בעיה | עדכון apk של אפליקציית מערכת Bluetooth עכשיו הוא לא נדלק
-
חבר שלי עשה גיבוי לכל האפליקציות, גם לאפליקציות מערכת, וביניהם האפליקצית מערכת של הבלוטוס,
לא יודע מה עבר לו בראש, הוא פתח את ה apk של הבלוטוס, ועשה עדכון לאפליקציה, ועכשיו הבלוטוס לא נדלק לו. (המתג זז, אבל נכבה אחרי שניה, מזכיר קצת את ה wifi בלי wpa_supplicant)
מדובר ב M36 Plus
יש דרך לסדר את זה?ספויילר
ניחוש שלי, המומחים יגידו אם צדקתי, זה התקין את ה Bluetooth כאפליקציית משתמש, ועכשיו אין לו גישה לחיישן?
-
חבר שלי עשה גיבוי לכל האפליקציות, גם לאפליקציות מערכת, וביניהם האפליקצית מערכת של הבלוטוס,
לא יודע מה עבר לו בראש, הוא פתח את ה apk של הבלוטוס, ועשה עדכון לאפליקציה, ועכשיו הבלוטוס לא נדלק לו. (המתג זז, אבל נכבה אחרי שניה, מזכיר קצת את ה wifi בלי wpa_supplicant)
מדובר ב M36 Plus
ניחוש שלי, המומחים יגידו אם צדקתי, זה התקין את ה Bluetooth כאפליקציית משתמש, ועכשיו אין לו גישה לחיישן?
-
בלוטוס.mp4
ולמנוטפרים
בלוטוס.zip
הנה סרטון של מהמכשיר שלו, שמתי לב, שהאפליקציה לא מבקשת הרשאות, ובמכשיר רגיל, אמור להיות הרשאה למכשירים בקרבת מקום. השאלה איך לסדר את זה?עריכה:
הסתדרתי, ״איפוס העדפות של אפליקציות״ עזר. -
A AMDesign סימן נושא זה כשאלה
-
A AMDesign סימן נושא זה כנפתר
-
מדובר ב M36 Plus
-
@AMDesign תדע כלל, כל אפליקציה שיש לה גישה לחיישנים רגישים (כמו רדיו ובלוטוס) - עדכון או התקנה רק עם רוט.