בקשת מידע | מודל ai אופליין לכתיבה מלאה של קוד
-
@המלאך כתב בבקשת מידע | מודל ai אופליין לכתיבה מלאה של קוד:
האמת היא שזה די פרשנות אישית שלי לדבריך.. @א.מ.ד.
מסכים לחלוטין, עם הסתייגות קטנה: בשימוש נכון ומדוייק אפשר לחבר את המודלים הגדולים יותר שהזכרתי ל"ריתמות" כמו קלוד קוד וכו' וכן לסחוט מהם עוד קצת יכולות.
-
@א.מ.ד. אני רואה שיש לך הרבה ניסיון בזה
תוכל להמליץ לי על מודלים שיתאימו ל3060 (נראה לי 6GB) ולעוד אחד (לא זוכר כרגע) 40/5080 leptop -
@א.מ.ד. אני רואה שיש לך הרבה ניסיון בזה
תוכל להמליץ לי על מודלים שיתאימו ל3060 (נראה לי 6GB) ולעוד אחד (לא זוכר כרגע) 40/5080 leptop -
@דאבל ל6 ג'יגה ראם,
קח את הקוואן מכומת.
3b כמה שיותר קטן [בכימות].אין 3B ב-Qwen 3.5, יש 4B.
ולא כדאי כמה שיותר קטן, אלא 4 ביט מינימום, אחרת היכולות נפגעות משמעותית.בלי קשר, אני חושב שהוא מתכוון ל-6 VRAM, לא RAM. @דאבל אני צודק? אם כן היכולות שלך מתרחבות משמעותית. תציין כמה RAM יש לך.
-
@דאבל ל6 ג'יגה ראם,
קח את הקוואן מכומת.
ולא כדאי כמה שיותר קטן, אלא 4 ביט מינימום, אחרת היכולות נפגעות משמעותית.בלי קשר, אני חושב שהוא מתכוון ל-6 VRAM, לא RAM. @דאבל אני צודק? אם כן היכולות שלך מתרחבות משמעותית. תציין כמה RAM יש לך.
-
@א.מ.ד. שוב חזרנו לאותו וויכוח?
4b יגביל את המחשב שלו.
אבל כמובן שאם מדובר על vram אז הכל משתנה. -
@דאבל ל6 ג'יגה ראם,
קח את הקוואן מכומת.
-
@א.מ.ד. כתב בבקשת מידע | מודל ai אופליין לכתיבה מלאה של קוד:
6 VRAM, לא RAM.
וודאי, 3060 או 4080 זה כרטיס המסך
ראם רגיל יש 16 ו32 בהתאמה -
-
@א.מ.ד. כתב בבקשת מידע | מודל ai אופליין לכתיבה מלאה של קוד:
היכולות שלך מתרחבות משמעותית
יש לך עוד הצעה? או התכוונת למה ש @המלאך כתב?
@דאבל כתב בבקשת מידע | מודל ai אופליין לכתיבה מלאה של קוד:
יש לך עוד הצעה? או התכוונת למה ש @המלאך כתב?
עם 32 RAM ו-6 VRAM, ממליץ לך על המודלים Gemma 4 26B A4B ו-Qwen 3.5 35B A3B. זה מודלי MoE - חלק קטן בלבד מהפרמטרים מופעלים על טוקן, כך שלמרות גודל המודל והיכולות שלו המהירות היא כמעט כמו מהירות הסקה של מודל בעל 4B בלבד.
אתה יכול לנסות גם את Gemma 4 31B ו-Qwen 3.5 27B שהם מודלים צפופים, אבל זה יהיה איטי בהרבה ולא בטוח שיכנס לך ב-RAM. אין לי כזאת חומרה אז אין לי איך לבדוק בעצמי אם זה נכנס בה.