בקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי
-
אני מחפש כלי שיכול לרוץ לי (כמו עכביש) על המייל ולאסוף את כל הכתובות ששלחו לי הודעות לצורך שליחת הודעה חוזרת [מסויימת - אולי עם סינון מסויים אבל את זה אני יכול גם אח"כ באקסל]
אם מישהו מכיר משהו אשמח מאוד למידע
תודה רבה -
אני מחפש כלי שיכול לרוץ לי (כמו עכביש) על המייל ולאסוף את כל הכתובות ששלחו לי הודעות לצורך שליחת הודעה חוזרת [מסויימת - אולי עם סינון מסויים אבל את זה אני יכול גם אח"כ באקסל]
תודה רבה@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
יש לי משהו כזה שעשיתי בעבר עם אפשרויות סינון והעתקה ויצוא לגוגל שיטס ויצירת תוית באנשי קשר וכו' בהתקנה על החשבון גוגל.
אני משחרר את זה בתשלום סמלי לשימוש אישי

-
-
תודה רבההנה קוד Google Apps Script שעושה את זה:
function exportEmailSendersToSheet() { const ss = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet(); let sheet = ss.getSheetByName("שולחי מיילים"); if (!sheet) { sheet = ss.insertSheet("שולחי מיילים"); } else { sheet.clearContents(); } sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setValues([["שם", "כתובת מייל", "מספר הודעות"]]); sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setFontWeight("bold"); const sendersMap = {}; let start = 0; const batchSize = 500; while (true) { const threads = GmailApp.getInboxThreads(start, batchSize); if (threads.length === 0) break; for (const thread of threads) { const messages = thread.getMessages(); for (const message of messages) { const from = message.getFrom(); const match = from.match(/^(.*?)\s*<([^>]+)>$/) || from.match(/^([^@]+@[^\s]+)$/); let name, email; if (match && match[2]) { name = match[1].trim().replace(/^"|"$/g, ''); email = match[2].trim().toLowerCase(); } else { name = from.trim(); email = from.trim().toLowerCase(); } if (email) { if (sendersMap[email]) { sendersMap[email].count++; } else { sendersMap[email] = { name: name, count: 1 }; } } } } start += batchSize; Logger.log(`עיבוד ${start} שיחות...`); } const rows = Object.entries(sendersMap).map(([email, data]) => [ data.name, email, data.count ]); rows.sort((a, b) => b[2] - a[2]); if (rows.length > 0) { sheet.getRange(2, 1, rows.length, 3).setValues(rows); } sheet.autoResizeColumns(1, 3); Logger.log(`✅ הושלם! נמצאו ${rows.length} שולחים ייחודיים.`); Logger.log(`סה"כ שולחים ייחודיים: ${rows.length}`); }איך להשתמש:
צור קובץ Google Sheets חדש,
עבור לתפריט תוספים > Apps Script
מחק את הקוד הקיים והדבק את הקוד לעיל
לחץ על "שמור" ואז על הפעלה (בנטפרי - אם יש שגיאה יש לשלוח פניה עם הקלטה)
אשר את ההרשאות לגישה ל-Gmail
תמתין לסיום הריצה, וזהו, תחזור לכרטיסיה של השיטס, ותראה את הרשימה. -
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
יש לי משהו כזה שעשיתי בעבר עם אפשרויות סינון והעתקה ויצוא לגוגל שיטס ויצירת תוית באנשי קשר וכו' בהתקנה על החשבון גוגל.

@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
כל כך נהניתי מהרעיון
שהייתי חייב לשבת על זה עד שסיימתי לכתוב כזה תוסף משלי...
מצטרף לשיחרור בתשלום סמלי לשימוש אישי[בתשלום, כדי לא לגרום בסופו של דבר לתיבת המייל שלי להתפוצץ מספאמרים יוצאי הפורום...]
