המלצה | העלאת תוספים מהפורום לחנות כרום
-
פתחתי חשבון מפתח בגוגל תוספים
ואני מעוניין להעלות את התוספים שחשוב שיועלו לגוגל
אם יש לכם תוסף שפרסמתם פה שחשוב שיועלה - כתבו פה...
@יאיר-דניאל
ד"א יש כאן את התוספים שנבנו ע"י חברי הפורום@רפי-סאם אם כבר מדרים על תוספים, כמה שאלות- יש אפשרות לוטשטש קוד של תוסף כדי שלא יוכלו להעתיק אותו אבל הוא יעבוד? או כל דרך אחרת שתצפין.
יש אפשרות ליצור תוסף שמעלה תוספים מגוגל דרייב? ככה שהתוסף לא יצטרך להיות על המחשב? -
@רפי-סאם אם כבר מדרים על תוספים, כמה שאלות- יש אפשרות לוטשטש קוד של תוסף כדי שלא יוכלו להעתיק אותו אבל הוא יעבוד? או כל דרך אחרת שתצפין.
יש אפשרות ליצור תוסף שמעלה תוספים מגוגל דרייב? ככה שהתוסף לא יצטרך להיות על המחשב?@The_Yonatan אפשר לשמור את התוספים בתוך תיקיית המערכת של התוספים בקלות
ואפשר להצפין דרך אחסון באפסס סקריפט של החלקים המסווגים... -
@The_Yonatan אפשר לשמור את התוספים בתוך תיקיית המערכת של התוספים בקלות
ואפשר להצפין דרך אחסון באפסס סקריפט של החלקים המסווגים...@רפי-סאם ? איך, ומה אני מרוויח מזה
-
@יאיר-דניאל
ד"א יש כאן את התוספים שנבנו ע"י חברי הפורום@רפי-סאם יש לי תוסף מאוד מפותח ומעוצב שעולה על כל תוכנות ההורדה ותוספי ההורדה מיוטיוב. הוא מוריד מהרבה סוגי אתרים וגם מדלג על פרסומות, אני יצרתי אותו. אם תעלה אותו לחנות יחסמו אותו כנראה, לא?
-
@רפי-סאם יש לי תוסף מאוד מפותח ומעוצב שעולה על כל תוכנות ההורדה ותוספי ההורדה מיוטיוב. הוא מוריד מהרבה סוגי אתרים וגם מדלג על פרסומות, אני יצרתי אותו. אם תעלה אותו לחנות יחסמו אותו כנראה, לא?
??
-
@יאיר-דניאל
ד"א יש כאן את התוספים שנבנו ע"י חברי הפורום@רפי-סאם https://mitmachim.top/post/1111941 אם תוכל אני ישמח.;
-
@רפי-סאם https://mitmachim.top/post/1111941 אם תוכל אני ישמח.;
@הישבשר-המלומד דבר איתי במייל...
-
@רפי-סאם יש לי תוסף מאוד מפותח ומעוצב שעולה על כל תוכנות ההורדה ותוספי ההורדה מיוטיוב. הוא מוריד מהרבה סוגי אתרים וגם מדלג על פרסומות, אני יצרתי אותו. אם תעלה אותו לחנות יחסמו אותו כנראה, לא?
@The_Yonatan לא בטוח
-
@הישבשר-המלומד דבר איתי במייל...
@רפי-סאם שלחתי
-
@רפי-סאם אם כבר מדרים על תוספים, כמה שאלות- יש אפשרות לוטשטש קוד של תוסף כדי שלא יוכלו להעתיק אותו אבל הוא יעבוד? או כל דרך אחרת שתצפין.
יש אפשרות ליצור תוסף שמעלה תוספים מגוגל דרייב? ככה שהתוסף לא יצטרך להיות על המחשב?@The_Yonatan כתב בהמלצה | העלאת תוספים מהפורום לחנות כרום:
ש אפשרות לוטשטש קוד של תוסף כדי שלא יוכלו להעתיק
תלוי מי.
מישהו טוב תמיד יוכל לראות.
אין דרך להצפין את הקבצים, יש דרך לערפל את הקוד או להמיר לwasm.
ושוב זה גם לא משנה אם תעלה לחנות.
יש אתרים שמיועדים להוריד קובץ של הקוד של תוספים מהחנות. -
@The_Yonatan כתב בהמלצה | העלאת תוספים מהפורום לחנות כרום:
ש אפשרות לוטשטש קוד של תוסף כדי שלא יוכלו להעתיק
תלוי מי.
מישהו טוב תמיד יוכל לראות.
אין דרך להצפין את הקבצים, יש דרך לערפל את הקוד או להמיר לwasm.
ושוב זה גם לא משנה אם תעלה לחנות.
יש אתרים שמיועדים להוריד קובץ של הקוד של תוספים מהחנות.@המלאך אז יש אפשרות ליצור תוסף שהוא יעלה את התוסף המוצפן ממאגר כלשהוא שאגדיר לו?
-
@המלאך אז יש אפשרות ליצור תוסף שהוא יעלה את התוסף המוצפן ממאגר כלשהוא שאגדיר לו?
@The_Yonatan קשה לי להאמין שזה יעבוד.
כלומר בתאוריה זה אפשרי,
אבל א' גם את זה מישהו עם הרבה רצון טוב יוכל להגיע לקוד.
בוא נדייק, זה יותר מסובך מערפול פשוט, ויותר קל [לדעתי] להשגה מערפול פשוט.
ב' זה כמובן יחסם בחנות תוספים.