שיתוף | אתר ואפליקציה שיתופיים היכן מומלץ לטייל | מתעדכן כל הזמן, ביקורות מהשטח בלייב
-
@שמואל-הסיני הוא לא ביקש בכניסה לאתר?
כנראה הגדרות הברירת מחדל שלך הם לחסום לאתרים. בכל מקרה אתה יכול ללחוץ כאן:

ולאשר ידנית@DHOC979 עשיתי את זה כבר ועבד אבל כמש"כ צריך שזה יקרה אוטומטי.
אולי זו בעיה רק אצלי.
ומה עם פרסומות אני רואה שזה מתחיל לצבור פרסומות שונות ומשונות מהר מאד יהיה מלא שם מסעדות וכדו' בקצב הנוכחי... -
@DHOC979 עשיתי את זה כבר ועבד אבל כמש"כ צריך שזה יקרה אוטומטי.
אולי זו בעיה רק אצלי.
ומה עם פרסומות אני רואה שזה מתחיל לצבור פרסומות שונות ומשונות מהר מאד יהיה מלא שם מסעדות וכדו' בקצב הנוכחי...@שמואל-הסיני כתב בשיתוף | אתר ואפליקציה שיתופיים היכן מומלץ לטייל | מתעדכן כל הזמן, ביקורות מהשטח בלייב:
ומה עם פרסומות אני רואה שזה מתחיל לצבור פרסומות שונות ומשונות מהר מאד יהיה מלא שם מסעדות וכדו' בקצב הנוכחי...
כמעט ואין, בהתחלה האתר היה מיועד לכל סוגי הטיולים, משום מה זה הפך למעיינות
-
@dhoc979
אני לא מצליח להתחבר עכשיו לאתר (קודם לכן כן)
משהו על כתובת מייל לא תקינה
אני כבר רשום לכאורה -
@עזיז כנראה שנרשמת עם כתובת לא תקינה
(אולי אתה כותב את האימייל באנגלית גדולה וזה עושה בעיות , תבדוק) -
אשמח אם תוסיפו המלצות למיקומים, ואם תכתבו לי פה בשרשור הצעות שיפור.
עריכה: אם יש מישהו שיכול לסייע בפיתוח ובאחסון האתר על שרת יציב אשמח מאד אם יפנה באישי
אתר:
מטיילים - דף הבית
אפליקציה:
מטיילים - אפליקציה נוצרה באמצעות כאן, לא בדקתי אם עובד. (אמור להיות סוג הטמעה של האתר.)
המלצה: להורדת תמונות מהירה כנסו לחיפוש תמונות ורשמו את שם המקום שאתם מפרסמים> הקלקה ימנית> שמור תמונה בשם, כך תוכלו להעלות בקלות.
אם אין צורך, אל תעלו יותר מ2-3 תמונות, סתם מכביד

-
האתר מדהים (העליתי כעת מיקום:)
נקודה קטנה שתהיה אפשרות לראות את גלריית התמונות גם בכרטיסיה שנפתחת (היכן שמוצגת כעת המפה) ולא רק בדף הבית, ועם אפשרות לפתיחת גלריית התמונות (בדומה לצורה שיש ביד 2)
עריכה: @dhoc979 פתחתי כעת מקום ויש בו טעות בציון המפה חיפשתי מקום לדווח על טעות ולא מצאתי... -
נקודה קטנה שתהיה אפשרות לראות את גלריית התמונות גם בכרטיסיה שנפתחת (היכן שמוצגת כעת המפה) ולא רק בדף הבית, ועם אפשרות לפתיחת גלריית התמונות (בדומה לצורה שיש ביד 2)
עריכה: @dhoc979 פתחתי כעת מקום ויש בו טעות בציון המפה חיפשתי מקום לדווח על טעות ולא מצאתי...@במה כתב בשיתוף | אתר ואפליקציה שיתופיים היכן מומלץ לטייל | מתעדכן כל הזמן, ביקורות מהשטח בלייב:
בטיפול..
-
עריכה: @dhoc979 פתחתי כעת מקום ויש בו טעות בציון המפה חיפשתי מקום לדווח על טעות ולא מצאתי...