בעיה | בעיה עם אימות רישוני בוואצפ
-
בשביל חבר אני מנסה להתחבר דרך מספר וירטואלי דרך כל האפשרויות הוא מציג לי כך

נציין שזה הגירסה האחרונה מהאתר שלהם. -
ה הישבשר המלומד סימן נושא זה כשאלה
-

נציין שזה הגירסה האחרונה מהאתר שלהם.@הישבשר-המלומד מישהו התחבר כנראה בעבר עם המספר הזה והוא או שפשוט הוא מזהה שזה לא על חברה אבל זה פחות הגיוני
-
@הישבשר-המלומד מישהו התחבר כנראה בעבר עם המספר הזה והוא או שפשוט הוא מזהה שזה לא על חברה אבל זה פחות הגיוני
@כככככ זה מספר כשר וא אחד לא אימת יכול להיות שהבעיה היא כשר?
-
@כככככ זה מספר כשר וא אחד לא אימת יכול להיות שהבעיה היא כשר?
@הישבשר-המלומד לא זה לא הבעיה מלא מספרים כשרים אני מכיר שיש להם חשבונות וואצאפ אולי אימתת כמה פעמים כלומר עשית קבלת קוד כמה פעמים
-
@הישבשר-המלומד לא זה לא הבעיה מלא מספרים כשרים אני מכיר שיש להם חשבונות וואצאפ אולי אימתת כמה פעמים כלומר עשית קבלת קוד כמה פעמים
@כככככ ניסת ולא עבד הוא עושה לי אימות טלפוני אני לוחץ הוא שולח לי צינתוק ואני עונה לו ואז הוא עושה לי נכשל...
-
@כככככ ניסת ולא עבד הוא עושה לי אימות טלפוני אני לוחץ הוא שולח לי צינתוק ואני עונה לו ואז הוא עושה לי נכשל...
@הישבשר-המלומד לא יודע אם זה קשור אבל יש מצב תיכנס לחנות גוגל פליי בכשיר הגדרות ואז אודות תראה אם יש אישור גוגל פליי למכשיר כי לאחרונה נחסם לי הוואצאפ ובגלל זה לא הצלחתי לשים שוב על המכשיר וואצאפ תבדוק ותעדכן אם אתה לא יודע פשוט תעשה לי צילום מסך משם
-
@הישבשר-המלומד לא יודע אם זה קשור אבל יש מצב תיכנס לחנות גוגל פליי בכשיר הגדרות ואז אודות תראה אם יש אישור גוגל פליי למכשיר כי לאחרונה נחסם לי הוואצאפ ובגלל זה לא הצלחתי לשים שוב על המכשיר וואצאפ תבדוק ותעדכן אם אתה לא יודע פשוט תעשה לי צילום מסך משם
@כככככ עוד לא היתחברתי לגוגל פליי ואין לי גוגל פליי שאני יכול להתחבר בקלות.
-
@כככככ עוד לא היתחברתי לגוגל פליי ואין לי גוגל פליי שאני יכול להתחבר בקלות.
@הישבשר-המלומד זה יכול להיות הסבר וואצאפ כחלק מהאימות שלה זה דרך הגוגל פליי כדי לוודא שהמכשיר מאובטח ומוצפן
-
@הישבשר-המלומד זה יכול להיות הסבר וואצאפ כחלק מהאימות שלה זה דרך הגוגל פליי כדי לוודא שהמכשיר מאובטח ומוצפן
@כככככ ואיך אני יכול לעקו את זה VPN יעזור פה
-
@כככככ ואיך אני יכול לעקו את זה VPN יעזור פה
@הישבשר-המלומד התשובה היא לא vpn זה קשור לרשת ולמיקום ולא לאימות גוגל פליי במכשיר עצמו אולי פשוט תתקין שירותי גוגל או micro g נראלי קוראים לזה אולי זה יעזור לא ניסתי או האפשרות האחרונה אם ממש אין לך ברירה זה להשתמש בוואצאפ ווב כאפלקצייה אבל יש חסרון שזה מצריך את הוואצאפ עם המספר הזה בטלפון אחר אז כדאי שתעשה את השיקולים שלך
-
@הישבשר-המלומד התשובה היא לא vpn זה קשור לרשת ולמיקום ולא לאימות גוגל פליי במכשיר עצמו אולי פשוט תתקין שירותי גוגל או micro g נראלי קוראים לזה אולי זה יעזור לא ניסתי או האפשרות האחרונה אם ממש אין לך ברירה זה להשתמש בוואצאפ ווב כאפלקצייה אבל יש חסרון שזה מצריך את הוואצאפ עם המספר הזה בטלפון אחר אז כדאי שתעשה את השיקולים שלך
@כככככ תחל'ס מה הכי יעבוד טוב
-
@כככככ תחל'ס מה הכי יעבוד טוב
@הישבשר-המלומד הכי בטוח זה האופצייה האחרונה או שתשקול את האופצייה לוואצאפ טלפוני

-
@הישבשר-המלומד הכי בטוח זה האופצייה האחרונה או שתשקול את האופצייה לוואצאפ טלפוני

@כככככ וואצאפ ווב מה זה אני לא כ"כ מבין בנושא של הווצאפ וכו'
-
@כככככ וואצאפ ווב מה זה אני לא כ"כ מבין בנושא של הווצאפ וכו'
@הישבשר-המלומד זה כתובת האתר של וואצאפ שזה בעצם מיעוד למחשב אבל אתה עושה בטלפון / נגן להפוך את האתר כמחשב ואז מתקין את הדף כאפלקצייה ומחבר את הטלפון כמכשיר מקושר
-
@הישבשר-המלומד זה כתובת האתר של וואצאפ שזה בעצם מיעוד למחשב אבל אתה עושה בטלפון / נגן להפוך את האתר כמחשב ואז מתקין את הדף כאפלקצייה ומחבר את הטלפון כמכשיר מקושר
@כככככ אבל גם שם אני חייב שיהיה לי מספר ווצאפ פעיל כבר לא?
-
@כככככ אבל גם שם אני חייב שיהיה לי מספר ווצאפ פעיל כבר לא?
@הישבשר-המלומד נכון מאוד
-

נציין שזה הגירסה האחרונה מהאתר שלהם. -
@הישבשר-המלומד סביר להניח שהסיבה לחסימה זה זיהוי מקור התקנה שלא מגוגל פליי,
אם יש לך רוט אתה יכול לנסות לעבוד עליהם שהותקן מהחנות@צדיק-0 הורדתי את זה מהאתר שלהם
-
@צדיק-0 הורדתי את זה מהאתר שלהם