הסבר | שמירת צלומי מסך אוטומטי
-
@יוסף-מאיר-וייס
צודק לא אחזתי שכתוב בתמונות למעלה פשוט הממשקים נראים אותו דבר
אבל לי יש גם את כלי החיתוך וגם חיתוך ושרטוט וכלי החיתוך אין בכלל אופציה להגיע להגדרות של המחשב וחיתוך ושרטוט במחשב שלי הרבה יותר דומה לסרטון של כלי החיתוך מאשר כלי החיתוך שיש אצלי@smct כתב בהסבר | שמירת צלומי מסך אוטומטי:
Sמנותק
smct
כתב לפני יום
נערך לאחרונה על ידי
@יוסף-מאיר-וייס
צודק לא אחזתי שכתוב בתמונות למעלה פשוט הממשקים נראים אותו דבר
אבל לי יש גם את כלי החיתוך וגם חיתוך ושרטוט וכלי החיתוך אין בכלל אופציה להגיע להגדרות של המחשב וחיתוך ושרטוט במחשב שלי הרבה יותר דומה לסרטון של כלי החיתוך מאשר כלי החיתוך שיש אצליאו שהאפליקציות לא מעודכנות אצלך או שאתה מחליף בין התוכנות
-
@י.ר.ק תכנס לחנות מייקרוסופט, תכתוב בחיפוש 'חיתוך ושרטוט' ותתקין.
-
@י.ר.ק תכנס לחנות מייקרוסופט, תכתוב בחיפוש 'חיתוך ושרטוט' ותתקין.
@יוסף-מאיר-וייס החנות סגורה בנטפרי
אבל יש לי כל החיתוך לא? -
@יוסף-מאיר-וייס החנות סגורה בנטפרי
אבל יש לי כל החיתוך לא? -
@י.ר.ק כתב בהסבר | שמירת צלומי מסך אוטומטי:
החנות סגורה בנטפרי
היא לא היא פתוחה רק לתוכנות
והוא התכוותן שתעדכן את התוכנה -
@י.ר.ק למה שלא תלחץ על "נסה את חיתוך ושרטוט"
(בהנחה וזה מותאם לווינדוס 10)אגב תראה את זה
"לכוד תמונות בקלות באמצעות אפליקציית כלי החיתוך ב- Windows 11. השתמש בעכבר, במגע או בעט כדי לערוך צילומי מסך ולשתף אותם בכל מקום.
הערה: כלי החיתוך החדש זמין רק ב- Windows 11. אם אתה משתמש ב- Windows 10 חיתוך ושרטוט יורדו למחשב שלך במקום." -
@י.ר.ק למה שלא תלחץ על "נסה את חיתוך ושרטוט"
(בהנחה וזה מותאם לווינדוס 10)אגב תראה את זה
"לכוד תמונות בקלות באמצעות אפליקציית כלי החיתוך ב- Windows 11. השתמש בעכבר, במגע או בעט כדי לערוך צילומי מסך ולשתף אותם בכל מקום.
הערה: כלי החיתוך החדש זמין רק ב- Windows 11. אם אתה משתמש ב- Windows 10 חיתוך ושרטוט יורדו למחשב שלך במקום."@יוסף-מאיר-וייס אבל זה לא שומר אוטומטית איפה אני מגדיר את זה?
-
@יוסף-מאיר-וייס אבל זה לא שומר אוטומטית איפה אני מגדיר את זה?
@י.ר.ק בדקת בתמונות שאין שום צילומי מסך שנשמרים? כנראה שטעיתי בהנחה שבויינדוס 10 גם נשמרו התמונות אוטומטית
יש תחליפים (כמו ShareX) שנחשבים למומלצים וחינמים
-
@י.ר.ק בדקת בתמונות שאין שום צילומי מסך שנשמרים? כנראה שטעיתי בהנחה שבויינדוס 10 גם נשמרו התמונות אוטומטית
יש תחליפים (כמו ShareX) שנחשבים למומלצים וחינמים
@יוסף-מאיר-וייס אין שום דבר