להורדה | אפליקציה להורדת סרטונים כמעט מכל האתרים
-
שלום לכל חברי הפורום!

למי שרוצה בניתי אפליקציה לאנדרואיד להורדת סרטונים
זהו כלי פשוט, נוח ומהיר שמאפשר להוריד ישירות למכשיר, בלי להסתבך עם אתרים מלאי פרסומות, ובלי לצאת מאפליקציית יוטיוב (או כל אפליקציה אחרת)
הפיצ'רים המרכזיים:שיתוף חכם וישיר: אין צורך להעתיק ולהדביק קישורים! פשוט לוחצים על "שתף" בתוך יוטיוב, בוחרים באפליקציה, וחלון ההורדה קופץ מיד מעל יוטיוב בלי להעביר אתכם מסך.
תמיכה מושלמת בפלייליסטים: שתפו קישור לפלייליסט שלם, והאפליקציה תציג לכם רשימה מסודרת. תוכלו לסמן ב-V בדיוק אילו סרטונים תרצו להוריד מתוך הרשימה, או להוריד את הכל בלחיצה אחת.
הורדה שקטה ברקע: ברגע שלחצתם "הורד" (או אם הפעלתם "הורדה אוטומטית" בהגדרות), האפליקציה תוריד את התכנים מאחורי הקלעים תוך כדי שאתם ממשיכים לגלוש כרגיל במכשיר.
התאמה מלאה למסוננים (נטפרי וכו'): יש באפליקציה מתג "דלג על בדיקת SSL", מה שפותר את בעיות תעודת האבטחה בהורדות.
הגנה מבוטים (Bot Protection): כנראה שיוטיוב יחסמו את ההורדות, כל מה שתצטרכו לעשות זה להתחבר ליוטיוב עם חשבון כלשהו דרך האפליקציה
ואם זה שוב קורה (אחרי זמן) האפליקציה מזהה את זה חכם ומקפיצה אתכם למסך התחברות קצר כדי לרענן עוגיות (Cookies) ולהמשיך להוריד חלק.
שליטה מלאה על איכות ופורמט: תמיכה מלאה בהורדת וידאו ואודיו באיכות הטובה ביותר.
איך זה עובד?- צופים בסרטון או בפלייליסט ביוטיוב, ולוחצים על "שתף":

או פלייליסט

2. חלון ההורדות קופץ! בוחרים איכות (וידאו/שמע) - ואם זה פלייליסט, בוחרים איזה סרטונים להוריד:

- מנהלים את ההורדות:
כל ההורדות מופיעות בצורה מסודרת בתור ההורדות בתוך האפליקציה. אפשר להשהות, לבטל, ולפתוח את הקבצים ישירות משם.

קישור להורדה:https://github.com/FAISEL95595/yt_android_public/releases/latest
לרוב המכשירים החדשים מומלץ להוריד את ה-arm64-v8a. אם אתם לא בטוחים איזה מעבד יש לכם, תורידו את גרסת ה-universal (היא שוקלת קצת יותר אבל עובדת על כל המכשירים).
- צופים בסרטון או בפלייליסט ביוטיוב, ולוחצים על "שתף":
-
@elhanan בשיתוף מיוטיוב אין כפתור להתחיל הורדה, ואני לא מצליח למצוא את הקבצים או להגדיר תיקיית אחסון שונה.
תוסיף הרשאה לניהול כל הקבצים.@הבריסקער-רב
לא נראה לי שהבנתי מה התכוונת, צילום מסך יעזור, אבל בהגדרות יש כפתור לבחירת מיקום שמירה
וכשאתה משתף ונפתח החלונית מלמטה (בוטומשיט)
אחרי שהוא טען נתונים

יש כפתור התחל הורדה
אלא אם כן עשית ככה

בתוך הגדרת/הגדרות שיתוף
ההורדה אוטומטית דולקת וברגע שאתה לוחץ שיתוף זה מתחיל להוריד בלי לחפור עם האיכות ברירת מחדל שבחרת
אבל באמת שמתי לב (כי בדקתי את זה על אימולטור עם אנדרואיד 9) שאין לי הרשאה לקבצים באנדרואיד 14+ -
@הבריסקער-רב
לא נראה לי שהבנתי מה התכוונת, צילום מסך יעזור, אבל בהגדרות יש כפתור לבחירת מיקום שמירה
וכשאתה משתף ונפתח החלונית מלמטה (בוטומשיט)
אחרי שהוא טען נתונים

יש כפתור התחל הורדה
אלא אם כן עשית ככה

בתוך הגדרת/הגדרות שיתוף
ההורדה אוטומטית דולקת וברגע שאתה לוחץ שיתוף זה מתחיל להוריד בלי לחפור עם האיכות ברירת מחדל שבחרת
אבל באמת שמתי לב (כי בדקתי את זה על אימולטור עם אנדרואיד 9) שאין לי הרשאה לקבצים באנדרואיד 14+@elhanan לא הצלחתי למצוא את הקובץ בשום מקום. אנדרואיד 13.
-
@elhanan לא הצלחתי למצוא את הקובץ בשום מקום. אנדרואיד 13.
@הבריסקער-רב העליתי גרסה חדשה
ברירת מחדל הקובץ נמצא ב-
download/YtDownloader
או ב-
android/data/com.faisel.ytdlf/files
תלוי בגרסת האנדרואיד -
@elhanan לא הצלחתי למצוא את הקובץ בשום מקום. אנדרואיד 13.
@הבריסקער-רב
כשאתה עושה פתח על ההורדה

זה פותח לך אוה או לא? -
שלום לכל חברי הפורום!

זהו כלי פשוט, נוח ומהיר שמאפשר להוריד ישירות למכשיר, בלי להסתבך עם אתרים מלאי פרסומות, ובלי לצאת מאפליקציית יוטיוב (או כל אפליקציה אחרת)
הפיצ'רים המרכזיים:שיתוף חכם וישיר: אין צורך להעתיק ולהדביק קישורים! פשוט לוחצים על "שתף" בתוך יוטיוב, בוחרים באפליקציה, וחלון ההורדה קופץ מיד מעל יוטיוב בלי להעביר אתכם מסך.
תמיכה מושלמת בפלייליסטים: שתפו קישור לפלייליסט שלם, והאפליקציה תציג לכם רשימה מסודרת. תוכלו לסמן ב-V בדיוק אילו סרטונים תרצו להוריד מתוך הרשימה, או להוריד את הכל בלחיצה אחת.
הורדה שקטה ברקע: ברגע שלחצתם "הורד" (או אם הפעלתם "הורדה אוטומטית" בהגדרות), האפליקציה תוריד את התכנים מאחורי הקלעים תוך כדי שאתם ממשיכים לגלוש כרגיל במכשיר.
התאמה מלאה למסוננים (נטפרי וכו'): יש באפליקציה מתג "דלג על בדיקת SSL", מה שפותר את בעיות תעודת האבטחה בהורדות.
הגנה מבוטים (Bot Protection): כנראה שיוטיוב יחסמו את ההורדות, כל מה שתצטרכו לעשות זה להתחבר ליוטיוב עם חשבון כלשהו דרך האפליקציה
ואם זה שוב קורה (אחרי זמן) האפליקציה מזהה את זה חכם ומקפיצה אתכם למסך התחברות קצר כדי לרענן עוגיות (Cookies) ולהמשיך להוריד חלק.

או פלייליסט

2. חלון ההורדות קופץ! בוחרים איכות (וידאו/שמע) - ואם זה פלייליסט, בוחרים איזה סרטונים להוריד:

- מנהלים את ההורדות:
כל ההורדות מופיעות בצורה מסודרת בתור ההורדות בתוך האפליקציה. אפשר להשהות, לבטל, ולפתוח את הקבצים ישירות משם.

