בקשה | מנסה להוריד ספר שלם מאתר ללא הצלחה
-
אני מנסה להוריד את הספר הזה מהאתר, מה שניתן כרגע זה רק להוריד עמוד עמוד וגם בכל עמוד זה דורש לבחור את זוג התמונה המבוקש, מה שאומר שאם אני רוצה את הספר כולו זה יקח לי מעל שעתיים.
ניסיתי לבקש מבינה שיביא לי סקריפט שיוריד את כל התמונות מהאתר, אלא שהבינה לא מצאה, האם יש למישהו רעיון לפיתרון לדבר כזה? -
@לא-מייבין יש לי עבורך סקריפט פייתון שיוריד את כל הקובץ ל PDF.
שים לב שייקח לו זמן (יכול להיות חצי שעה) -
אני מנסה להוריד את הספר הזה מהאתר, מה שניתן כרגע זה רק להוריד עמוד עמוד וגם בכל עמוד זה דורש לבחור את זוג התמונה המבוקש, מה שאומר שאם אני רוצה את הספר כולו זה יקח לי מעל שעתיים.
ניסיתי לבקש מבינה שיביא לי סקריפט שיוריד את כל התמונות מהאתר, אלא שהבינה לא מצאה, האם יש למישהו רעיון לפיתרון לדבר כזה?@לא-מייבין
הספר עלה כתמונות ולא קובץ PDF בגלל זה זה נותן להוריד תמונה תמונה -
@לא-מייבין
הספר עלה כתמונות ולא קובץ PDF בגלל זה זה נותן להוריד תמונה תמונה -
@לא-מייבין הכלי הזה יכול עשות לך את העבודה: https://github.com/lovasoa/dezoomify-rs
תרגום מדף המידע של הכלי:
האוספים הדיגיטליים של הספרייה הציבורית של ניו יורק משתמשים בפורמט תמונה ניתן להגדלה משלהם, אשר נתמך על ידי dezoomify-rs. לחלק מהתמונות יש גרסה ברזולוציה גבוהה הזמינה להורדה ועובדות עם התוכנה הזו. אחרות לא, וניתן להוריד אותן פשוט על ידי לחיצה ימנית בדפדפן.
כדי להוריד תמונה, פשוט הזן את כתובת ה־URL של דף הצפייה שלה ב־dezoomify-rs, כמו לדוגמה:
https://digitalcollections.nypl.org/items/a28d6e6b-b317-f008-e040-e00a1806635d
-
@לא-מייבין הכלי הזה יכול עשות לך את העבודה: https://github.com/lovasoa/dezoomify-rs
תרגום מדף המידע של הכלי:
האוספים הדיגיטליים של הספרייה הציבורית של ניו יורק משתמשים בפורמט תמונה ניתן להגדלה משלהם, אשר נתמך על ידי dezoomify-rs. לחלק מהתמונות יש גרסה ברזולוציה גבוהה הזמינה להורדה ועובדות עם התוכנה הזו. אחרות לא, וניתן להוריד אותן פשוט על ידי לחיצה ימנית בדפדפן.
כדי להוריד תמונה, פשוט הזן את כתובת ה־URL של דף הצפייה שלה ב־dezoomify-rs, כמו לדוגמה:
https://digitalcollections.nypl.org/items/a28d6e6b-b317-f008-e040-e00a1806635d
פתח את עמוד הספר
F12 → Console
העתק-הדבק את תוכן הקובץ download_augustow.txt
download_augustow.txt
אפשר לשנות רזולוציה בשורת SCALE_FACTOR:1 = רזולוציה מלאה 4134x5788 (108 טיילים/עמוד, PDF ענקי)
2 = רזולוציה גבוהה 2067x2894 (ברירת מחדל, מומלץ)
4 = רזולוציה בינונית 1034x1447 (מהיר יותר)בהצלחה!
-
ניסיתי לבקש מבינה שיביא לי סקריפט שיוריד את כל התמונות מהאתר, אלא שהבינה לא מצאה, האם יש למישהו רעיון לפיתרון לדבר כזה?@לא-מייבין יש לי עבורך סקריפט פייתון שיוריד את כל הקובץ ל PDF.
@לא-מייבין יש לי עבורך סקריפט פייתון שיוריד את כל הקובץ ל PDF.
@1011 אני רואה שכבר הראשון שכתבת הוריד. מתנצל שלא כתבתי את זה, פשוט עשיתי את זה מיידי, וראיתי שנפעל שם משהו אלא שלקח הרבה זמן, אמרתי אעדכן בסוף האם אכן קרה באמת משהו.
ועכשיו בדקתי וראיתי והנה הוא ירד זה זמן רב.
לגבי האפשרות השנייה לא הבנתי מה לעשות?
והאם הוא יותר טוב מהקודם שלך או פחות טוב? -
ל לא מייבין סימן נושא זה כשאלה
-
ל לא מייבין סימן נושא זה כנפתר
-
פתח את עמוד הספר
F12 → Console
העתק-הדבק את תוכן הקובץ download_augustow.txt
download_augustow.txt
אפשר לשנות רזולוציה בשורת SCALE_FACTOR:1 = רזולוציה מלאה 4134x5788 (108 טיילים/עמוד, PDF ענקי)
2 = רזולוציה גבוהה 2067x2894 (ברירת מחדל, מומלץ)
4 = רזולוציה בינונית 1034x1447 (מהיר יותר)בהצלחה!
@1011 עכשיו אני רואה שמאחר ולקח מעט זמן עד שהתמונות חוזרות מהבדיקה באתרוג, חלק מהעמודים מפוקסלים, אבל מה שנראה כרגע זה מספר ממש זניח של עמודים.
עוד דבר מוזר שהקובץ שוקל כמעט חצי ג'יגה.
מישהו יודע האם שאר האפםרויות המוצעות כאן יש להם מעלה על פני מה שעשיתי כבר, אני ינסה גם אותם.
נ.ב. פייתון אין לי אבל אולי שאר האפשרויות? -
@1011 עכשיו אני רואה שמאחר ולקח מעט זמן עד שהתמונות חוזרות מהבדיקה באתרוג, חלק מהעמודים מפוקסלים, אבל מה שנראה כרגע זה מספר ממש זניח של עמודים.
עוד דבר מוזר שהקובץ שוקל כמעט חצי ג'יגה.
מישהו יודע האם שאר האפםרויות המוצעות כאן יש להם מעלה על פני מה שעשיתי כבר, אני ינסה גם אותם.
נ.ב. פייתון אין לי אבל אולי שאר האפשרויות?@לא-מייבין שלחתי לך קישור סופי של הקובץ עצמו באתר filemail. תוריד משם אם אתה לא רוצה להסתבך.
-
ל לא מייבין סימן נושא זה כנפתר