המלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!
-
ערב טוב לכולם
נשמח מאוד לשמוע אם יש עוד דברים שאפשר לשפר, לייעל או להוסיף באתר כדי להפוך את השימוש בו לנוח וטוב יותר לכולם.אנחנו כל הזמן עובדים על שדרוגים ושיפורים מאחורי הקלעים, ויכול להיות שלא תמיד שמים לב לזה — אבל האתר מתעדכן ומשתפר באופן קבוע
כל הערה, רעיון או הצעה יתקבלו בשמחה!
-
@סטאר123 אולי "חלון בתוך חלון"?
שאפשר לראות את הסרטון בקטן..
לפחות לא ראיתי שאפשר, ואני לא יודע אם זה קשור אליך ותוכל להוסיף את זה.@שניאור-שמח כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
אולי "חלון בתוך חלון"?
שאפשר לראות את הסרטון בקטן.אני לא יודע אם לזה אתה מתכוון
אבל שהעכבר נמצא על הסרטון מופיע אפשרות לפתוח את הסרטון בקטן ובגדול
וכן זה קשור אלי
-
@שניאור-שמח כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
אולי "חלון בתוך חלון"?
שאפשר לראות את הסרטון בקטן.אני לא יודע אם לזה אתה מתכוון
אבל שהעכבר נמצא על הסרטון מופיע אפשרות לפתוח את הסרטון בקטן ובגדול
וכן זה קשור אלי
-
@סטאר123 לא נראה לי שהבנת על מה דיברתי..
התכוונתי שיפתח חלון קטן שרואים בו את הסרטון, ואפשר לגלול למטה ולראות אותו בקטן..
אם לזה התכוונת תפרט איך אני עושה את זה, כי לא ראיתי..@שניאור-שמח כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
התכוונתי שיפתח חלון קטן שרואים בו את הסרטון,

בלחיצה על האיקון שמסומן בתמונה הוא פותח את הנגן בקטן בצד
-
@שניאור-שמח כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
התכוונתי שיפתח חלון קטן שרואים בו את הסרטון,

בלחיצה על האיקון שמסומן בתמונה הוא פותח את הנגן בקטן בצד
-
@סטאר123 אה סבבה, לא ראיתי..
אבל אני התכוונתי בתוך הדף עצמו.. זה גם אפשרי?@שניאור-שמח כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
אבל אני התכוונתי בתוך הדף עצמו.. זה גם אפשרי?
מה זאת אומרת בדף עצמו?
עכשיו זה בדף עצמו -
אבל אני התכוונתי בתוך הדף עצמו.. זה גם אפשרי?
מה זאת אומרת בדף עצמו?
עכשיו זה בדף עצמו -
@סטאר123 בדף של השיר שאני פותח אותו.. כאן

