בקשת מידע | העברת אנשי קשר
-
אני לא יודע מה הסיפור עם הגירסאות.
עכשיו ניסיתי לעשות 'שתף אנשי קשר' מנוקיה 235 לנוקיה 225 עם בלוטוס - וזה עבד.. (לאחד יש גירסה של היפרפלאש, והשני זה קהילות..)@חובבן-מקצועי העביר את כל האנשי קשר?
-
@חובבן-מקצועי העביר את כל האנשי קשר?
@ממוחשב כתב בבקשת מידע | העברת אנשי קשר:
ניסיתי ארבעה אנשי קשר, לא מעוניין להפציץ את הפלאפון של אחי באנשי קשר..
-
אני לא יודע מה הסיפור עם הגירסאות.
עכשיו ניסיתי לעשות 'שתף אנשי קשר' מנוקיה 235 לנוקיה 225 עם בלוטוס - וזה עבד.. (לאחד יש גירסה של היפרפלאש, והשני זה קהילות..)@חובבן-מקצועי
אותו גרסה, אבל עקרונית מאמין שיעבוד בכל מכשיר
שמע כל אחד יכול לקחת מה שבא לו -
@חובבן-מקצועי
אותו גרסה, אבל עקרונית מאמין שיעבוד בכל מכשיר
שמע כל אחד יכול לקחת מה שבא לו@10110000 כתב בבקשת מידע | העברת אנשי קשר:
@חובבן-מקצועי אותו גרסה, אבל עקרונית מאמין שיעבוד בכל מכשיר
איך אותו גירסה? זה נוקיה 225 מהסוג הישן.
-
@10110000 כתב בבקשת מידע | העברת אנשי קשר:
@חובבן-מקצועי אותו גרסה, אבל עקרונית מאמין שיעבוד בכל מכשיר
איך אותו גירסה? זה נוקיה 225 מהסוג הישן.
@חובבן-מקצועי טעות שלי, חשבתי דיברת על קהילות 235
-
עכשיו ניסיתי על 100+ אנשי קשר וזה עבד.. (השם של האיש קשר זהה, בשביל שיהיה לי קל למחוק, אבל לא נראה לי שאמור להיות הבדל בגגל השם..)
-
עכשיו ניסיתי על 100+ אנשי קשר וזה עבד.. (השם של האיש קשר זהה, בשביל שיהיה לי קל למחוק, אבל לא נראה לי שאמור להיות הבדל בגגל השם..)
@חובבן-מקצועי אני ניסיתי בעבר להעביר וכל פעם העביר 800 ומשהו כשהיה יותר הרבה אנשי קשר
-
@חובבן-מקצועי אני ניסיתי בעבר להעביר וכל פעם העביר 800 ומשהו כשהיה יותר הרבה אנשי קשר
-
@חובבן-מקצועי זה היה שאלה כללית אחרי שאמרת שהצלחת
-
@5254646 תנסה להיכנס בפלפאון הישן לאנשי קשר > שתף > מקש שמאלי עליון > בחר הכל > מקש ימני עליון (מה שנראה כמו ציור של שיתוף) > בלוטוס > תבחר את הפלאפון החדש.
אחרי שהקובץ יתקבל הוא יציע לך לשמור את האנשי קשר, תלחץ על 'אישור'.אשמח אם תעדכן מהי התוצאה.
-
@5254646 תנסה להיכנס בפלפאון הישן לאנשי קשר > שתף > מקש שמאלי עליון > בחר הכל > מקש ימני עליון (מה שנראה כמו ציור של שיתוף) > בלוטוס > תבחר את הפלאפון החדש.
אחרי שהקובץ יתקבל הוא יציע לך לשמור את האנשי קשר, תלחץ על 'אישור'.אשמח אם תעדכן מהי התוצאה.
@חובבן-מקצועי כיום כבר אין לי את המכשיר הזה, אבל אז כשהעברתי הוא לא שאל אותי אם לשמור, אלא זה נכנס ישר לאנשי קשר
-
@חובבן-מקצועי כיום כבר אין לי את המכשיר הזה, אבל אז כשהעברתי הוא לא שאל אותי אם לשמור, אלא זה נכנס ישר לאנשי קשר
פוסט זה נמחק! -
@חובבן-מקצועי בדקתי הרגע על 105 <- 235, 105 לא תומך בכלל בשיתוף מרבי, וכששיתפתי מה235 הוא שלח רק 6 אנש"ק,
וה105 לא הצליח לפתוח את הVCF...
לא אומר שתמיד לא עובד, רק מביא לך דוגמה למה זה לא פתרון מושלם וכן יש סיבה לפתרונות אחרים -
@חובבן-מקצועי בדקתי הרגע על 105 <- 235, 105 לא תומך בכלל בשיתוף מרבי, וכששיתפתי מה235 הוא שלח רק 6 אנש"ק,
וה105 לא הצליח לפתוח את הVCF...
לא אומר שתמיד לא עובד, רק מביא לך דוגמה למה זה לא פתרון מושלם וכן יש סיבה לפתרונות אחרים@10110000 ה105 תומך בהVCF חיצוני?
-
@10110000 ה105 תומך בהVCF חיצוני?
@חובבן-מקצועי הצליח בסוף אבל רק 6 נשלחו