בירור | הורדתי, התקנתי, מה עכשיו?
-
תגובה: בירור | יוצר הסרטים
הורדתי והתקנתי ואני לא מוצא את התוכנה במחשב, מה יכול להיות? -
הורדתי והתקנתי ואני לא מוצא את התוכנה במחשב, מה יכול להיות?@פסנתר-שקוף תחפש בהתחל וב'תוכניות ותכונות' בלוח הבקרה
-
הורדתי והתקנתי ואני לא מוצא את התוכנה במחשב, מה יכול להיות?@פסנתר-שקוף בהתחל יש לך במומלצים אפליקציה חדשה?
-
@פסנתר-שקוף בהתחל יש לך במומלצים אפליקציה חדשה?
@המתעניין1 לא
-
הורדתי והתקנתי ואני לא מוצא את התוכנה במחשב, מה יכול להיות?@פסנתר-שקוף תשנה את שם הנושא הוא לא ברור
-
@פסנתר-שקוף פשוט תחפש Movie Maker ולא יוצר הסרטים.
עריכה -
תודה לכל שאר העוזרים, ( @המתעניין1 @גלידת-תות )פשוט אני מניסיון יודע שבחלק מהגרסאות זה לא יופיע בהצעות וכו'
אלא פשוט צריך לחפש את השם באנגלית...@פסנתר-שקוף תוכל לסמן כנפתר ולסמן את הפוסט הזה כתשובה הנכונה אם תרצה.
-
עריכה -
תודה לכל שאר העוזרים, ( @המתעניין1 @גלידת-תות )פשוט אני מניסיון יודע שבחלק מהגרסאות זה לא יופיע בהצעות וכו'
אלא פשוט צריך לחפש את השם באנגלית...@פסנתר-שקוף תוכל לסמן כנפתר ולסמן את הפוסט הזה כתשובה הנכונה אם תרצה.
@בנימין-מחשבים אם זה באמת הותקן הוא היה צריך לראות בהתחל הצעה לזה ובשולחן העבודה קיצור דרך חדש (אא"כ הוא לא סימן הוסף קיצור דרך בשולחן העבודה)
-
עריכה -
@בנימין-מחשבים מצאתי...
-
@גלידת-תות
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs -
תודה לכל המגיבים!

-
@גלידת-תות
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs@פסנתר-שקוף והיו לך סימנים (קיצורי דרך, הצעות, וכו')?
-
@פסנתר-שקוף והיו לך סימנים (קיצורי דרך, הצעות, וכו')?
@המתעניין1 לא היה כלום. מוזר.
-
@המתעניין1 לא היה כלום. מוזר.
@פסנתר-שקוף זה תקין
קרה פה למישהו בפורום עם התוכנה הזו לא מזמן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות