בעיה | הנגן משבש את הפלאפון
-
@ממוחשב איך שתרצה ,העיקר תביא פיתרון
@אום-אני-חומה כן - זו בעיה שהייתה גם לי, אתה צריך את הגירסה 5.1 = זו הגירסא הכי גבוהה שעובדת בצורה טובה במכשיר הזה.
תוריד מכאן
(תעשה ריענון לדף שנפתח - וירד לך) -
@אום-אני-חומה כן - זו בעיה שהייתה גם לי, אתה צריך את הגירסה 5.1 = זו הגירסא הכי גבוהה שעובדת בצורה טובה במכשיר הזה.
תוריד מכאן
(תעשה ריענון לדף שנפתח - וירד לך)@יאיר-דניאל זה בדיוק אותו דבר ?
אם אותם פונקציות שיש בנגן הירוק? -
@יאיר-דניאל זה בדיוק אותו דבר ?
אם אותם פונקציות שיש בנגן הירוק?קצת שונה, הממשק שלו פחות טוב ממה שהיה לי ,אבל אם זה יפתור את הבעיה זה שווה...
-
יש לי שיאומי (מקשים ללא טאצ') פתוח להתקנות והתקנתי בו נגן (הנגן הירוק) והוא משבש את הפלא' לגמרי
אשמח לדעת האם יש למשהו פתרון או את הנגן הזה בגירסה יותר טובה
צירפתי תמונה איך שהנגן נראה,![IMG_3955.JPG] יען אשר איני יודע לקרוא לו בשמו

-
תוריד מכאן
(תעשה ריענון לדף שנפתח - וירד לך)@יאיר-דניאל יש בו באג רציני הוא לא קולט את כל השירים יש שירים שמשום מה לא מופיעים בנגן גם שאני עושה סריקה...
אשמח שתעדכן האם יש מה לעשות בעניין או שצריך לעשות סריקה אחרת כי יש כמה אופציות (בגדול ניסיתי את כל אופציות הסריקה)
תודה -
@יאיר-דניאל יש בו באג רציני הוא לא קולט את כל השירים יש שירים שמשום מה לא מופיעים בנגן גם שאני עושה סריקה...
אשמח שתעדכן האם יש מה לעשות בעניין או שצריך לעשות סריקה אחרת כי יש כמה אופציות (בגדול ניסיתי את כל אופציות הסריקה)
תודה@אום-אני-חומה גם במה שאני הבאתי לך?
-
@אום-אני-חומה גם במה שאני הבאתי לך?
@יאיר-דניאל אכן כן
-
@יאיר-דניאל אכן כן
@אום-אני-חומה הסרת את הקודם, ואז התקנת?
-
@אום-אני-חומה הסרת את הקודם, ואז התקנת?
@יאיר-דניאל כן
-
@אום-אני-חומה גם במה שאני הבאתי לך?
@יאיר-דניאל יותר נכון רק במה שהבאת לי ,בנגן הקודם זה לא היה !
-
@אום-אני-חומה לא יודע מה להגיד לך, תסיר תעשה הפעלה מחדש - תתקין ואז נדבר.
אצלי זה עובד מצויין עם 40 ג'יגה שירים -
@אום-אני-חומה לא יודע מה להגיד לך, תסיר תעשה הפעלה מחדש - תתקין ואז נדבר.
אצלי זה עובד מצויין עם 40 ג'יגה שירים@יאיר-דניאל גם לי זה קולט המון שירים אבל לא את כולם ,ויכול להיות שגם לך זה לא קולט את כולם ואתה לא יודע
-
@יאיר-דניאל גם לי זה קולט המון שירים אבל לא את כולם ,ויכול להיות שגם לך זה לא קולט את כולם ואתה לא יודע
@אום-אני-חומה יכול להיות - אבל לא נתקלתי בשיר שאני מכיר שיש לי ולא מצאתי אותו, אני משתמש בזה כמעט שנתיים, אאל"ט
-
@אום-אני-חומה יכול להיות - אבל לא נתקלתי בשיר שאני מכיר שיש לי ולא מצאתי אותו, אני משתמש בזה כמעט שנתיים, אאל"ט
@יאיר-דניאל אוף איזה מעצבן מה אני עושה ???