בקשת מידע | האם קיים אפשרות לremote desktop של גוגל למעבדי ARM בלינוקס?
-
שלום לכולם,
יש לי מותקן - סביבה גרפית על שרת Oracle Cloud מסוג Ampere (ARM64) שמריץ Ubuntu 22.04.
ה-Desktop מותקן ועובד, אבל אני תקוע בשלב של ה-Chrome Remote Desktop.הבעיה: - גוגל מספקת בלינק הרשמי רק גרסת amd64. כל הלינקים הישירים שחיפשתי ל-arm64.deb (כולל אלו של דביאן, ניסיתי עם AI את כל הדברים האפשריים כדי להתקין, לא מופיע בsudo apt בכלל..) כולם מחזירים 404.
האם למישהו יש לינק חי לקובץ ה-deb המתאים למעבדי ARM64, או שמכיר מאגר חיצוני אמין שעדיין מחזיק את הגרסה הזו?
תודה מראש!
-
@חובבן-מקצועי יש סיבה שאתה רוצה דווקא את התוכנה הזאת?
יש שפע של תוכנות אחרות שמאפשרות לך שליטה מרחוק.פעם השתמשתי ב-xrdp לקבל גישה לדסקטופ של RPi מהלפטופ שלי, וזכור לי שזה היה עסק של כמה דקות. קל מאוד.
(לא בהכרח שזו התוכנה שמתאימה לצרכים שלך - כנראה שלא מספיק מאובטחת) -
@חובבן-מקצועי יש סיבה שאתה רוצה דווקא את התוכנה הזאת?
יש שפע של תוכנות אחרות שמאפשרות לך שליטה מרחוק.פעם השתמשתי ב-xrdp לקבל גישה לדסקטופ של RPi מהלפטופ שלי, וזכור לי שזה היה עסק של כמה דקות. קל מאוד.
(לא בהכרח שזו התוכנה שמתאימה לצרכים שלך - כנראה שלא מספיק מאובטחת) -
@אורי כתב בבקשת מידע | האם קיים אפשרות לremote desktop של גוגל למעבדי ARM בלינוקס?:
יש שפע של תוכנות אחרות שמאפשרות לך שליטה מרחוק.
RustDesk נהדרת
@מישהו12 תודה, אבדוק אותה.
ידוע לך אולי האם בכל זאת יש תמיכה לremote desktop של גוגל?
-
@אורי כתב בבקשת מידע | האם קיים אפשרות לremote desktop של גוגל למעבדי ARM בלינוקס?:
יש שפע של תוכנות אחרות שמאפשרות לך שליטה מרחוק.
RustDesk נהדרת
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות