המלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!
-
-
מישהו יודע למה אני בנתיב אני לא רואה את הסרטונים או שהם נטענים מאוד לאט
-
@סטאר123 יש אולי סיכוי לשדרג את הבינה מלאכותית שתיהיה באמת "בינה מלאכותית", כלומר שיהיה אפשר לבקש ממנה לדוגמא שיר - שקט - מרגש - בנושא וכו' ולא סתם חיפוש כי זה בדיוק כמו למעלה. ואם כבר יהיה משהו כזה יהיה אפשר אולי גם לבנות איתה פליליסטים מותאמים אישית לפי סיגנון/מצב רוח כמו באפל מיוזיק.
-
@סטאר123 יש אולי סיכוי לשדרג את הבינה מלאכותית שתיהיה באמת "בינה מלאכותית", כלומר שיהיה אפשר לבקש ממנה לדוגמא שיר - שקט - מרגש - בנושא וכו' ולא סתם חיפוש כי זה בדיוק כמו למעלה. ואם כבר יהיה משהו כזה יהיה אפשר אולי גם לבנות איתה פליליסטים מותאמים אישית לפי סיגנון/מצב רוח כמו באפל מיוזיק.
@פנחס-ל. כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
מצטרף, כרגע הבוט לא יעיל לענ"ד.. אם היתה אופציה לכתוב לו 'תשים לי את החדש של שוואקי' או משהו כזה והוא היה מביא מיד - זה היה ממש מדהים.
-
@פנחס-ל. כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
יש אולי סיכוי לשדרג את הבינה מלאכותית שתיהיה באמת "בינה מלאכותית", כלומר שיהיה אפשר לבקש ממנה לדוגמא שיר - שקט - מרגש - בנושא וכו' ולא סתם חיפוש כי זה בדיוק כמו למעלה. ואם כבר יהיה משהו כזה יהיה אפשר אולי גם לבנות איתה פליליסטים מותאמים אישית לפי סיגנון/מצב רוח כמו באפל מיוזיק.
בוקר טוב,
כרגע החיפוש עובד לפי מילים ולא באמת מבין סגנון, מצב רוח או הקשר.
הרעיון של בינה מלאכותית שתוכל להבין בקשות כמו:
שיר שקט ומרגש
שיר בנושא מסוים
פלייליסטים מותאמים אישית לפי מצב רוח או סגנוןזה בהחלט כיוון שאני רוצה להגיע אליו בהמשך, אבל כרגע זה דורש פיתוח ומשאבים גבוהים.
-
ממליץ להוסיפ זיהוי רשת שאם זה יזהה הגנה של רשת אחרת הוא יוסיפ (האתר) גם סרטונים שמאושרים לו באופן פרטי על ידי החשבון גוגל שלו ככה גם יהיה התאמה לכל המשתמשים כולל אתרוג וכו'
-
יש אולי סיכוי לשדרג את הבינה מלאכותית שתיהיה באמת "בינה מלאכותית", כלומר שיהיה אפשר לבקש ממנה לדוגמא שיר - שקט - מרגש - בנושא וכו' ולא סתם חיפוש כי זה בדיוק כמו למעלה. ואם כבר יהיה משהו כזה יהיה אפשר אולי גם לבנות איתה פליליסטים מותאמים אישית לפי סיגנון/מצב רוח כמו באפל מיוזיק.
בוקר טוב,
שיר שקט ומרגש
שיר בנושא מסוים
פלייליסטים מותאמים אישית לפי מצב רוח או סגנוןזה בהחלט כיוון שאני רוצה להגיע אליו בהמשך, אבל כרגע זה דורש פיתוח ומשאבים גבוהים.
@סטאר123 למה אתה לא משתמש במנוע החיפוש של יוטיוב הוא יהיה לך מצויין לאתר?
-
@סטאר123 למה אתה לא משתמש במנוע החיפוש של יוטיוב הוא יהיה לך מצויין לאתר?
