שאלה | למה נטפרי לא מסננת סרטונים על ידי AI
-
ידוע שנטפרי לאחרונה עברו לסינון חלקית של תמונות עם AI אבל בגלל שזה לא משתלם כלכלית לנטפרי הם לא עוברים לזה באופן גורף וגם אולי מבחינה הלכתית יכול להיות... אבל לגבי סרטונים למשל עשיתי בדיקה עם gamni3.1 pro החדש והוא מעולה לבדיקת סרטונים גם אם הסרטון ניתן לו באיכות של 720 p ובדרך שלו בהבנת הקשרים ומסתמא שזה יהיה הרבה יותר מהיר מבדיקה אנושית וגם כנראה יותר מדוייק כי נטפרי הצהירו פה שהשיטה שלהם לבדיקת סרטונים זה על ידי בדיקה של פריים פריים אולם זה נכתב ממש מזמן אבל לא הגיע הזמן לעבור שיטה?

-
ידוע שנטפרי לאחרונה עברו לסינון חלקית של תמונות עם AI אבל בגלל שזה לא משתלם כלכלית לנטפרי הם לא עוברים לזה באופן גורף וגם אולי מבחינה הלכתית יכול להיות... אבל לגבי סרטונים למשל עשיתי בדיקה עם gamni3.1 pro החדש והוא מעולה לבדיקת סרטונים גם אם הסרטון ניתן לו באיכות של 720 p ובדרך שלו בהבנת הקשרים ומסתמא שזה יהיה הרבה יותר מהיר מבדיקה אנושית וגם כנראה יותר מדוייק כי נטפרי הצהירו פה שהשיטה שלהם לבדיקת סרטונים זה על ידי בדיקה של פריים פריים אולם זה נכתב ממש מזמן אבל לא הגיע הזמן לעבור שיטה?

@yehokarpel זה רק לחסימת תמונות - עם AI
אבל פתיחת תמונות בחיים לא... -
אבל פתיחת תמונות בחיים לא...@רפי-סאם כן אני יודע אולי בעוד כמה שנים הם יפתחו תמונות עם זה אבל אני מדבר על סרטונים
-
@רפי-סאם כן אני יודע אולי בעוד כמה שנים הם יפתחו תמונות עם זה אבל אני מדבר על סרטונים
@yehokarpel אם הם יפתחו עם AI תמונות הם גם יפתחו (אולי) סרטונים עם זה..
למרות שיש גם שמע.... -
@yehokarpel אם הם יפתחו עם AI תמונות הם גם יפתחו (אולי) סרטונים עם זה..
למרות שיש גם שמע....@רפי-סאם גמניי 3.1 pro או מודלים אחרים של גמניי שומעים גם את השמע של הסרטון ויכולים לזהות מה נאמר אפילו לשון הרע ניבול פה וכאלה וגם שחכתי לציין שמסתמא זה יהיה כלכלי לנטפרי לבדוק בשיטה הזאת
-
אבל פתיחת תמונות בחיים לא...