בעיה | קריסת מחשב לאחר הפעלה
-
יש לי מחשב נייד דל דגם 5420 שבהפעלה לאחר 24 שעות בלי שימוש הוא עולה עד לאחר הסיסמא ואז קורס המסך משחיר וצריך כיבוי כפוי והפעלה מחדש. עם מטען זה עובד חלק. אחרי החג האחרון הוא גם לא נדלק כלל מצורף צילום מהשגיאה. אציין שהסוללה מחזיקה בערך שעה וחצי שעתיים. מה יכול להיות הבעיה.
אשמח לעזרתכם תודה רבה
ספויילר -
יש לי מחשב נייד דל דגם 5420 שבהפעלה לאחר 24 שעות בלי שימוש הוא עולה עד לאחר הסיסמא ואז קורס המסך משחיר וצריך כיבוי כפוי והפעלה מחדש. עם מטען זה עובד חלק. אחרי החג האחרון הוא גם לא נדלק כלל מצורף צילום מהשגיאה. אציין שהסוללה מחזיקה בערך שעה וחצי שעתיים. מה יכול להיות הבעיה.
אשמח לעזרתכם תודה רבה
ספויילר -
@a.y.f. מחשב יד שניה. יש לי אחריות אבל לא על סוללה ואין לי כח לשלוח סתם הלוך ושוב. אם יש מישהו שיודע ויכול לעזור אני אשמח מאדד. תודה
-
@a.y.f. הוא עולה עד אחרי הסיסמא ואחרי כמה שניות כבה ואני מפעיל שוב פעם או פעמים עד שפועל רגיל
-
@ארי.מ. אתה יכול להוציא את הבטריה או שהיא לא נשלפת?
אם כן, תוציא אותה ותלחץ על כפתור ההפעלה כחצי דקה רצוף -
@ארי.מ. מכיוון שיש לך אחריות ולא כדאי להפסיד אותה, נסה ללחוץ על כפתור ההפעלה בפולסים קצרים איזה 10 לחיצות ותבדוק אם זה עוזר
-
@a.y.f. אני יכול להוציא את הסוללה. מה לעשות לאחר מכן. ומה נראה לך הבעיה?
תודה רבה על העזרה! -
@ארי.מ.
אם יש לך אחריות אתה עושה טעות (גדולה) שאתה לא שולח אליהם ממליץ לך להסריט את הבעיה שיהיה לך הוכחה שאולי אצלם זה יעבוד רגיל אין לך מה להפסיד