בעיה | המחשב לא נדלק שיש בו דיסק און קי בפנים
-
@איציק-2 לא נכון בכלל...
כל עוד לא צרובה מערכת הפעלה על הדיסק אונקי, זה לא ינסה לעלות מהדיסק אונקי, אין דבר כזה למיטב ידיעתי.
ואני מכיר את זה קצת.@יאיר-דניאל יש לי מחשב נייח שאני משחק לו בכוננים הקשיחים (אחד עם מערכת הפעלה והשאר עם חומר) והרבה פעמים זה לא נדלק עד שמסדרים את זה
-
@איציק-2 אם פעם היה בדיסקים של החומר שלך מערכת הפעלה זה שומר פרטים שאתה לא רואה והמחשב מזהה את זה כמערכת הפעלה עד שאתה מסדר את זה
-
@איציק-2 אם פעם היה בדיסקים של החומר שלך מערכת הפעלה זה שומר פרטים שאתה לא רואה והמחשב מזהה את זה כמערכת הפעלה עד שאתה מסדר את זה
@אהרון-שלום לא בדיוק אבל זה לא הנושא פה
ובכל מקרה @שמואל-רובין עוד לא ענה על מה ששאלו אותו, כך שזה לא רלוונטי הוויכוחים פה -
-
@משה-מזרחי
אתה מכריח את הביוס לעבוד רק עם הדיסק המסוים וזה בדרך כלל עובד ולפעמים חייב לשנות בהגדות של הביוס -
@שמואל-רובין האם שהמחשב דולק זה מכבה אותו?
@אהרון-שלום לא רק לפני שהוא דלוק
-
@שמואל-רובין אז כמו שכתבו פה המחשב מנסה להעלות מערכת הפעלה מהדיסק ואין בו אז הוא לא נדלק
-
@שמואל-רובין אז כמו שכתבו פה המחשב מנסה להעלות מערכת הפעלה מהדיסק ואין בו אז הוא לא נדלק
@אהרון-שלום מה הפתרון אז
-
@אהרון-שלום מה הפתרון אז
@שמואל-רובין תצלם מסך (במצלמה חיצונית) שהמחשב נדלק, האם מודפס איזה שגיאה על המסך?
-
@אהרון-שלום מה הפתרון אז
@שמואל-רובין איזה מחשב מדובר?
אתה צריך להיכנס לביוס - ולבדוק האם מערכת ההפעלה במחשב מוגדרת לעלות ראשונה - א"כ, זו בעיה אחרת שצריכה בירור, אם לא - פשוט תשנה את סדר ההעלאה (זה נראה שונה בכל חברה, אבל באסוס לדוגמא, פשוט גוררים את הדיסק הרצוי כלפי מעלה, שיהיה ראשון ברשימה).