-
אני מצטרף לקבלת תשלום סימלי
(אמנם לא השקעתי בבניית תוסף לזה, כי כבר כמה כתבו כאן, אז חבל שאני גם יעבוד...)
ועכשיו ברצינות, נהיה כאן בפורום לאחרונה תופעה שכל מי שכתב כמה דקות בAI כבר מבקש כסף..
מתבייש בשבילכם! אני כאחד ששפך מדמו כדי לעזור כאן בפורום ללא שום תמורה ,
ואתם שפשוט זה היה לכם כמה דקות של הנאה, כבר מבקשים כסף, תמהני...לא בא לפגוע פה באף אחד, אבל קחו זאת לתשומת לבכם...
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
כל כך נהניתי מהרעיון
שהייתי חייב לשבת על זה עד שסיימתי לכתוב כזה תוסף משלי...
מצטרף לשיחרור בתשלום סמלי לשימוש אישי[בתשלום, כדי לא לגרום בסופו של דבר לתיבת המייל שלי להתפוצץ מספאמרים יוצאי הפורום...]
@kasnik כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
כבר מבקשים כסף, תמהני...
כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
[בתשלום, כדי לא לגרום בסופו של דבר לתיבת המייל שלי להתפוצץ מספאמרים יוצאי הפורום...]
-
כבר מבקשים כסף, תמהני...
כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
[בתשלום, כדי לא לגרום בסופו של דבר לתיבת המייל שלי להתפוצץ מספאמרים יוצאי הפורום...]
-
@kasnik היי פשוט לא הבנת
הכלי הזה הוא חרב רעה בידי אנשים דלא מעלי
שמחפשים איך ליצור רשימות תפוצה בקלות ומהירות ובחינםרק בשביל הדוגמה
בהרצת התוסף על החשבון שלי הגעתי ל 4,743 כתובות מייל שונות!זוהי הבעיה, וזו הבעיה היחידה.
איך אני יכול לקחת אחריות על כזה דבר??
-
@kasnik היי פשוט לא הבנת
הכלי הזה הוא חרב רעה בידי אנשים דלא מעלי
שמחפשים איך ליצור רשימות תפוצה בקלות ומהירות ובחינםרק בשביל הדוגמה
בהרצת התוסף על החשבון שלי הגעתי ל 4,743 כתובות מייל שונות!זוהי הבעיה, וזו הבעיה היחידה.
@לב-טוב אוקיי, סורי, אבל מי שצריך רשימות תפוצה, ישלם גם ישלח כל מחיר שתציע לו (ואני יעיד על כך שאנשים מוכנים לשלם על זה הרבה כסף.
אבל בכל מקרה מי שיפיץ דואר בכזו כמות יחסם ע"י גוגל ויכנס אוטומטית לספאם.
@לב-טוב כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
אם כבר - איך אתה בעד כמה שקלים מסכים לקחת אחריות על רשימות תפוצה ענקיות שיווצרו מזה?

-
@לב-טוב אוקיי, סורי, אבל מי שצריך רשימות תפוצה, ישלם גם ישלח כל מחיר שתציע לו (ואני יעיד על כך שאנשים מוכנים לשלם על זה הרבה כסף.
אם כבר - איך אתה בעד כמה שקלים מסכים לקחת אחריות על רשימות תפוצה ענקיות שיווצרו מזה?

אתה בטוח בזה?
כאילו יש לי גם ניסיון אישי בזה...
שנחסמתי, אבל רק אחרי שהצלחתי [לפני איזה שנה וחצי] לשלוח לבערך 2000 איש.בכל מקרה תמיד אפשר לשלוח דרך מערכות דיוור.
צודק! צריך לחשוב על כך
-
אתה בטוח בזה?
כאילו יש לי גם ניסיון אישי בזה...
שנחסמתי, אבל רק אחרי שהצלחתי [לפני איזה שנה וחצי] לשלוח לבערך 2000 איש.בכל מקרה תמיד אפשר לשלוח דרך מערכות דיוור.
צודק! צריך לחשוב על כך
אתה בטוח בזה?
כן, בחשבון ג'ימייל חינמי יש הגבלה של 500 מיילים / 500 נמענים ליום.
אם שלחת מייל לשני אנשים הוא נחשב כ2.@לב-טוב כתב בבקשת מידע | כלי לאיסוף כל כתובות המייל מהמייל שלי:
צודק! צריך לחשוב על כך
לכן אני בתור מפעיל מערכות טלפוניות, בחיים לא מוכן לספק רשימות תפוצה...
-
אני מצטרף לקבלת תשלום סימלי
(אמנם לא השקעתי בבניית תוסף לזה, כי כבר כמה כתבו כאן, אז חבל שאני גם יעבוד...)
ועכשיו ברצינות, נהיה כאן בפורום לאחרונה תופעה שכל מי שכתב כמה דקות בAI כבר מבקש כסף..
מתבייש בשבילכם! אני כאחד ששפך מדמו כדי לעזור כאן בפורום ללא שום תמורה ,
ואתם שפשוט זה היה לכם כמה דקות של הנאה, כבר מבקשים כסף, תמהני...לא בא לפגוע פה באף אחד, אבל קחו זאת לתשומת לבכם...
-
אני כאחד ששפך מדמו כדי לעזור כאן בפורום ללא שום תמורה ,
אגב

-
אני כאחד ששפך מדמו כדי לעזור כאן בפורום ללא שום תמורה ,
אגב

-
-
הנה קוד Google Apps Script שעושה את זה:
function exportEmailSendersToSheet() { const ss = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet(); let sheet = ss.getSheetByName("שולחי מיילים"); if (!sheet) { sheet = ss.insertSheet("שולחי מיילים"); } else { sheet.clearContents(); } sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setValues([["שם", "כתובת מייל", "מספר הודעות"]]); sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setFontWeight("bold"); const sendersMap = {}; let start = 0; const batchSize = 500; while (true) { const threads = GmailApp.getInboxThreads(start, batchSize); if (threads.length === 0) break; for (const thread of threads) { const messages = thread.getMessages(); for (const message of messages) { const from = message.getFrom(); const match = from.match(/^(.*?)\s*<([^>]+)>$/) || from.match(/^([^@]+@[^\s]+)$/); let name, email; if (match && match[2]) { name = match[1].trim().replace(/^"|"$/g, ''); email = match[2].trim().toLowerCase(); } else { name = from.trim(); email = from.trim().toLowerCase(); } if (email) { if (sendersMap[email]) { sendersMap[email].count++; } else { sendersMap[email] = { name: name, count: 1 }; } } } } start += batchSize; Logger.log(`עיבוד ${start} שיחות...`); } const rows = Object.entries(sendersMap).map(([email, data]) => [ data.name, email, data.count ]); rows.sort((a, b) => b[2] - a[2]); if (rows.length > 0) { sheet.getRange(2, 1, rows.length, 3).setValues(rows); } sheet.autoResizeColumns(1, 3); Logger.log(`✅ הושלם! נמצאו ${rows.length} שולחים ייחודיים.`); Logger.log(`סה"כ שולחים ייחודיים: ${rows.length}`); }איך להשתמש:
צור קובץ Google Sheets חדש,
עבור לתפריט תוספים > Apps Script
מחק את הקוד הקיים והדבק את הקוד לעיל
לחץ על "שמור" ואז על הפעלה (בנטפרי - אם יש שגיאה יש לשלוח פניה עם הקלטה)
אשר את ההרשאות לגישה ל-Gmail
תמתין לסיום הריצה, וזהו, תחזור לכרטיסיה של השיטס, ותראה את הרשימה. -
@אביי
ייש"כ גדול מאוד!!- מדובר על מייל לא של ג'ימייל (הוסטינגר)
הוא שולח לי העתק למייל ג'ימייל - אבל מגיע לי לשם כמה תיבות ואני צריך לסנן שרק מה שהגיע דרכו [נמצא בתווית נפרדת בג'ימייל] יכנס לרש"ת הזו
יש צורה לעשות את בקלות?
