בקשה | תוכנה לבניית מצגות
-
@ARISH ממה שאני זוכר () היא יותר טובה מבחינת עריכת ווידאו. ליצירת מצגות פווארפוינט עולה עליה בהרבה.
@רפאל-vnkl אולי תפרט במה היא יותר טובה (אתה אולי מתכוון לגירסה הישנה של מובי מייקר, החדשה מציעה מגוון עצום של פעולות).
-
@שלמפוק איך אני יודע מה המעבד של המחשב שלי
ואם תוכל גם להסביר למה זה קשור למעבד@הסיפור-האחרון בהגדרות של המחשב תחת לשונית מידע.
-
@ARISH כתב בבקשה | תוכנה לבניית מצגות:
יש עוד כמה תוכנות פשוטות יותר כמו מובי מייקר (באנגלית) וכדומה,
תוכל לחפש בפורום כאןולמצוא בקלותהשאלה היא אם יש כלי מבית אופיס שנתקע למה ששאר הכלים יעבדו
ובהקשר לזמן יצוא המצגת זה תלוי בגדול במעבד של המחשב@שלמפוק .
מעבד Intel(R) Core(TM) i3-8100K CPU @ 4.50GHz, 3600 Mhz, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים
אמור לעשות בעיות זה המעבד שלי -
@שלמפוק .
מעבד Intel(R) Core(TM) i3-8100K CPU @ 4.50GHz, 3600 Mhz, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים
אמור לעשות בעיות זה המעבד שלי@הסיפור-האחרון המעבד יחסית בסדר. או שהמצגת שאתה מנסה לייצא מאוד ארוכה\איכות ווידאו גבוהה, או שיש לך כל מיני תוכנות ברקע שמשתמשות במשאבים של המחשב. (יכול להיות תוכנות שאתה הפעלת - ויכול להיות גם ווירוסים...)
@arish אני מכיר באמת את הישנה. אם אתה אומר שדווקא החדשה מתעלה על פווארפוינט, אז אוקי...
למרות שג'מיני טוען שפווארפוינט טובה יותר, ואני מאמין שאם מובי מייקר החדשה טובה יותר, הוא היה יודע על זה.. -
@הסיפור-האחרון המעבד יחסית בסדר. או שהמצגת שאתה מנסה לייצא מאוד ארוכה\איכות ווידאו גבוהה, או שיש לך כל מיני תוכנות ברקע שמשתמשות במשאבים של המחשב. (יכול להיות תוכנות שאתה הפעלת - ויכול להיות גם ווירוסים...)
@arish אני מכיר באמת את הישנה. אם אתה אומר שדווקא החדשה מתעלה על פווארפוינט, אז אוקי...
למרות שג'מיני טוען שפווארפוינט טובה יותר, ואני מאמין שאם מובי מייקר החדשה טובה יותר, הוא היה יודע על זה..@רפאל-vnkl מה זאת אומרת ארוכה ביחס למעבד
כמה ג'יגה/זמן -
אם רלוונטי למישהו העלתי כאן את יוצר הסרטים-מובי מייקר בגרסה הישנה (2012) והחדשה (2022) בעברית +גרסה ניידת באנגלית
https://drive.google.com/file/d/1TXzeUfHXs-2wAlx0B*******L0nBOkQpfUl6Hqm/view?usp=drive_link
להוריד כוכביות, סיסמה לחילוץ 1234 -
@הסיפור-האחרון המעבד יחסית בסדר. או שהמצגת שאתה מנסה לייצא מאוד ארוכה\איכות ווידאו גבוהה, או שיש לך כל מיני תוכנות ברקע שמשתמשות במשאבים של המחשב. (יכול להיות תוכנות שאתה הפעלת - ויכול להיות גם ווירוסים...)
למרות שג'מיני טוען שפווארפוינט טובה יותר, ואני מאמין שאם מובי מייקר החדשה טובה יותר, הוא היה יודע על זה..@רפאל-vnkl כתב בבקשה | תוכנה לבניית מצגות:
למרות שג'מיני טוען שפווארפוינט טובה יותר, ואני מאמין שאם מובי מייקר החדשה טובה יותר, הוא היה יודע על זה..
אני לא אתווכח איתך על העניין אבל אני פשוט ניסיתי את שניהם אינספור פעמים, וסתם ידיעה קטנה.. ג'מיני ממש לא תמיד יודע מה שהוא מדבר ובפרט בעניינים אלו..
-
@רפאל-vnkl כתב בבקשה | תוכנה לבניית מצגות:
למרות שג'מיני טוען שפווארפוינט טובה יותר, ואני מאמין שאם מובי מייקר החדשה טובה יותר, הוא היה יודע על זה..
אני לא אתווכח איתך על העניין אבל אני פשוט ניסיתי את שניהם אינספור פעמים, וסתם ידיעה קטנה.. ג'מיני ממש לא תמיד יודע מה שהוא מדבר ובפרט בעניינים אלו..
@ARISH
סליחה שאני מתערב אבל על טעם וריח אין מה להתווכח ולכל אחד נוח תוכנה אחרת -
@שלמפוק
37 דקות -
ה הסיפור האחרון סימן נושא זה כשאלה
-
ה הסיפור האחרון סימן נושא זה כנפתר
-
@שלמפוק
37 דקות@הסיפור-האחרון זה לא הרבה זמן יחסית, עם הנתונים של המחשב שלך זה לא אמור לקחת זמן יותר מאשר זמן המצגת עצמה.
-
@הסיפור-האחרון זה לא הרבה זמן יחסית, עם הנתונים של המחשב שלך זה לא אמור לקחת זמן יותר מאשר זמן המצגת עצמה.
@ARISH זה המציאות
ולמעשה נראה לי שאני אסתדר עם המובי מייקר -
@ARISH זה המציאות
ולמעשה נראה לי שאני אסתדר עם המובי מייקר@הסיפור-האחרון בהחלט אני ממליץ מאד, היא גם פועלת רצוף מאד בלי להתקע וכדומה.
-
-