בדף של השיר שאני פותח אותו.. כאן
מה הכוונה?
שיהיה אפשרות לנגן את הסרטון הראשי למסך קטן
או את הסרטונים שבצד? -
מה הכוונה?
או את הסרטונים שבצד?@סטאר123 כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
-
ערב טוב לכולם
נשמח מאוד לשמוע אם יש עוד דברים שאפשר לשפר, לייעל או להוסיף באתר כדי להפוך את השימוש בו לנוח וטוב יותר לכולם.אנחנו כל הזמן עובדים על שדרוגים ושיפורים מאחורי הקלעים, ויכול להיות שלא תמיד שמים לב לזה — אבל האתר מתעדכן ומשתפר באופן קבוע
כל הערה, רעיון או הצעה יתקבלו בשמחה!
@סטאר123
תודה ענקית, אני נהנה מהאתר מאוד, הפוטנציאל שלו ענק!!
אני לא מבין איך על הדברים הכי בסיסים אף אחד עוד לא אמר, אולי אני פשוט לא יודע להשתמש.- החיפוש - מוזר בעליל, אני רושם משהו הוא מביא לי תוצאות מכל המילים אבל לא את המשפט שחיפשתי, לדוגמא:
אנטר:
רק אחרי שבדקתי ברשימת הערוצים מצאתי את הערוץ שלו ואז התחלתי לראות סרטונים, ופה מגיעים לבעיה 2.
- סוג הסרטונים - ידוע שחשוב לעשות את מה שהצופה בד"כ מחפש..
אבל פה זה ברמה מאוד משמעותית.
פתחתי פעם אחת בטעות סרטון של שחמט, מאז אני מוצף כל הפיד - בסרטוני שחמט
(בהתחלה חשבתי שאולי אלו הסרטונים הכי 'חמים' באתר, אחרי שמצאתי את הרב אליהו עמר, הפיד הפך להיות 80% סרטונים שלו, ו 20% שחמט..)
אולי כדאי איזה מנגנון או משהו שזורק גם סרטונים חדשים שיצאו ביוטיוב לאחרונה (קליפים של זמרים, וכדו') שיקפצו בכניסה, לא רק מה שהגולש צפה..
מחילה מראש אם הטרחתי בפוסט כ"כ ארוך.. -
@סטאר123
תודה ענקית, אני נהנה מהאתר מאוד, הפוטנציאל שלו ענק!!
אני לא מבין איך על הדברים הכי בסיסים אף אחד עוד לא אמר, אולי אני פשוט לא יודע להשתמש.- החיפוש - מוזר בעליל, אני רושם משהו הוא מביא לי תוצאות מכל המילים אבל לא את המשפט שחיפשתי, לדוגמא:
אנטר:
רק אחרי שבדקתי ברשימת הערוצים מצאתי את הערוץ שלו ואז התחלתי לראות סרטונים, ופה מגיעים לבעיה 2.
- סוג הסרטונים - ידוע שחשוב לעשות את מה שהצופה בד"כ מחפש..
(בהתחלה חשבתי שאולי אלו הסרטונים הכי 'חמים' באתר, אחרי שמצאתי את הרב אליהו עמר, הפיד הפך להיות 80% סרטונים שלו, ו 20% שחמט..)
אולי כדאי איזה מנגנון או משהו שזורק גם סרטונים חדשים שיצאו ביוטיוב לאחרונה (קליפים של זמרים, וכדו') שיקפצו בכניסה, לא רק מה שהגולש צפה..
מחילה מראש אם הטרחתי בפוסט כ"כ ארוך..@ישראל1212 כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
סוג הסרטונים - ידוע שחשוב לעשות את מה שהצופה בד"כ מחפש..
(בהתחלה חשבתי שאולי אלו הסרטונים הכי 'חמים' באתר, אחרי שמצאתי את הרב אליהו עמר, הפיד הפך להיות 80% סרטונים שלו, ו 20% שחמט..)אולי כדאי איזה מנגנון או משהו שזורק גם סרטונים חדשים שיצאו ביוטיוב לאחרונה (קליפים של זמרים, וכדו') שיקפצו בכניסה, לא רק מה שהגולש צפה..
מחילה מראש אם הטרחתי בפוסט כ"כ ארוך..מוזר מה שאתה אומר כי כרגע עדין אין באתר את מה שהצופה בדרך כלל רוצה
אלא כרגע זה בררת מחדל לכולם אותו דבר
אם תוכל לעלות תמונות למה שאתה מתכוון אשמחאם אתה מתכוון לסרטונים בצד אז כרגע זה מוגדר שיביא מאותו ערוץ/אומן ולכן ראית שכל הסרטונים הם מאותו קטגוריה
לזה אתה מתכוון? -
@ישראל1212 כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
סוג הסרטונים - ידוע שחשוב לעשות את מה שהצופה בד"כ מחפש..
(בהתחלה חשבתי שאולי אלו הסרטונים הכי 'חמים' באתר, אחרי שמצאתי את הרב אליהו עמר, הפיד הפך להיות 80% סרטונים שלו, ו 20% שחמט..)אולי כדאי איזה מנגנון או משהו שזורק גם סרטונים חדשים שיצאו ביוטיוב לאחרונה (קליפים של זמרים, וכדו') שיקפצו בכניסה, לא רק מה שהגולש צפה..
מחילה מראש אם הטרחתי בפוסט כ"כ ארוך..מוזר מה שאתה אומר כי כרגע עדין אין באתר את מה שהצופה בדרך כלל רוצה
אלא כרגע זה בררת מחדל לכולם אותו דבר
אם תוכל לעלות תמונות למה שאתה מתכוון אשמחאם אתה מתכוון לסרטונים בצד אז כרגע זה מוגדר שיביא מאותו ערוץ/אומן ולכן ראית שכל הסרטונים הם מאותו קטגוריה
לזה אתה מתכוון?@סטאר123 אני רואה עכשיו שטעיתי, נכנסתי תמיד דרך קישור שהופיע על סרטון מסוים, עכשיו בדקתי דרך כניסה מגוגל, ואכן זה שינה את הסרטונים לחדשים.
תודה רבה!
באופן אישי נושא החיפוש ממש מציק לי, אודה מאוד אם יעבוד איכותי יותר.
(בין היתר הוא פשוט מביא סרטונים שלא קיימים בהם המילה, כלו' המילה 'ברווז' יכולה להביא לך סרטונים שלא מוזכר בהם בכלל את המילה הנ"ל..) -
@סטאר123 בדף של השיר שאני פותח אותו.. כאן

הוספתי באתר כפתור צפיה במיני
ששם אפשר לצפות בסרטון ולהמשיך לגלוש באתר -
@סטאר123 אני רואה עכשיו שטעיתי, נכנסתי תמיד דרך קישור שהופיע על סרטון מסוים, עכשיו בדקתי דרך כניסה מגוגל, ואכן זה שינה את הסרטונים לחדשים.
תודה רבה!
(בין היתר הוא פשוט מביא סרטונים שלא קיימים בהם המילה, כלו' המילה 'ברווז' יכולה להביא לך סרטונים שלא מוזכר בהם בכלל את המילה הנ"ל..)@ישראל1212 כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
החיפוש באתר עבר שינוי משמעותי לטובה.