בקשת מידע | הורדת סרטונים מוטמעים
-
@אהרון-שלום אתה יכול לתת לי שם של תוכנה? ומה הכוונה לחפש לפי סיומת קובץ אשמח אם תרחיב
יש לציין שאני בנטפרי כך שאני צריך פתרון שעובד בנטפרי -
החברה פה יביאו לך
זה עובד בסרטונים גם בנטפרי -
@מחנה-ידידים כשקוראים את כללי הפורום צריך לקרוא עד הסוף ....
ציטוט מחוקי הפורום.
שאר הקבצים: כולל מסמכים, ווידאו, מוזיקה וכל דבר דומה, אם הוא היה נשלח לנטפרי ידנית הוא לא היה נפתח - הוא אסור בהעלאה לפורום
והוידאו הזה כבר פתוח בנטפרי -
@מחנה-ידידים כשקוראים את כללי הפורום צריך לקרוא עד הסוף ....
ציטוט מחוקי הפורום.
שאר הקבצים: כולל מסמכים, ווידאו, מוזיקה וכל דבר דומה, אם הוא היה נשלח לנטפרי ידנית הוא לא היה נפתח - הוא אסור בהעלאה לפורום
והוידאו הזה כבר פתוח בנטפריפוסט זה נמחק! -
@תותחוביץ אין אפשרות להוריד את הסרטון שאני לוחץ על ה3 נקודות יש 2 אפשרויות או מהירות הפעלה או תמונה בתוך תמונה
-
@המלאך
רק מחדד. הסרטון שרציתי הוא מאתרי חדשות ולא מיוטיוב (ביוטיוב יש הרבה תוכנות שמורידות). הבעיה בסרטון היתה שהוא מוטמע ולכן לא הצלחתי להורידבכל אופן, כבר הסתדרתי בזכות @amdesign, אבל אם למישהו יש דרך קלה ומהירה להוריד סרטונים מוטמעים כאלה מאתרי חדשות (בדגש על משתמשי נטפרי) אשמח שיעדכן כאן לתועלת כולם.
-
@המלאך
רק מחדד. הסרטון שרציתי הוא מאתרי חדשות ולא מיוטיוב (ביוטיוב יש הרבה תוכנות שמורידות). הבעיה בסרטון היתה שהוא מוטמע ולכן לא הצלחתי להורידבכל אופן, כבר הסתדרתי בזכות @amdesign, אבל אם למישהו יש דרך קלה ומהירה להוריד סרטונים מוטמעים כאלה מאתרי חדשות (בדגש על משתמשי נטפרי) אשמח שיעדכן כאן לתועלת כולם.

] אז זה לא ירד על ידי התוסף, אולי על ידי שidm לא יודע עד כמה. הוא עובד באתרים אחרים.