בירור | איזה פלפון כשר או תומך כשר מומלץ לקנות
-
מי יודע איזה פלפון הכי עדכני והכי כדאי לקנות היום כשר או תומך (עדיפות לפלפון שגן במצב שהבלוטוס דולק לא גומר את הבטריה)
-
מי יודע איזה פלפון הכי עדכני והכי כדאי לקנות היום כשר או תומך (עדיפות לפלפון שגן במצב שהבלוטוס דולק לא גומר את הבטריה)
@עובד-ה
אני גם מצטרף לשאלה
אבל לגבי תומך כשר -
-
@עובד-ה @קליד-שחור-לבן אני עם NAVI C1 ומאוד מרוצה, הוא עם נגן מצלמה והודעות. 2 סימים + כרטיס זיכרון. סוללה מעולה. חזק ונוח. כפתורים איכותיים. קליטה מעולה. שמע מעולה באוזן וברמקול.
לגבי ממשק, לא ברור מה כוונתך "ממשק חדש וטוב".. אם כוונתך לאנדרואיד מתקדם או למשהו אחר.
בכל אופן הממשק שלו הוא כמו של Q8 של קיוליקס, עם המון המון פונקציות.אם יש עוד משהו, תוכל לשאול.
-
@עובד-ה כתב בבירור | איזה פלפון כשר או תומך כשר מומלץ לקנות:
אני מבין שהוא תומך כשר יש עליו איזה חותמת מבחוץ מפני מראית העין
הוא אכן לא כשר וועדה.
אבל לא חושב שיש בו בעיה של מראית העין אפי' שאין עליו חתימה, כי יש לו 'פרצוף' כשר ממש.ואגב, השוק מוצף בנוקיות ללא חתימה, בזמן שהם לא באמת כשרים..
ברגע כמימריה אפשר לצרוב גירסא עם אינטרנט, וכאן אין שום אפשרות.אין בדבריי הנ"ל מתן דעה בנוגע לרכישת מכשיר עם/בלי חותמת של הוועדה, רק כתבת שמה שמעניין אותך זה מראית העין, לכן כתבתי את שכתבתי..