שיתוף | כלידרואיד! חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00 שואבדרואיד!
-
@שלמה-רביב כתב בשיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00:
- עוד כמה כלים שלא יצא לי לבדוק כמו ניקוי FRP ועוד.
@נחלס-דון לא מאמין שהוא הצליח לעשות את זה עם AI
-
@שלמה-רביב כתב בשיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00:
אני ימחוק את האפשרות לניקוי FRP
היתה אפשרות בתוכנה שלך לאפס מכשיר עם FRP???
-
@נחלס-דון לא מאמין שהוא הצליח לעשות את זה עם AI
@יאיר-דניאל בעזרת AI אפשר לעשות הכל.
מדגיש בעזרת ולא רק, חייבים לעבור ידני גם. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@שלמה-רביב אשמח שתהיה אפשרות גם למנהל קבצים חכם (APK) כמו שעשית ב"מכשירוט".
-
@שלמה-רביב אשמח שתהיה אפשרות גם למנהל קבצים חכם (APK) כמו שעשית ב"מכשירוט".
@דובי-ג זה ממש קל לעשות, רק אני פחות רוצה לעשות בתוכנה ערמות של פונקציות מיותרות, אני יותר רוצה לעצב מסודר יותר ולהוסיף ופונקציות שבאמת שימושיות למפתחים.
(@דובי-ג איך התוכנה?
)(בניתי את התוכנה הזאת נטו למפתחים אני לא יודע עד כמה אדם רגיל צריך אותה וכן גם כזה שרוצה רוט עדיף לו לשלם למישהו במקום לשלם על תוכנה לכן זה נועד נטו למפתחים)
-
@שלמה-רביב
כל הכבוד מראה שאפשר לעשות הכל עם רצון וAI
למי ששאל היום מפטרים מתכנתים מההיטק כי יש AI שעובד במקומם מידיעה
אז גם את זה אפשר בAI -
@דובי-ג זה ממש קל לעשות, רק אני פחות רוצה לעשות בתוכנה ערמות של פונקציות מיותרות, אני יותר רוצה לעצב מסודר יותר ולהוסיף ופונקציות שבאמת שימושיות למפתחים.
(@דובי-ג איך התוכנה?
)(בניתי את התוכנה הזאת נטו למפתחים אני לא יודע עד כמה אדם רגיל צריך אותה וכן גם כזה שרוצה רוט עדיף לו לשלם למישהו במקום לשלם על תוכנה לכן זה נועד נטו למפתחים)
@שלמה-רביב לדעתי למפתחים אפשרות של הוספת אפליקציות למערכת ואז לגבות בשביל גרסה עם אפליקציות מותאמת אישית זה לא פונקציה מיותרת אלא המשך טיפול המכשיר אחרי הצריבה, אלא אם כן התוכנה היא נטו לצריבות.
-
@שלמה-רביב לדעתי למפתחים אפשרות של הוספת אפליקציות למערכת ואז לגבות בשביל גרסה עם אפליקציות מותאמת אישית זה לא פונקציה מיותרת אלא המשך טיפול המכשיר אחרי הצריבה, אלא אם כן התוכנה היא נטו לצריבות.
-
@שלמה-רביב לזה התכוונתי שתהיה לשונית שמרכזת את כל "ההיסתעפויות" לתוכנה למיניהם לעזר למפתחים