בקשת מידע | מעוניין לבנות פורום תלמודי אשמח להמלצה
-
אני מעוניין לבנות פורום תלמודי [פורום על הש''ס בלבד]
את ענין הבניה עצמה בס''ד אני יסדר,
רק רציתי לשמוע איפה מומלץ לבנות,
אני לא מעוניין לבנות על ממשק פורום קיים על שלל סוגי הפורומים שיש כי אני רוצה צורות מענינות ונראה לי מידי מסובך לשחק בזה על פורום קיים.
יש לי שרת שעליו אני רוצה לבנות את הפורום, בקוד מאפס,
השאלה איך מומלץ לי לעשות זאת?
אני מתכנן להשים את הקוד בגיטיהאב רק מה יקרא את זה עד עכשיו השתמשתי בזה Projects זה חמוד אבל קשה לי להאמין שיצליח לתפוס חומר גדול וכבד,
אשמח להמלצה.@אהל-יהודה כתב בבקשת מידע | מעוניין לבנות פורום תלמודי אשמח להמלצה:
אני רוצה לבנות את הפורום, בקוד מאפס,
בהצלחה שיהיה, אבל זה ממש לא חכם לעבוד ככה,
מאבטחה באגים יציבות אופטמיזצייה ועוד ועוד... -
@אהל-יהודה כל הכבוד על היוזמה, אבל רוב האנשים שמבינים בש"ס לא מחוברים כל הזמן לאינטרנט, אז תחשוב לפני שאתה משקיע כמה זה יהיה שימושי...
@א.מ. תודה רבה
הכיון שאני הולך עליו בס''ד
זה שילוב של אתר המאפשר ללמוד בו עצמו
בנוסף ויקי של נושאים ושאלות ונידונים בש''ס
והעיקר זה פורום שיעבוד אוטמטי על עמוד ספציפי,
כאילו לכל עמוד בש''ס קטגוריה נפרדת עם אשכולות.
לכן @cfopuser עם כל הקושי והבאגים נראה לי שלפורום אמיתי אין סיכוי לעבוד עם כל הדברים האלו.יש לי עכשיו פורום פעיל לקבוצה מסוימת עם 70 משתתפים ואין מה לומר קשוח אבל שווה את האפשרות לשינוי כל מה שאני רוצה, וגם מאפשר להוציא את היצירתיות
כרגע אני בדיונים עם פורום לתורה הם חושבים אולי להכניס את הפורום הזה בתוך הפורום שלהם,
לבנתיים אני בונה את זה בקובץ אופלין לפתיחה בדפדפן רק לראות עיצובים ומבנה.
-
@א.מ. תודה רבה
הכיון שאני הולך עליו בס''ד
זה שילוב של אתר המאפשר ללמוד בו עצמו
בנוסף ויקי של נושאים ושאלות ונידונים בש''ס
והעיקר זה פורום שיעבוד אוטמטי על עמוד ספציפי,
כאילו לכל עמוד בש''ס קטגוריה נפרדת עם אשכולות.
לכן @cfopuser עם כל הקושי והבאגים נראה לי שלפורום אמיתי אין סיכוי לעבוד עם כל הדברים האלו.יש לי עכשיו פורום פעיל לקבוצה מסוימת עם 70 משתתפים ואין מה לומר קשוח אבל שווה את האפשרות לשינוי כל מה שאני רוצה, וגם מאפשר להוציא את היצירתיות
כרגע אני בדיונים עם פורום לתורה הם חושבים אולי להכניס את הפורום הזה בתוך הפורום שלהם,
לבנתיים אני בונה את זה בקובץ אופלין לפתיחה בדפדפן רק לראות עיצובים ומבנה.
-
@אהל-יהודה יש עוד לא מעט דברים דומים (dos xss העלאת קבצים פתוחה אין csrf ועוד ועוד),
אין עניין בכול אחד מהם בנפרד, הנקודה היא שכאשר בונים פרויקט כזה גדול עם ai ואפילו בלעדיו,
אין לדבר סוף לכן הדר החכם זה להתבסס על פלטפורמה מוכרת ויציב ולהשתמש ביסודות שלה כדי לבנות הלאה אחרת זה פשוט לא עובד אתה מבין... -
@אהל-יהודה יש עוד לא מעט דברים דומים (dos xss העלאת קבצים פתוחה אין csrf ועוד ועוד),
אין עניין בכול אחד מהם בנפרד, הנקודה היא שכאשר בונים פרויקט כזה גדול עם ai ואפילו בלעדיו,
אין לדבר סוף לכן הדר החכם זה להתבסס על פלטפורמה מוכרת ויציב ולהשתמש ביסודות שלה כדי לבנות הלאה אחרת זה פשוט לא עובד אתה מבין... -
@cfopuser צודק.
