שיתוף | אתר שיתופי היכן מומלץ לטייל. עשרות מיקומים, מתעדכן כל הזמן
-
@dhoc979 בעריכת הפוסט כדאי להוסיף אופציה לפירוט מורחב של המסלול (נקודות עניין, דגשים חשובים וכדו') והטמעת התמונות לפי אזורי הטיול, כרגע אפשר רק לקחת משם רעיונות לטיולים אבל להבין ממש מה לעשות לפי האתר הזה לא שייך.
מומלץ גם לנעוץ את השורה העליונה של המסננים והחיפוש כך שהגלילה תהיה רק על האתרים ולא תעלה למעלה את השורה הזו
כ"כ לא הבנתי האם ואיפה אפשר לערוך את הפרופיל שלי להוסיף תמונה וכדו' ראיתי שיש חלק שיש להם תמונה, וגם לא הבנתי את הקטע שאנשים מעלים סתם חנויות אוכל בערים כמו פיצה שמש באמצע ביתר עילית, איך זה קשור לאתר של טיולים, תגית האוכל אמורה להיות לחנויות אוכל באזורי טיול, לא כך ?
כ"כ ממש ממש חשוב לשים לב לא להעלות מיקומים שקיימים כבר, תעשו חיפוש קצר לפני העלאת מיקום חדש.@dhoc979 אבל באמת אחלה אתר, מעלה לשם מיקומים בכל המרץ
-
@dhoc979 בעריכת הפוסט כדאי להוסיף אופציה לפירוט מורחב של המסלול (נקודות עניין, דגשים חשובים וכדו') והטמעת התמונות לפי אזורי הטיול, כרגע אפשר רק לקחת משם רעיונות לטיולים אבל להבין ממש מה לעשות לפי האתר הזה לא שייך.
מומלץ גם לנעוץ את השורה העליונה של המסננים והחיפוש כך שהגלילה תהיה רק על האתרים ולא תעלה למעלה את השורה הזו
כ"כ לא הבנתי האם ואיפה אפשר לערוך את הפרופיל שלי להוסיף תמונה וכדו' ראיתי שיש חלק שיש להם תמונה, וגם לא הבנתי את הקטע שאנשים מעלים סתם חנויות אוכל בערים כמו פיצה שמש באמצע ביתר עילית, איך זה קשור לאתר של טיולים, תגית האוכל אמורה להיות לחנויות אוכל באזורי טיול, לא כך ?
כ"כ ממש ממש חשוב לשים לב לא להעלות מיקומים שקיימים כבר, תעשו חיפוש קצר לפני העלאת מיקום חדש.@dhoc979 אבל באמת אחלה אתר, מעלה לשם מיקומים בכל המרץ
-
@דוד-33 כתב בשיתוף | אתר שיתופי היכן מומלץ לטייל. עשרות מיקומים, מתעדכן כל הזמן:
יש אפשרות לסמן לפי עיר/מושב/ישוב?
בחיפוש.
@שלמה-רביב כתב בשיתוף | אתר שיתופי היכן מומלץ לטייל. עשרות מיקומים, מתעדכן כל הזמן:
א"א להעביר בין תמונות.
שים את העכבר על המיקום המבוקש הוא מעביר אוטומטית, בקרוב ממש גם בכניסה למיקום יופיעו התמונות בצורה מסודרת
-
@דוד-33 כתב בשיתוף | אתר שיתופי היכן מומלץ לטייל. עשרות מיקומים, מתעדכן כל הזמן:
יש אפשרות לסמן לפי עיר/מושב/ישוב?
בחיפוש.
@שלמה-רביב כתב בשיתוף | אתר שיתופי היכן מומלץ לטייל. עשרות מיקומים, מתעדכן כל הזמן:
א"א להעביר בין תמונות.
שים את העכבר על המיקום המבוקש הוא מעביר אוטומטית, בקרוב ממש גם בכניסה למיקום יופיעו התמונות בצורה מסודרת
-
- הוספנו אופציה ל"המקום שומר שבת"
- במיון אפשר לבחור לאיזה קהל מיועד (משפחות, מיטבי לכת וכו')
- במיון אפשר לבחור רק מקומות שומרי שבת
- תיקנו את הבאג עם "המקום בד"כ צנוע"
- בעריכת הודעה התמונות נשמרות
בקרוב:
עריכה מתקדמת ל"תיאור" המקום עם אופציה להדגשה (B), קו נטוי (I), קו תחתון (U) וירידת שורות. (כרגע מופיעים הכפתורים אבל לא נשמר.)
-
@DHOC979
תעשה שאפשר להוסיף בית כנסת בקרבת מקום של מה שמוסיפים, זה יכול לעזור מאוד כי יש בחורים וכו' שמטיילים ויכולים לפספס תפילה במניין/בית כנסת -
@dhoc979 אני חושב שצריך לשכלל את החיפוש, הוא לא ממש נח ולא ממש מוצא דברים...
-
אשמח אם תוסיפו המלצות למיקומים, ואם תכתבו לי פה בשרשור הצעות שיפור.
מטיילים - דף הבית
עריכה: הוספנו שיפורי גרסאות כדי לשפר את חווית, בטיחות, ונוחות הגלישה.
מוזמנים להיכנס ולהינות..

-
אשמח אם תוסיפו המלצות למיקומים, ואם תכתבו לי פה בשרשור הצעות שיפור.
מטיילים - דף הבית
עריכה: הוספנו שיפורי גרסאות כדי לשפר את חווית, בטיחות, ונוחות הגלישה.
מוזמנים להיכנס ולהינות..

-
למה אתה מאחסן בגיטאהב ולא בשירותים אחרים? (אפילו פיירבייס יהיה לך טוב. תארח את הפרונט כולל צד שרת כולל DB ובמחיר אפסי)
-
@DHOC979 למה, אין אחסונים חינמיים שיאחסנו את הקוד אחרי שתגמור איתו?
-
@DHOC979 למה, אין אחסונים חינמיים שיאחסנו את הקוד אחרי שתגמור איתו?
-
@מים-אחרונים זה לא כזה פשוט אני בודק יכול להיות שאני אמצא שרת חינמי אבל מה הקטע סתם לקלקל
מילא אם זה היה בשבילי, זה לא בשבילי לתועלת הכלל
@יום_שמח בכל מקרה חבל שאתה מעלה את זה כפוסט אתה מצית חקיינים@DHOC979 כתב בשיתוף | אתר שיתופי היכן מומלץ לטייל. עשרות מיקומים, מתעדכן כל הזמן:
@מים-אחרונים זה לא כזה פשוט אני בודק יכול להיות שאני אמצא שרת חינמי אבל מה הקטע סתם לקלקל
אני מאוד נהנה.
https://infinityfree.com/ -
מילא אם זה היה בשבילי, זה לא בשבילי לתועלת הכלל
@יום_שמח בכל מקרה חבל שאתה מעלה את זה כפוסט אתה מצית חקיינים -
פוסט זה נמחק!
-
לא הבנתי מה זה אומר דרכי הגעה