בירור | הורדתי, התקנתי, מה עכשיו?
-
תגובה: בירור | יוצר הסרטים
הורדתי והתקנתי ואני לא מוצא את התוכנה במחשב, מה יכול להיות?@פסנתר-שקוף בהתחל יש לך במומלצים אפליקציה חדשה?
-
@פסנתר-שקוף בהתחל יש לך במומלצים אפליקציה חדשה?
@המתעניין1 לא
-
תגובה: בירור | יוצר הסרטים
הורדתי והתקנתי ואני לא מוצא את התוכנה במחשב, מה יכול להיות?@פסנתר-שקוף תשנה את שם הנושא הוא לא ברור
-
@פסנתר-שקוף פשוט תחפש Movie Maker ולא יוצר הסרטים.
עריכה -
תודה לכל שאר העוזרים, ( @המתעניין1 @גלידת-תות )פשוט אני מניסיון יודע שבחלק מהגרסאות זה לא יופיע בהצעות וכו'
אלא פשוט צריך לחפש את השם באנגלית...@פסנתר-שקוף תוכל לסמן כנפתר ולסמן את הפוסט הזה כתשובה הנכונה אם תרצה.
-
עריכה -
תודה לכל שאר העוזרים, ( @המתעניין1 @גלידת-תות )פשוט אני מניסיון יודע שבחלק מהגרסאות זה לא יופיע בהצעות וכו'
אלא פשוט צריך לחפש את השם באנגלית...@פסנתר-שקוף תוכל לסמן כנפתר ולסמן את הפוסט הזה כתשובה הנכונה אם תרצה.
@בנימין-מחשבים אם זה באמת הותקן הוא היה צריך לראות בהתחל הצעה לזה ובשולחן העבודה קיצור דרך חדש (אא"כ הוא לא סימן הוסף קיצור דרך בשולחן העבודה)
-
עריכה -
@בנימין-מחשבים מצאתי...
-
@גלידת-תות
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs -
תודה לכל המגיבים!

-
@גלידת-תות
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs@פסנתר-שקוף והיו לך סימנים (קיצורי דרך, הצעות, וכו')?
-
@פסנתר-שקוף והיו לך סימנים (קיצורי דרך, הצעות, וכו')?
@המתעניין1 לא היה כלום. מוזר.
-
@המתעניין1 לא היה כלום. מוזר.
@פסנתר-שקוף זה תקין
קרה פה למישהו בפורום עם התוכנה הזו לא מזמן