לרוב המכשירים החדשים מומלץ להוריד את ה-arm64-v8a. אם אתם לא בטוחים איזה מעבד יש לכם, תורידו את גרסת ה-universal (היא שוקלת קצת יותר אבל עובדת על כל המכשירים).
@elhanan תוכל להגיד לי עם איזה שרת הוא משתמש?
- צופים בסרטון או בפלייליסט ביוטיוב, ולוחצים על "שתף":
-
@elhanan תוכל להגיד לי עם איזה שרת הוא משתמש?
@The_Yonatan
אם אתה מתכווין למנוע ההורדה אז
yt-dlp עם מעטפת לאנדרואיד
ו ffmpeg להמרה ל mp3 / mp4 -
@The_Yonatan
אם אתה מתכווין למנוע ההורדה אז
yt-dlp עם מעטפת לאנדרואיד
ו ffmpeg להמרה ל mp3 / mp4@elhanan תוכנות כאלה במחשב משתמשות עם הטרמינל. אבל בטלפון אין טרמינל, אז הוא משתמש עם שרת?
-
@הבריסקער-רב
כשאתה עושה פתח על ההורדה

זה פותח לך אוה או לא?@elhanan זה פותח, אבל אין מיקום.
-
@elhanan תוכנות כאלה במחשב משתמשות עם הטרמינל. אבל בטלפון אין טרמינל, אז הוא משתמש עם שרת?
@The_Yonatan
הטרמינל זה רק "ממשק" כדי לדבר עם הסקריפט (שכתוב בפייתון)
המעטפת לאנדרואיד עושה את אותו דבר רק בצורה שקוטלין מבין, למשל
עשיתי שכשאתה לוחץ על הדילוג בדיקת אישור אבטחה
זה עושה ככה
if (skipSsl) request.addOption("--no-check-certificate")
זה מוסיף את זה לסקריפט, הסקריפט הזה הוא כמו דפדפן ש"פותח" את האתר אצלו בשקט, רואה את הווידאו ושומר אותו
מקווה שהייתי מובן -
@The_Yonatan
הטרמינל זה רק "ממשק" כדי לדבר עם הסקריפט (שכתוב בפייתון)
המעטפת לאנדרואיד עושה את אותו דבר רק בצורה שקוטלין מבין, למשל
עשיתי שכשאתה לוחץ על הדילוג בדיקת אישור אבטחה
זה עושה ככה
if (skipSsl) request.addOption("--no-check-certificate")
זה מוסיף את זה לסקריפט, הסקריפט הזה הוא כמו דפדפן ש"פותח" את האתר אצלו בשקט, רואה את הווידאו ושומר אותו
מקווה שהייתי מובן@elhanan תוכל להעלות את קובץ המקור?
-
@elhanan זה פותח, אבל אין מיקום.
@הבריסקער-רב
באנדרואיד 13 הגישה לתיקייה android/data/com.faisel.ytdlf/files
לא תמיד עובדת, אם יש לך מחשב, תנסה לחבר את הטלפון למחשב ולהכנס לתיקיה הזאת, כנראה שתראה את הקבצים שהורדת
או שתתקין סייר קבצים נורמאלי

והוא מקסימום יבקש ממך הרשאה לתיקייה פעם אחת וזהו
או שתוריד את הגרסה החדשה שהעליתי ותגדיר שם מיקום חדש להורדה -
@פבב-הראשון אשמח לשלוח לך, אבל אני לא יכול להעלות את האפליקציה כי היא גדולה מדי ואין לי חשק להעלות לדרייב שלי ולגמור את האחסון שלי.
שלח לי מייל.@הבריסקער-רב כתב בלהורדה | אפליקציה להורדת סרטונים כמעט מכל האתרים:
@פבב-הראשון אשמח לשלוח לך, אבל אני לא יכול להעלות את האפליקציה כי היא גדולה מדי ואין לי חשק להעלות לדרייב שלי ולגמור את האחסון שלי.
שלח לי מייל.אשמח אם תעלה כאן במג'יקוד וכדומה.
-
ק קראנץ' ונילה התייחס לנושא זה
-
שלום לכל חברי הפורום!

או פלייליסט

- מנהלים את ההורדות:

@elhanan
בגרסה הבאה נשמח אם תוסיף פונקצייה לכתוביות בעברית שיעבוד בנטפרי - צופים בסרטון או בפלייליסט ביוטיוב, ולוחצים על "שתף":
-
@elhanan
בגרסה הבאה נשמח אם תוסיף פונקצייה לכתוביות בעברית שיעבוד בנטפרי@קראנץ-ונילה
!רעיון!