בקשת מידע | זיהוי מי מתקשר אלי מחסוי בטלפון כשר
-
@שניאור-שמח תודה רבה!
@שמואל-הסיני כתב בבקשת מידע | זיהוי מי מתקשר אלי מחסוי בטלפון כשר:
@שניאור-שמח תודה רבה!
בשמחה
אם זה עזר לך, תסמן את הנושא כנפתר עם הפוסט שלי -
היה לי פעם איזשהוא קו כזה שאחרי שאני לא עונה אני שומע את המספר יש היום פתרונות כאלו?
@שמואל-הסיני היה כזה קו וחסמו אותו לחלק אנשים
-
היה לי פעם איזשהוא קו כזה שאחרי שאני לא עונה אני שומע את המספר יש היום פתרונות כאלו?
@שמואל-הסיני יש גם את זה - 0583257777 אתה נרשם שם בפעם הראשונה ועושה הפנייה למס' הזה אם לא זמין/ דחיה ומגדיר בטלפון דחיה לחסוי וזה משמש כתא קולי ואפשרות לשמוע את המספרים האחרונים שחויגו .
(רק יש לזה באג לאחרונה שלפעמים כשזה מפנה את האנשים לקו זה עושה פרסומות ולא נקלט במערכת את המספר שהתקשר..) -
@שמואל-הסיני יש גם את זה - 0583257777 אתה נרשם שם בפעם הראשונה ועושה הפנייה למס' הזה אם לא זמין/ דחיה ומגדיר בטלפון דחיה לחסוי וזה משמש כתא קולי ואפשרות לשמוע את המספרים האחרונים שחויגו .
(רק יש לזה באג לאחרונה שלפעמים כשזה מפנה את האנשים לקו זה עושה פרסומות ולא נקלט במערכת את המספר שהתקשר..)@ארנב-עם-קצפת כתב בבקשת מידע | זיהוי מי מתקשר אלי מחסוי בטלפון כשר:
רק יש לזה באג לאחרונה שלפעמים כשזה מפנה את האנשים לקו זה עושה פרסומות ולא נקלט במערכת את המספר שהתקשר..)
זה דבר מעצבן! זה קורה לי עם הקו של הזיהוי חסוי שיש לי
-
@ארנב-עם-קצפת כתב בבקשת מידע | זיהוי מי מתקשר אלי מחסוי בטלפון כשר:
רק יש לזה באג לאחרונה שלפעמים כשזה מפנה את האנשים לקו זה עושה פרסומות ולא נקלט במערכת את המספר שהתקשר..)
זה דבר מעצבן! זה קורה לי עם הקו של הזיהוי חסוי שיש לי
@עם-ישראל-חיי איזה קו יש לך?
-
ש שמואל הסיני סימן נושא זה כשאלה
-
ש שמואל הסיני סימן נושא זה כנפתר
-
ש שמואל הסיני סימן נושא זה כלא נפתר
-
ש שמואל הסיני סימן נושא זה כנפתר
-
@עם-ישראל-חיי איזה קו יש לך?
@שמואל-הסיני לא זוכר פעם הבאתי מהפורום
-
יותר יהיה לך כיף...
תעשה הפניה למערכת תוכן בחסויים
תעשה שלוחת תור (באיזה קו בלי פרסומות...) שמפנה רק אליך ויהיה לך מזהה ממילא בלי שההוא ידע בכלל
(תור חינמי, ואתה יכול לענות לו לשיחה כרגיל)
כדי שתדע את הקונץ שהוא יתקשר מחסוי תגדיר בקו שיודיע לך כשאתה עונה כמה זמן הוא המתין לנציג שיענה... -
יותר יהיה לך כיף...
תעשה שלוחת תור (באיזה קו בלי פרסומות...) שמפנה רק אליך ויהיה לך מזהה ממילא בלי שההוא ידע בכלל
כדי שתדע את הקונץ שהוא יתקשר מחסוי תגדיר בקו שיודיע לך כשאתה עונה כמה זמן הוא המתין לנציג שיענה...@ח.-חנן כתב בבקשת מידע | זיהוי מי מתקשר אלי מחסוי בטלפון כשר:
(באיזה קו בלי פרסומות...)
איזה קו אפשר לפתוח בלי פרסומות?
-
@ח.-חנן כתב בבקשת מידע | זיהוי מי מתקשר אלי מחסוי בטלפון כשר:
(באיזה קו בלי פרסומות...)
איזה קו אפשר לפתוח בלי פרסומות?
@ארנב-עם-קצפת קו שמישהו ממילא משלם עליו 10 ש"ח לימות חודשית... כל בעל קו שמכיר אותך יהיה מוכן לעשות לך את זה
-
יותר יהיה לך כיף...
כדי שתדע את הקונץ שהוא יתקשר מחסוי תגדיר בקו שיודיע לך כשאתה עונה כמה זמן הוא המתין לנציג שיענה...