באג | שעון מעורר - שיאומי קין +S1
-
@דוידי34 כתב בבאג | שעון מעורר - שיאומי קין +S1:
האפליקציה מותקנת אצלך ואז קורסת
מותקנת ואז קורסת.
המכשיר לא נותן להתקין אותה רגיל - בהתקנה זה כותב לא הותקן - כיון ששם החבילה מתנגש בחבילה הקיימת, אפי' שהוא מזהה את זה בהתחלה ושואל האם אתה רוצה לעדכן את האפליקצייה.
אבל הכנסתי את זה לפרייב אפפ, החלפתי אותו במקורי ונתתי לו הרשאות 644, ואז בכל ניסיון להיכנס לשעור מעורר כתוב" שעון מעורר נעצר"@יאיר-דניאל אצלי לא מתקין בכלל למרות ששיניתי את שם החבילה
-
@יאיר-דניאל אצלי לא מתקין בכלל למרות ששיניתי את שם החבילה
@דוידי34 איך אתה מייצא אותו?
-
@דוידי34 איך אתה מייצא אותו?
@יאיר-דניאל יש לך רוט? אם כן תיגש דרך מנהל קבצים (נורמלי לא זה המובנה) לsystem/app שם זה היה אצלי ותעתיק את קובץ ה apk
-
@יאיר-דניאל יש לך רוט? אם כן תיגש דרך מנהל קבצים (נורמלי לא זה המובנה) לsystem/app שם זה היה אצלי ותעתיק את קובץ ה apk
@דוידי34 אני יודע איך עושים את זה...
שאלתי איך אתה עושה את זה
אולי תנסה דרך מנהל קבצים או גיבוי טיטניום -
@דוידי34 אני יודע איך עושים את זה...
שאלתי איך אתה עושה את זה
אולי תנסה דרך מנהל קבצים או גיבוי טיטניום@יאיר-דניאל לא הבנתי למה אתה מתכוון
-
@יאיר-דניאל לא הבנתי למה אתה מתכוון
@דוידי34 מה מורכב, אם אצלך זה לא מיוצא טוב, נסה דרך שונה לייצא את האפליקצייה
-
@דוידי34 מה מורכב, אם אצלך זה לא מיוצא טוב, נסה דרך שונה לייצא את האפליקצייה
@יאיר-דניאל כן אבל ניסיתי בדיוק באותה דרך את הנגן ועבד פיקס כך שאני נוטה לחשוב שיש איזו בעיה עם ההתקנה של האפליקצית שעון מעורר באופן ספציפי
דרך אגב בפעם הראשונה ששלחתי זה היה דרך מנהל הקבצים אני אנסה עוד מעט בטיטניום -
האמת שני לא כל כך מבין בטיטניום אבל אלו הקבצים שיצאו שגיביתי (בתקווה שלא פספסתי משהו)
com.android.deskclock-988b66ab45a07a9cf4db1c0bc1efa44b.apk.gzcom.android.deskclock-20260406-185232.properties
com.android.deskclock-20260406-185232.tar.gz -
האמת שני לא כל כך מבין בטיטניום אבל אלו הקבצים שיצאו שגיביתי (בתקווה שלא פספסתי משהו)
com.android.deskclock-988b66ab45a07a9cf4db1c0bc1efa44b.apk.gzcom.android.deskclock-20260406-185232.properties
com.android.deskclock-20260406-185232.tar.gz@דוידי34 בודק כרגע
-
@יאיר-דניאל apk editor pro ב common edit
-
@יאיר-דניאל apk editor pro ב common edit
@דוידי34 אין משהו דרך המכשיר עצמו?
-
@דוידי34 אין משהו דרך המכשיר עצמו?
@יאיר-דניאל תעשה עם עורך אפליקציות.ap לוקח 10 שניות
-
@יאיר-דניאל תעשה עם עורך אפליקציות.ap לוקח 10 שניות
@דוידי34 איך עושים את זה שם, לא מצאתי.
תודה -
@דוידי34 איך עושים את זה שם, לא מצאתי.
תודה@יאיר-דניאל תבחר את האפשרות הראשונה (select an apk file אאל"ט) ואז נווט לתיקיה שבה נמצא הקובץ apk שלך (אם זה בכרטיס יש למעלה ציור של כרטיס תלחץ עליו) תלחץ על הקובץ לחיצה קצרה ותבחר באפשרות השלישית (common edit) ואז בשורה שתחת הכותרת package name שם זה שם החבילה תוסיף לו אות או מספר וכו תעשה save ושיסיים install
-
@יאיר-דניאל תבחר את האפשרות הראשונה (select an apk file אאל"ט) ואז נווט לתיקיה שבה נמצא הקובץ apk שלך (אם זה בכרטיס יש למעלה ציור של כרטיס תלחץ עליו) תלחץ על הקובץ לחיצה קצרה ותבחר באפשרות השלישית (common edit) ואז בשורה שתחת הכותרת package name שם זה שם החבילה תוסיף לו אות או מספר וכו תעשה save ושיסיים install
@דוידי34 כתוב לי - האפליקצייה לא הותקנה.
(מה שהעלית מהגיבוי טיטניום) -
@דוידי34 כתוב לי - האפליקצייה לא הותקנה.
(מה שהעלית מהגיבוי טיטניום)@יאיר-דניאל זה בעיה כי עשיתי את התהליך כמה פעמים וצריך לעבוד אולי באמת יש בעיה ספציפית באפליקציה הזו, אלא שהשאלה היא אם כן איך היא עובדת אצלי?
אם יש לך עוד רעיונות איך לחלץ אותה אולי בדרך שונה תגיד לי אני אנסה