בירור | פלאפון pro 30 מאתחל את עצמו כל יום ב 3:58 AM. גם אתם נתקלתם?
-
זה נראה כאילו זה מוגדר כך אולי כדי לרענן את הRAM אבל בכל יום בשעה 3:58 הטלפון מבצע הפעלה מחדש גם תוך כדי שיחה.
כמובן שלא מצאתי הגדרה לכבות את זה.
אשמח לשמוע מאחרים שנתקלו בעניין הזה כדי לוודא שזה לא באג רק אצלי (לא הגיוני אבל מי מחפש הגיון היום).
אם נתקלתם בזה במכשירים אחרים ג"כ תשתפו -
זה נראה כאילו זה מוגדר כך אולי כדי לרענן את הRAM אבל בכל יום בשעה 3:58 הטלפון מבצע הפעלה מחדש גם תוך כדי שיחה.
אשמח לשמוע מאחרים שנתקלו בעניין הזה כדי לוודא שזה לא באג רק אצלי (לא הגיוני אבל מי מחפש הגיון היום).
אם נתקלתם בזה במכשירים אחרים ג"כ תשתפו@צדיק-0 תבדוק אם מוגדר עדכון זמן מהרשת
-
@צדיק-0 תבדוק אם מוגדר עדכון זמן מהרשת
@מגנוס-קרלסן כתב בבירור | פלאפון pro 30 מאתחל את עצמו כל יום ב 3:58 AM. גם אתם נתקלתם?:
תבדוק אם מוגדר עדכון זמן מהרשת
מה קשור?
-
@מגנוס-קרלסן כתב בבירור | פלאפון pro 30 מאתחל את עצמו כל יום ב 3:58 AM. גם אתם נתקלתם?:
תבדוק אם מוגדר עדכון זמן מהרשת
מה קשור?
@יוסף-מאיר-וייס כי אם הטלפון יזוז ל3:58 AM אז הוא בעיקרון ישר יחזור לשעה המקורית
-
@יוסף-מאיר-וייס כי אם הטלפון יזוז ל3:58 AM אז הוא בעיקרון ישר יחזור לשעה המקורית
כי אם הטלפון יזוז ל3:58 AM אז הוא בעיקרון ישר יחזור לשעה המקורית
לא זכיתי להבין
-
אם נתקלתם בזה במכשירים אחרים ג"כ תשתפו@צדיק-0 כתב בבירור | פלאפון pro 30 מאתחל את עצמו כל יום ב 3:58 AM. גם אתם נתקלתם?:
אשמח לשמוע מאחרים שנתקלו בעניין הזה כדי לוודא שזה לא באג רק אצלי (לא הגיוני אבל מי מחפש הגיון היום).יש כמה אפשרויות לומר ממה זה נובע:
- הפעלה מחדש מתוזמנת (Auto Restart)
חפש בהגדרות:
הגדרות > תחזוקת מכשיר / טיפול בסוללה > אוטומציה / אופטימיזציה
שם יש אופציה כמו:
“הפעלה מחדש אוטומטית” או “Restart when needed”
לפעמים זה מוגדר לשעות מוזרות בלי ששמים לב.- אפליקציה חיצונית שעושה את זה
יש אפליקציות “ניקוי RAM”, “האצת טלפון”, או אפילו אפליקציות ניהול מערכת שיכולות:
לקבוע ריסט יומי
במיוחד אם זה מכשיר שעבר שינוי / התקנה חיצוניתאם התקנת משהו כזה – זה חשוד מאוד.
- באג במערכת:
אם זה התחיל פתאום:
אחרי עדכון גרסה
או בלי שום שינוי
ייתכן שזה פשוט באג של המערכת (קורה לפעמים באנדרואיד).מקווה שפתרתי לך את הבעיה.
-
@צדיק-0 כתב בבירור | פלאפון pro 30 מאתחל את עצמו כל יום ב 3:58 AM. גם אתם נתקלתם?:
אשמח לשמוע מאחרים שנתקלו בעניין הזה כדי לוודא שזה לא באג רק אצלי (לא הגיוני אבל מי מחפש הגיון היום).יש כמה אפשרויות לומר ממה זה נובע:
- הפעלה מחדש מתוזמנת (Auto Restart)
חפש בהגדרות:
הגדרות > תחזוקת מכשיר / טיפול בסוללה > אוטומציה / אופטימיזציה
שם יש אופציה כמו:
“הפעלה מחדש אוטומטית” או “Restart when needed”
לפעמים זה מוגדר לשעות מוזרות בלי ששמים לב.- אפליקציה חיצונית שעושה את זה
יש אפליקציות “ניקוי RAM”, “האצת טלפון”, או אפילו אפליקציות ניהול מערכת שיכולות:
לקבוע ריסט יומי
במיוחד אם זה מכשיר שעבר שינוי / התקנה חיצוניתאם התקנת משהו כזה – זה חשוד מאוד.
- באג במערכת:
אם זה התחיל פתאום:
אחרי עדכון גרסה
או בלי שום שינוי
ייתכן שזה פשוט באג של המערכת (קורה לפעמים באנדרואיד).מקווה שפתרתי לך את הבעיה.
@ETech1 לא פתרת את הבעיה.
זה נראה כאילו שאלת את הAI החביב עליך והעתקת את התשובה כאן.
תתפלא לשמוע אבל גם לי יש AI, (אפילו יש לי מנוי PRO!)אם זה לא מובן מאליו, אני מדבר על המכשיר first phone pro 30 שהוא מכשיר כשר שאינו מבוסס אנדרואיד.
וכמו שציינתי לעיל, אין הגדרה כזו.
אז במענה לשאלתך. לא פתרת לי את הבעיה.תודה, והמשך יום נעים.
-
תתפלא לשמוע אבל גם לי יש AI, (אפילו יש לי מנוי PRO!)אם זה לא מובן מאליו, אני מדבר על המכשיר first phone pro 30 שהוא מכשיר כשר שאינו מבוסס אנדרואיד.
-
@צדיק-0
לא צ@צדיק-0 כתב בבירור | פלאפון pro 30 מאתחל את עצמו כל יום ב 3:58 AM. גם אתם נתקלתם?:
תתפלא לשמוע אבל גם לי יש AI, (אפילו יש לי מנוי PRO!)אתה לא צריך להתעצבן, הכל טוב

שיהיה לך בהצלחה -
@צדיק-0
בא נאמר ככה תוכל לעשות איפוס לטלפון
אם אין לך נתונים שם או אם כבר עשית גיבוי למכשיר
וזה אמור לפתור את הבעיה@ETech1 אגלה לך סוד, זה לא עוזר.
המכשיר עבר איפוס וגם עבר עדכון גרסה.
זה נראה כמו הגדרה מכוונת של היצרן
ההסבר ההגיוני היחיד שעולה בדעתי זה בשביל עדכון השעון, ואפרט. יש באג ידוע שהרבה טלפונים לא מקבלים עדכוני שעון מהספק רק בהפעלה מחדש, זה יכול מאוד להרגיז בלילה שבו מחליפים את השעון, אתה קם בבוקר ומגלה שהשעון מעורר בטלפון עדיין לפי השעון הישן. בכדי להימנע מזה הוסיפו הגדרה של הפעלה מחדש בזמן שהכי סביר להניח שאנשים ישנים.
אם זה נכון זו דרך מאוד בעייתית לפתרון בעיה שאפשר לפתור בדרך מועילות יותר.