קיבלתי מהבוקר 5 הודעות חדשות בספאם. -
@עידו300
נכון
@..... שלח מייל ספאם להרבה אנשים. ואני אפי' לא יכול להסיר את עצמי.
הקטע הוא שבשם השולח. יש לו שם את כל כתובות הנשלחים.
בקיצור כבר קיבלתי מהבוקר 5 הודעות חדשות בספאם.@טשיקאוור-ניוז כן, בכוונה לא כתבתי שמות... ואם הייתה קורא את ההודעה היית יודע איך להסיר את עצמך.
-
@טשיקאוור-ניוז כן, בכוונה לא כתבתי שמות... ואם הייתה קורא את ההודעה היית יודע איך להסיר את עצמך.
@עידו300
ואני בדווקא תייגתי אותו.
ואני מחקתי מיד את ההודעה המקורית.
ככה שעדיין לא הצלחתי להסיר את עצמי.
אשמח לעזרה. -
@טשיקאוור-ניוז כן, בכוונה לא כתבתי שמות... ואם הייתה קורא את ההודעה היית יודע איך להסיר את עצמך.
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@עידו300
אוקיי. את המייל שלו אני מכיר מזמן.
אבל מיד לאחר שהוא שלח את זה שלחת לו שיסיר אותי והוא לא הסיר. -
@עידו300
אוקיי. את המייל שלו אני מכיר מזמן.
אבל מיד לאחר שהוא שלח את זה שלחת לו שיסיר אותי והוא לא הסיר.@טשיקאוור-ניוז מי אמר שלא הסיר? כל ההודעות שמגיעות אח"כ זה בגלל שכל השאר סתומים ובמקום לעשות "השב" עשו "השב לכולם" מה ששולח את כל התגובות לכולם, גם אליך, בלי קשר לרשימת תפוצה כזו או אחרת.
-
@טשיקאוור-ניוז מי אמר שלא הסיר? כל ההודעות שמגיעות אח"כ זה בגלל שכל השאר סתומים ובמקום לעשות "השב" עשו "השב לכולם" מה ששולח את כל התגובות לכולם, גם אליך, בלי קשר לרשימת תפוצה כזו או אחרת.
@עידו300 כך שיש צפי למאות הודעות נוספות?
-
@עידו300 כך שיש צפי למאות הודעות נוספות?
@יוסף-מאיר-וייס כן...
אבל ל@cubase יש פתרון.טיפ טכני לעצירת ההתראות:
כדי להפסיק לקבל התראות על תגובות בשרשור זה, ניתן להגדיר "מסנן" זמני במייל:
היכנסו להגדרות המייל שלכם.
צרו מסנן חדש המבוסס על נושא המייל (הנושא של ההודעה שנשלחה בטעות).
הגדירו שהודעות עם נושא זה יועברו ישירות לאשפה.
-
אני מחפש כלי שיכול לרוץ לי (כמו עכביש) על המייל ולאסוף את כל הכתובות ששלחו לי הודעות לצורך שליחת הודעה חוזרת [מסויימת - אולי עם סינון מסויים אבל את זה אני יכול גם אח"כ באקסל]
אם מישהו מכיר משהו אשמח מאוד למידע
תודה רבה@DANIEL-4
@צוות-פיקוח
אם אפשר למחוק את הנושא.
זה מוסיף כאבי-ראש לאנשים....
אין לי אפי' כח להסביר... -
@יוסף-מאיר-וייס כן...
אבל ל@cubase יש פתרון.טיפ טכני לעצירת ההתראות:
כדי להפסיק לקבל התראות על תגובות בשרשור זה, ניתן להגדיר "מסנן" זמני במייל:
היכנסו להגדרות המייל שלכם.
צרו מסנן חדש המבוסס על נושא המייל (הנושא של ההודעה שנשלחה בטעות).
הגדירו שהודעות עם נושא זה יועברו ישירות לאשפה.
@עידו300 עכשיו זה היה עותק מוסתר, בתקווה שיפסיקו לשלוח למייל הראשון (אין בעיה לשלוח למייל השני, תפרקו עצבים כמה שיותר..
)חשוב לי להדגיש שאין לי כל קשר לשליחת המייל הראשון (מלבד זה שקיבלתי) שלחתי את המייל השני נטו בהתנדבות לאחר שהמייל הראשון שנשלח לא הגיע לכולם
-
@עידו300 עכשיו זה היה עותק מוסתר, בתקווה שיפסיקו לשלוח למייל הראשון (אין בעיה לשלוח למייל השני, תפרקו עצבים כמה שיותר..
)חשוב לי להדגיש שאין לי כל קשר לשליחת המייל הראשון (מלבד זה שקיבלתי) שלחתי את המייל השני נטו בהתנדבות לאחר שהמייל הראשון שנשלח לא הגיע לכולם
-
@שלמה-רביב מה הבעיה? בחרתי עותק מוסתר והעתקתי לשם את כל הכתובות..
-
עם כל הכבוד לכל הזועמים, אני חושב שהבקשה של פותח הנושא היתה לגיטימית לחלוטין, כמובן שאם הוא יעשה בזה שימוש כדי לשלוח לכל אלו שיצרו איתו קשר בשנים האחרונות הודעות ספאמריות, זה בעיה שלו, ובשביל זה ג'ימייל מפעיל מסנני ספאם,
הבקשה עצמה לגיטימית ויכולה לשמש לאינספור שימושים לגיטימיים לחלוטין, ובסופו של דבר מדובר פה במייל שלו ועל אנשים ששלחו לו הודעה מיוזמתם.. אז אם יש להם בעיה עם מה שהוא עושה עם זה, שיחשבו פעמיים לפני שהם מבצעים אינטראקציה עם אנשים.
וכל זה גם אם נניח שבאמת השימושים המתוארים הגיעו מכאן - ולא ממקום אחר מה שהרבה יותר סביר..
-
עם כל הכבוד לכל הזועמים, אני חושב שהבקשה של פותח הנושא היתה לגיטימית לחלוטין, כמובן שאם הוא יעשה בזה שימוש כדי לשלוח לכל אלו שיצרו איתו קשר בשנים האחרונות הודעות ספאמריות, זה בעיה שלו, ובשביל זה ג'ימייל מפעיל מסנני ספאם,
הבקשה עצמה לגיטימית ויכולה לשמש לאינספור שימושים לגיטימיים לחלוטין, ובסופו של דבר מדובר פה במייל שלו ועל אנשים ששלחו לו הודעה מיוזמתם.. אז אם יש להם בעיה עם מה שהוא עושה עם זה, שיחשבו פעמיים לפני שהם מבצעים אינטראקציה עם אנשים.
וכל זה גם אם נניח שבאמת השימושים המתוארים הגיעו מכאן - ולא ממקום אחר מה שהרבה יותר סביר..
-
@אביי כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
אז אם יש להם בעיה עם מה שהוא עושה עם זה, שיחשבו פעמיים לפני שהם מבצעים אינטראקציה עם אנשים.
אין קשר...
לשלוח מייל למישהו זה לא מסביר את זה שמחר הוא יצרף אותך לרשימת תפוצה מספימה
לכן הנושא הזה צריך גבולות!@אביי כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
אני חושב שהבקשה של פותח הנושא היתה לגיטימית לחלוטין
אין ספק
אבל תראה מה יצא מזה