אני באתר שלי משתמש והוא עובד מעולה וזה כמעת מוצא כל דבר כלך בסרטון שאני מחפש יש לך דרך פלטפורמה RAPIDAPI אתה יכול להשיג מפתח API שיעבוד עם המנויע חיפוש של יוטיוב אבל זה עולה 20 דולר כל חודש ויש גם גרסאות של 50 דולר ויותר
-
אני באתר שלי משתמש והוא עובד מעולה וזה כמעת מוצא כל דבר כלך בסרטון שאני מחפש יש לך דרך פלטפורמה RAPIDAPI אתה יכול להשיג מפתח API שיעבוד עם המנויע חיפוש של יוטיוב אבל זה עולה 20 דולר כל חודש ויש גם גרסאות של 50 דולר ויותר
@yehokarpel מה מיוחד באתר הזה
הרי אפשר להוציא API של יוטיוב לבד מהקונסול
הבעיה שלו שהוא מוגבל
האם שם זה לא מוגבל? -
@yehokarpel מה מיוחד באתר הזה
הרי אפשר להוציא API של יוטיוב לבד מהקונסול
הבעיה שלו שהוא מוגבל
האם שם זה לא מוגבל?@עמי-מחשבים לא המנוע של יוטיוב אף על פי שזה לא מאנה אחוז בינה מלאכותית הוא עדיין מצויין ונוח לחייפושים זה כמו החיפוש של גוגל רק שזה בנוי על אלגוריתם עולמי
-
@עמי-מחשבים לא המנוע של יוטיוב אף על פי שזה לא מאנה אחוז בינה מלאכותית הוא עדיין מצויין ונוח לחייפושים זה כמו החיפוש של גוגל רק שזה בנוי על אלגוריתם עולמי
@yehokarpel לא הבנתי את כוונתך
-
@yehokarpel לא הבנתי את כוונתך
@עמי-מחשבים שבקיצור לדעתי הוא יכול לשלב גם AI אם הוא רוצה במנוע החיפוש שלו וגם את המנוע חיפוש של יוטיוב ולסנן שם את התוצאות שזה יציג רק סרטונים פתוחים וגם זה יגדיל לא בצורה כמעת מקסימלית את המאגר לדעתי
-
בוקר טוב,
שיר שקט ומרגש
שיר בנושא מסוים
@סטאר123 זה הרבה פחות מסובך ממה שזה נשמע אפשר להשתמש בבינה מלאכותית שתבין מצב רוח וסיגנון על פי כותרת, תיאור, זמר, ומעבדים, ניסתי את זה כבר וזה הביא ממש תוצאות מדהימות מצרף פה דוגמא שנתתי לAI לקטלג את השיר "שבילים" של איציק דדיה ואבי אילסון.
-
מצב רוח (Mood): אופטימי, מעורר השראה, מחזק
למה ה-AI מבין את זה? המילים מדברות על התמודדות ("ואם זה קשה אתה בעלייה", "בין השבילים פוסע לצידי"), על ביטחון ועל מציאת פתרון ותשובות ("אתה תהיה תמיד תשובה לשאלות שלי"). למרות שיש שימוש במילים מעט מורכבות כמו "מרירות" או "לילה קר", הנימה הכללית היא של תקווה, חיבור פנימי והליכה קדימה, ולא של עצב או דיכאון. -
סגנון מוזיקלי (Genre): פופ / פופ עדכני (Modern Pop)
למה ה-AI מבין את זה?
היוצרים והמעבדים: המילים והלחן הם של אלחנן אלחדד, והעיבוד של יאיר ואייל שריקי (עם מיקס של עדי פרז). בתעשיית המוזיקה הזו, השמות האלו מזוהים באופן מובהק עם הפקות פופ מודרניות, קצביות, אלקטרוניות ועשירות בסאונד עדכני.
מבנה השיר: המילים בנויות במבנה קלאסי של פופ (בית, בית, פזמון קליט, ו"סי-חלק" קצבי לקראת הסוף: "לשאלות.. שלא נותנות לי מנוחה").
-
-
אחרי הרבה זמן שחיפשו פתרון נוח ונגיש לצפייה בסרטונים מאושרים – זה סוף סוף כאן.
נטיוב הוא אתר חדש שמרכז בתוכו סרטוני יוטיוב שפתוחים בנטפרי, בצורה נוחה, מסודרת וידידותית לשימוש.
הסרטונים מחולקים לפי קטגוריות ברורות
ממשק נקי ונוח שמאפשר למצוא בקלות כל תוכן
אפשרות להוסיף סרטונים חדשים בקלות
יצירת רשימות השמעה אישיות לפי הצורךהאתר נבנה מתוך צורך אמיתי מהשטח, וכבר עכשיו ברור שיש רבים שחיכו לפתרון כזה — מקום אחד שמרכז תוכן איכותי, מאושר ונגיש בצורה מסודרת.
לכל שאלה, הערה או הצעה — ניתן לפנות בקלות להנהלת האתר דרך עמוד "צור קשר".
מוזמנים להיכנס, לנסות, ולהתחיל ליהנות מחוויית צפייה הרבה יותר נוחה

https://netube.co.il/ -
@עמי-מחשבים שבקיצור לדעתי הוא יכול לשלב גם AI אם הוא רוצה במנוע החיפוש שלו וגם את המנוע חיפוש של יוטיוב ולסנן שם את התוצאות שזה יציג רק סרטונים פתוחים וגם זה יגדיל לא בצורה כמעת מקסימלית את המאגר לדעתי
@yehokarpel שאלתי מה העניין של פלטפורמה RAPIDAPI
-
-
@נחמן-בניה כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
יש בעיה שאם יש שיר של כמה ערוצים הוא מציג רק אחד ולא כמו ביוטיוב דוגמא
אין כל כך דרך לסדר את זה
זה כזה קריטי?