אבל יתכן שאפשר לבנות בכזה פלטפומרה ואח''כ לבקש מאיזה קוביה כל שהיא [לאו דווקא הונגרית] לבנות אבטחה.ולעצם השאלה יש דרך לשחק בפורום בנוי בצורה שיתן לי לפתוח 2000 קטגוריות וכדומה?
@אהל-יהודה זה קוד פתוח לא אמורה להיות בעיה גדולה במיוחד,
בטח שזה הרבה יותר קל בטוח ויציב מאשר לעשות את מה שזה לא יהיה... -
אני מעוניין לבנות פורום תלמודי [פורום על הש''ס בלבד]
את ענין הבניה עצמה בס''ד אני יסדר,
רק רציתי לשמוע איפה מומלץ לבנות,
אני לא מעוניין לבנות על ממשק פורום קיים על שלל סוגי הפורומים שיש כי אני רוצה צורות מענינות ונראה לי מידי מסובך לשחק בזה על פורום קיים.
יש לי שרת שעליו אני רוצה לבנות את הפורום, בקוד מאפס,
השאלה איך מומלץ לי לעשות זאת?
אני מתכנן להשים את הקוד בגיטיהאב רק מה יקרא את זה עד עכשיו השתמשתי בזה Projects זה חמוד אבל קשה לי להאמין שיצליח לתפוס חומר גדול וכבד,
אשמח להמלצה.@אהל-יהודה
תעשה צורת הדף אבל שכל מילה/מפרש/משפט וכו' לחיץ ולא כתמונה של צורת הדף (זה נראה לי אף אחד לא עשה) -
@אהל-יהודה
תעשה צורת הדף אבל שכל מילה/מפרש/משפט וכו' לחיץ ולא כתמונה של צורת הדף (זה נראה לי אף אחד לא עשה) -
@אהל-יהודה
תעשה צורת הדף אבל שכל מילה/מפרש/משפט וכו' לחיץ ולא כתמונה של צורת הדף (זה נראה לי אף אחד לא עשה)@דוד-33 כתב בבקשת מידע | מעוניין לבנות פורום תלמודי אשמח להמלצה:
תעשה צורת הדף אבל שכל מילה/מפרש/משפט וכו' לחיץ ולא כתמונה של צורת הדף (זה נראה לי אף אחד לא עשה)
יש. shitufta.org.il
ולמען סיבור האוזן, זה אתר שהושקע בפיתוחו כ-700,000 ש"ח
-
טוב @cfopuser הסביר את הרעיון כמו שצריך.
אז אני יורד כרגע מהרעיון של לבנות בקוד פתוח מאפס.
באמת מישהו היה צריך לאפס אותי בנושא של אבטחה.@אהל-יהודה שאפו על האומץ

(בתקווה שזה אתה כותב ולא @cfopuser השתלט על הניק שלך...
)@מטעמים כתב בבקשת מידע | מעוניין לבנות פורום תלמודי אשמח להמלצה:
ועדיין הוא נראה ככה??
-
@אהל-יהודה שאפו על האומץ

(בתקווה שזה אתה כותב ולא @cfopuser השתלט על הניק שלך...
)@מטעמים כתב בבקשת מידע | מעוניין לבנות פורום תלמודי אשמח להמלצה:
ועדיין הוא נראה ככה??
-
@יאיר-דניאל וכן באוצר החוכמה, מפרשי האוצר.
-
@cfopuser צודק.
אבל יתכן שאפשר לבנות בכזה פלטפומרה ואח''כ לבקש מאיזה קוביה כל שהיא [לאו דווקא הונגרית] לבנות אבטחה.ולעצם השאלה יש דרך לשחק בפורום בנוי בצורה שיתן לי לפתוח 2000 קטגוריות וכדומה?
@אהל-יהודה בדקת על סוגי הפורומים שקיימים כבר לפני שאתה מתחיל לחלום בגדול?
אין לך מושג כמה כאב ראש יהיה לך בבניה של זה גם אם תשתמש במודל הכי חכם בלי הגבלה
שלא לדבר על האבטחה שכנראה תצא פח
ואל תבנה על זה שאחר כך תוכל לתת למישהו שיסדר את זה - יש דברים שיהיה מורכב מידי לסדר אחרי שהאתר כבר בנוי