שאלה | האם אפשרי ליצור קיצור לדף אינטרנט אבל שלא יהיה ניתן להיכנס ממנו לדפים אחרים שיהיה רק את הדף הזה?
-
כלומר לקחת דף אינטרנט נגיד את הפורום (סתם דוגמא) אבל שלא יוכלו לשנות את הכתובת אינטרנט ולגלוש לדפים אחרים וגם קישורים שבתוך הדף יהיו חסומים.
-
כלומר לקחת דף אינטרנט נגיד את הפורום (סתם דוגמא) אבל שלא יוכלו לשנות את הכתובת אינטרנט ולגלוש לדפים אחרים וגם קישורים שבתוך הדף יהיו חסומים.
@מה-זה-משנה-אה
זה לא 'דף אינטרנט' זה אתר דינמי.
בכל מקרה לגופו של דיון, אפשר להגדיר חומת אש דומיין אחד בלבד.
אבל אתה תוכל לבטל את זה.
אני לא כל כך יודע מה המטרה.
אם זה סינון, אז אולי תשתמש בסינונים קיימים, אותם אי אפשר לפרוץ, או לפחות קשה מאוד לפרוץ. -
אתה רוצה אפלקצייה של דף בודד?
א"כ יש דבר כזה - אתר שפיתח @ צדיק-תמים ליצירת אפליקציות כאלו.
אם אתה רוצה את כל האתר - כמו פה, לכאורה אם תחסום דפדפן ויהיה לך את האפליקצייה של מתמחים - לא תהיה אפשרות לעבור לדפדפן.
ייתכן מאוד שאני טועה, לא ניסיתי אף פעם את העניין הזה. -
אם אתה רוצה את כל האתר - כמו פה, לכאורה אם תחסום דפדפן ויהיה לך את האפליקצייה של מתמחים - לא תהיה אפשרות לעבור לדפדפן.
ייתכן מאוד שאני טועה, לא ניסיתי אף פעם את העניין הזה.@יאיר-דניאל יש לחלק מהאפליקציות דפדפן פנימי.
@מה-זה-משנה-אה אתה מתכנן לחסום גם חנויות אפליקציות? -
@יאיר-דניאל יש לחלק מהאפליקציות דפדפן פנימי.
@מה-זה-משנה-אה אתה מתכנן לחסום גם חנויות אפליקציות?@המלאך כתב בשאלה | האם אפשרי ליצור קיצור לדף אינטרנט אבל שלא יהיה ניתן להיכנס ממנו לדפים אחרים שיהיה רק את הדף הזה?:
יש לחלק מהאפליקציות דפדפן פנימי.
אני יודע. השאלה היא לאיזה אתר הוא צריך את זה, והאם בכלל יש לאותו אתר גם באפילקצייה.
-
אני מדבר לאנדרואיד כן?
-
אני מדבר לאנדרואיד כן?
@מה-זה-משנה-אה ברור!...
-
אני מדבר לאנדרואיד כן?
@מה-זה-משנה-אה זה משנה מאוד.
אבל עדיין יש תוכנות לאנדרואיד.
בגדול לדעתי תגדיר חומת אש עם הדומיין הספציפי. -
ייתכן מאוד שאני טועה, לא ניסיתי אף פעם את העניין הזה.@יאיר-דניאל כתב בשאלה | האם אפשרי ליצור קיצור לדף אינטרנט אבל שלא יהיה ניתן להיכנס ממנו לדפים אחרים שיהיה רק את הדף הזה?:
א"כ יש דבר כזה - אתר שפיתח אאל"ט @ איש-אמת ליצירת אפליקציות כאלו.
חיפשתי אצלו ולא מצאתי
תוכל לשלוח קישור? -
@יאיר-דניאל כתב בשאלה | האם אפשרי ליצור קיצור לדף אינטרנט אבל שלא יהיה ניתן להיכנס ממנו לדפים אחרים שיהיה רק את הדף הזה?:
חיפשתי אצלו ולא מצאתי
תוכל לשלוח קישור?@מה-זה-משנה-אה
הנטינט שלי עבד כך.
אבל דרך אפליקציה שהציעו לך,
זה לא חסימה מוצלחת כל כך,
אתה יכול לנסות דרך קידראיד לחסום כל אפליקציה חוץ מזה,
[מסתמא זה יצליח] -
@יאיר-דניאל כתב בשאלה | האם אפשרי ליצור קיצור לדף אינטרנט אבל שלא יהיה ניתן להיכנס ממנו לדפים אחרים שיהיה רק את הדף הזה?:
חיפשתי אצלו ולא מצאתי
תוכל לשלוח קישור?@מה-זה-משנה-אה כתב בשאלה | האם אפשרי ליצור קיצור לדף אינטרנט אבל שלא יהיה ניתן להיכנס ממנו לדפים אחרים שיהיה רק את הדף הזה?:
חיפשתי אצלו ולא מצאתי
תוכל לשלוח קישור?טעות שלי - זה היה @ צדיק-תמים
הנה:
https://mitmachim.top/topic/64627/מדריך-יצירת-אפליקציה-כשרה-לאתר -
@מה-זה-משנה-אה כתב בשאלה | האם אפשרי ליצור קיצור לדף אינטרנט אבל שלא יהיה ניתן להיכנס ממנו לדפים אחרים שיהיה רק את הדף הזה?:
חיפשתי אצלו ולא מצאתי
תוכל לשלוח קישור?טעות שלי - זה היה @ צדיק-תמים
הנה:
https://mitmachim.top/topic/64627/מדריך-יצירת-אפליקציה-כשרה-לאתר -
@אהל-יהודה כתב בשאלה | האם אפשרי ליצור קיצור לדף אינטרנט אבל שלא יהיה ניתן להיכנס ממנו לדפים אחרים שיהיה רק את הדף הזה?:
[מסתמא זה יצליח]קיידרואיד לא נותן אפשרות כזאת.
-
@אהל-יהודה כתב בשאלה | האם אפשרי ליצור קיצור לדף אינטרנט אבל שלא יהיה ניתן להיכנס ממנו לדפים אחרים שיהיה רק את הדף הזה?:
[מסתמא זה יצליח]קיידרואיד לא נותן אפשרות כזאת.