תודה רבה!!!!!!!
מצורף גרסה משופרת, ציין את שם התווית בפונקציה האחרונה exportFromLabel והפעל אותה, אחרת פשוט תפעיל את exportFromInbox
function exportEmailSendersToSheet(labelName = null) { const ss = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet(); let sheet = ss.getSheetByName("שולחי מיילים"); if (!sheet) { sheet = ss.insertSheet("שולחי מיילים"); } else { sheet.clearContents(); } sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setValues([["שם", "כתובת מייל", "מספר הודעות"]]); sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setFontWeight("bold"); const sendersMap = {}; let start = 0; const batchSize = 500; let label = null; if (labelName) { label = GmailApp.getUserLabelByName(labelName); if (!label) { SpreadsheetApp.getUi().alert(`התווית "${labelName}" לא נמצאה ב-Gmail.`); return; } } while (true) { const threads = label ? label.getThreads(start, batchSize) : GmailApp.getInboxThreads(start, batchSize); if (threads.length === 0) break; for (const thread of threads) { const messages = thread.getMessages(); for (const message of messages) { const from = message.getFrom(); const match = from.match(/^(.*?)\s*<([^>]+)>$/) || from.match(/^([^@]+@[^\s]+)$/); let name, email; if (match && match[2]) { name = match[1].trim().replace(/^"|"$/g, ''); email = match[2].trim().toLowerCase(); } else { name = from.trim(); email = from.trim().toLowerCase(); } if (email) { if (sendersMap[email]) { sendersMap[email].count++; } else { sendersMap[email] = { name: name, count: 1 }; } } } } start += batchSize; Logger.log(`עיבוד ${start} שיחות...`); } const rows = Object.entries(sendersMap).map(([email, data]) => [ data.name, email, data.count ]); rows.sort((a, b) => b[2] - a[2]); if (rows.length > 0) { sheet.getRange(2, 1, rows.length, 3).setValues(rows); } sheet.autoResizeColumns(1, 3); const source = labelName ? `תווית "${labelName}"` : "תיבת דואר נכנס"; Logger.log(`✅ הושלם! נמצאו ${rows.length} שולחים ייחודיים מתוך ${source}.`); } function exportFromInbox() { exportEmailSendersToSheet(); } function exportFromLabel() { exportEmailSendersToSheet("שם-התווית-כאן"); }ולהסיר לע"ז - זה לא נכתב עם AI, זה סקריפט שכתבתי לפני המון שנים..
- מדובר על מייל לא של ג'ימייל (הוסטינגר)
-
רק בבקשה להשתמש באחריות.
היום מוקדם יותר מישהו כנראה השתמש בכזה כלי ושלח מייל למעל 300 אנשים זועמים... הרבה מהכתובות בכלל לא לשליחה חוזרת בסגנון של donotreplay וכדומה, זה יוצר המון בלאגן, חוץ מהבחינה החוקית כמובן...בבקשה באחריות! וכבדו את הפרטיות של השני כאילו היתה שלכם.
-
רק בבקשה להשתמש באחריות.
היום מוקדם יותר מישהו כנראה השתמש בכזה כלי ושלח מייל למעל 300 אנשים זועמים... הרבה מהכתובות בכלל לא לשליחה חוזרת בסגנון של donotreplay וכדומה, זה יוצר המון בלאגן, חוץ מהבחינה החוקית כמובן...בבקשה באחריות! וכבדו את הפרטיות של השני כאילו היתה שלכם.
@עידו300
נכון
@..... שלח מייל ספאם להרבה אנשים. ואני אפי' לא יכול להסיר את עצמי.
הקטע הוא שבשם השולח. יש לו שם את כל כתובות הנשלחים.
בקיצור כבר קיבלתי מהבוקר 5 הודעות חדשות בספאם.