המלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!
-
@יאיר-3210 אני מאמין ששני האתרים עוצבו על ידי הבינה (מחילה מהמפתחים אם אני טועה) ולכן הגיוני שהקווים הכלליים של האתרים יהיו זהים
-
@דוידי34 האתר הנוכחי (נטיוב) עם 1001 חתימות של קלוד
אין ספק בכלל שהוא פותח / עוצב עם עזרה צמודה של קלוד@DHOC979 זה מה שחשבתי (לא שיש חלילה משהו רע בזה)
ובכל זאת לא נעים לומר משהו כזה ואז לגלות שרק איזה נקודה קטנה נעשתה על ידי הבינה (בעבר הלא רחוק ראיתי איזה פוסט בפורום שמישהו העלה והשקיע בו והוא די נפגע כי מישהו חשב שזה נוצר על ידי בינה מלאכותית לכן אני מעדיף להיזהר
-
@DHOC979 זה מה שחשבתי (לא שיש חלילה משהו רע בזה)
ובכל זאת לא נעים לומר משהו כזה ואז לגלות שרק איזה נקודה קטנה נעשתה על ידי הבינה (בעבר הלא רחוק ראיתי איזה פוסט בפורום שמישהו העלה והשקיע בו והוא די נפגע כי מישהו חשב שזה נוצר על ידי בינה מלאכותית לכן אני מעדיף להיזהר
-
גם אני לרגע לא אמרתי את זה בקטע מזלזל, אף אחד (כמעט) לא חולק על כך התוצר של הבינה יותר טוב ממעשי ידי אמן בכתיבת קוד, לפחות יותר מהיר, רק שלקלוד לפעמים יש בעיה עם היישור אלמנטים כשזה בעברית, ולכן קורה לדוג' באג כזה:
-
@מים-אחרונים פירסמו את זה בפרוג
-
קודם כל תודה לכולם על הפרגון זה נותן כוח להמשיך במפעל ולשפר כל הזמן את האתר
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
בכ"א ישנו באג קטן - גם אחרי הרשמה והתחברות, כל פתיחה של האתר מחדש מחייבת התחברות - וגם אם פותחים סרטון בחלונית חדשה - קופץ שוב החלונית הרשמה - והאתר לא מזהה שאתה כבר מחובר.
מעניין אתה הראשון שאומר לי את זה
זה עדין קורה? -
@סטאר123 הבוט כרגע לא מבוסס AI נכון? הוא כמעט תמיד לא מצליח להחזיר תשובה טובה הוא פשוט נראה כמו מנוע חיפוש מאד פשוט באתר
-
@DHOC979 כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
@סטאר123 הבוט כרגע לא מבוסס AI נכון
נכון כרגע לא
אם זה באמת יהיה יעיל נשנה -
@י.ר.ק כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
הבאג שכל פעם אני צריך התחברות
הבעיה סודרה
תבדקו אם זה קורה שוב -
@סטאר123
באמת הבעיה סודרה ולמי שלא שינסה למחוק קוקיס
אבל עדיין למרות שאני מחובר קופץ לי ההודעה שכדאי להירשם לאתר@smct כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
אבל עדיין למרות שאני מחובר קופץ לי ההודעה שכדאי להירשם לאתראתה מתכוון למודל?
כי אם כן זה בסדר הוא קופץ פעם אחד אחרי 30 שניות שנכנסים לאתר -
@smct כתב בהמלצה | נטיוב – מאגר סרטוני יוטיוב מסוננים ומסודרים במיוחד למשתמשי נטפרי!:
אבל עדיין למרות שאני מחובר קופץ לי ההודעה שכדאי להירשם לאתראתה מתכוון למודל?
כי אם כן זה בסדר הוא קופץ פעם אחד אחרי 30 שניות שנכנסים לאתר -
@סטאר123
הבעיה שהתכוונתי שסודרה זה שגם כשאני סוגר את האתר ונכנס שוב זה עדיין מחובר לחשבון
ומה שהתכוונתי שעדיין יש את הבעיה שהמודעה הזאת עדיין קופצת גם כשאני מחובר לאתר

-
@יאיר-3210 אני מאמין ששני האתרים עוצבו על ידי הבינה (מחילה מהמפתחים אם אני טועה) ולכן הגיוני שהקווים הכלליים של האתרים יהיו זהים
@דוידי34 נראה לי שהלובי טען בפרוג שהוא לא פיתח עם בינה
אבל אם נכנסים אצלו ל"אודות המיזם" שם זה ברור שזה AI -
@דוידי34 נראה לי שהלובי טען בפרוג שהוא לא פיתח עם בינה
אבל אם נכנסים אצלו ל"אודות המיזם" שם זה ברור שזה AI@יאיר-3210 זה נראה שיש שם בן אדם שיודע מה הוא עושה.
יתכן והוא פועל חכם מאוד.
הוא פשוט ממקסם את העשיה שלו ע"י שימוש ב AI
תכלס למה לא? אם אתהיודע מה אתה בונה, ויש לך מושג מה הקוד שלך עושה.
ונניח אתה לא יודע לעצב... אז למה לא להשתמש בAI? כי זה נראה AI? למי אכפת...לא אומר מידיעה רק אומר שיכול להיות מאוד שהוא ממקסם את היכולות שלו וכל הכבוד לו...