עזרה בקנית נטסטיק
-
@FSHLOMO אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
מה אתם אומרים על זה?
לא קראתי את הכול ויכול להיות שענו לך אבל אני יגיד לך לפני כמה חודשים קנתי אחד כזה מ ksp ועד היום הוא משמש אותי בצורה מעולה link text
אתה יכול לקחת ראש מטען לחבר אותו לשקע ולחבר את הסטיק לשם ואז לגלוש עי וויפי התוצאה שאין לך גישה לדבר הזה והוא לא יכול לינזק בכלל -
@1divid אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
כן אבל זה אותו רעיון ומהארץ ומשהו שאני ניסתי אותו והוא טוב
זה בערך כמו שתגיד שסוסיתא ומרצדס זה אותו רעיון כי סך הכל לשניהם יש 4 גלגלים ומנוע (בהגזמה, אבל הרעיון הוא שחברה טובה וחברה לא מוכרת יכול לשנות הרבה מאד, גם אם חיצונית הם דומים)
@1divid אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
והמחיר פי 3 לא נראה לי שהוא מחפש משהו שיעלה לא 200 ג'יגה הוא מחפש משהו לשימוש ביתי לא?
לא חשבתי שמישהו יקנה את זה סתם הערתי שיש דברים מוצלחים, שהייתי רוצה שמישהו ייתן לי מתנה
-
@שוהם307 אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
אוקיי, אז לאור ההמלצות יש את זה מ אלי אקספרס
ואותו דגם מ פה בארץאז בבקשה בבקשה שמישהו יאיר את עינינו, האם אכן עדיף לקנות ביותר במחיר נמוך משמעותי מאלי?
או שמישהו יעלה על זה שזה לא ממש אותו דבר.זה ממש לא אותו הדגם. מה שהבאת מאלי אקספרס זה דגם 5576-855 . בעוד שהדגם שצריך ויש בארץ הוא 5576-320
-
@FSHLOMO אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
@יהודה-12 @שוהם307
אז מה אתה ממליץ לי משהו זול שלא צריך לחבר למחשב רק עובד כמו מודם?קישור לדגם 5573-320
אולי תמצא יותר זול, או שתחפש דגם 5573-609
עריכה: אתה לא גר בארץ נכון? אם כן אתה צריך לברר איזה תדרים יש אצלכם ולפי זה לקנות -
@A0533057932 הוא הביא דגם סיני 5576-855 תבדוק בקישור
-
-
-
@A0533057932 אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
@FSHLOMO להחליף?
מה זה יעזור?בשביל שיהי לזה קוד שאני יוכל לחבר לכמה מכשירים בלי להכניס את הקוד המוזר שלהם