שיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00
-
@שלמה-רביב
דבר ראשון זה מטורף!
בתור יוצר גרסאות זה סיוט כל פעם לשאוב!
בקשר לעיצוב אולי כדאי שתוסיף מצב בהיר וכההוואו זה באמת פסיכי אני בהלם!
רק זה יכול לגרום שילד ישאב גרסה וככה לא יעזור גרסאות חסומות וסתם עבדנו על גרסאות כשרות
אז אולי כדאי שתעשה את זה רק למשתמש שיוצרים גירסאות כשרות או משהו...
בכל אופן שאפו ענק על התוכנה!@ezerphone כתב בשיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00:
בקשר לעיצוב אולי כדאי שתוסיף מצב בהיר וכהה
בעז"ה בגרסה הבאה.
וואו זה באמת פסיכי אני בהלם!
רק זה יכול לגרום שילד ישאב גרסה וככה לא יעזור גרסאות חסומות וסתם עבדנו על גרסאות כשרות
אז אולי כדאי שתעשה את זה רק למשתמש שיוצרים גירסאות כשרות או משהו...לא חשבתי על זה, אתה צודק @אלוף-תימן מה אתה אומר?
@אש-התורה כתב בשיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00:
תוכנה נראית מטורפת כל הכבוד
תודה, יש הערות?
-
@נחלס-דון יש גם MTKclient גם ADB וגם SP... מקווה שזה לא יעשה יותר מדי בלגן למשתמש הצעיר שישתמש בזה
@פראירי כתב בשיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00:
כלומר לא צריך להראות את כל הנתונים בו זמנית ולדחוף את כולם אלא לחלק את זה ל5 שלבים לדוגמא והמשתמש יראה מידע רק על השלב שנמצא בו עכשיו
הבנתי בעז"ה אני יעבוד על זה,
תודה על ההערה@שלמה-רביב אין מילים סוף סוף יש תוכנה שבאמת יכולה להועיל להכשרה מההתחלה.
*לדעתי חשוב להדגיש שהתוכנה היא חינמית רק למשתמש פרטי לא למסחרי... (כל הזכויות שמורות) -
@שלמה-רביב אין מילים סוף סוף יש תוכנה שבאמת יכולה להועיל להכשרה מההתחלה.
*לדעתי חשוב להדגיש שהתוכנה היא חינמית רק למשתמש פרטי לא למסחרי... (כל הזכויות שמורות) -
אהלן חברים!
אחרי תקופה ארוכה של עבודה מאחורי הקלעים, אני שמח לשתף אתכם בפרויקט הגדול שעבדתי עליו לאחרונה:ערכת כלים מטורפת למפתחים ועורכי גרסאות לאנדרואיד!
אני (ובטח כל מי שמתעסק בתחום) מכיר את הקושי (והזמן...) שבשאיבת גרסה שלמה רק כדי לצרוב רוט, ואת כמות הזמן שלוקח לשאוב.
התוכנה שבניתי (מבוססת פייתון) נועדה במיוחד כדי לעשות את זה בלחיצת כפתור אחת.
מה התוכנה עושה בתכלס?
- שואבת גירסה מלאה ללא רוט מחולקת למחיצות או חתומה
- שאיבת מחיצות בודדות
- צריבת רום מלא
- צריבת מחיצה בודדת
- סריקה מתקדמת
- עוד כמה כלים שלא יצא לי לבדוק כמו ניקוי FRP ועוד.
קמפלתי את התוכנה עם כל שאר התוכנות שהוא עובד איתם (עם 4 תוכנות!) חוץ מדרייברים שצריך להתקין בנפרד.
ב"ה עשיתי כבר הרבה ניסויים וזה עובד מטורף, אבל אני מרגיש שחסר לי עוד משהו בעיצוב כדי שזה יהיה מושלם. אשמח לשמוע מכם- מה אתם חושבים שצריך לשפר בעיצוב או בפונקציות, כל הארה תתקבל בברכה.
השאיבה לא מצריכה סקאטר!
שאיבה על מצב ברום (מצב מכובה לגמרי ככה שזה אמור לשאוב גם אם המכשיר בבריק!)זו התוכנה בגרסה הראשונה:

מצ"ב צילו"מ בספויילר:

וזה מבחינתי הכלי הכי פסיכי, הוא שואב מחיצה בודדת לפי בחירה תוך משהו כמו חצי דקה!
זה בלחיצה אחת סורק את כל המחיצות ומאפשר שאיבה בודדת!

הדבר הכי שימושי בתוכנה שהיא עובדת על 3 תוכנות ביחד!
ככה אפשרי לקבל לכל פעולה את הכלי המיועד לו, לדוגמה סריקת מחיצות א"א לעשות על SP לכן עושים את זה עם ADB וכן הלאה, יש עוד הרבה דברים לכל תוכנה יש משהו מיוחד והתוכנה הזאת משלבת הכל!
בשאיבת מחיצה בודדת (לרוב בשביל רוט) זה טוען את כל המחיצות, ואז בלחיצה על אחת מהמחיצות- זה שואב אותה.
רק מה? אני מרגיש שחסר משהו בעיצוב, אני לא יודע מה חסר לי בעיצוב אבל חסר כאן משהו...
אולי זה המצב לילה שמכניס אותי לדיכאון?
אשמח לשמוע ביקורת בונה על התוכנה כדי שאני ישפר אותה.
מחכה לשמוע הצעות לשיפור

תיוגים:
@המלאך @בנימין-מחשבים @ezerphone @אלוף-תימן @נחלס-דון @מתכנת-חובב @cfopuser
סוריי אם תייגתי מישהו שלא רצה, אני פשוט תייגתי גם את המומחים שיתנו הערות על העיצוב וגם לכל מי שחכה לזה. -
@עזיז כמו שכתבתי
כתב בשיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00:
@דובי-ג קודם אני צריך לבדוק את העניין של הפריצות שזה יגרום כמו ש @ezerphone אמר א"חכ אני יעלה את זה (סיכוי גדול שזה יהיה שתשלום סמלי, לא מבטיח כלום!) אח"כ נדבר על זכויות יוצרים.
-
@שלמה-רביב
דבר ראשון זה מטורף!
בתור יוצר גרסאות זה סיוט כל פעם לשאוב!
בקשר לעיצוב אולי כדאי שתוסיף מצב בהיר וכההוואו זה באמת פסיכי אני בהלם!
אז אולי כדאי שתעשה את זה רק למשתמש שיוצרים גירסאות כשרות או משהו...
בכל אופן שאפו ענק על התוכנה!@ezerphone כתב בשיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00:
ממה נפשך.
אם יש לו חסום-מה שישאב גם כן יהיה חסום
ואם זה פתוח אז למה שישאב זה בכ"מ פתוח ופרוץ -
@ezerphone כתב בשיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00:
ממה נפשך.
אם יש לו חסום-מה שישאב גם כן יהיה חסום
ואם זה פתוח אז למה שישאב זה בכ"מ פתוח ופרוץ -
ש שלמה רביב התייחס לנושא זה
-
@שלמה-רביב אז אין לדבר סוף...
התוכנה הזו היא לא 'מספיק פתח' בשביל לאסור/לחשוש משיתוף ציבורי שלה.
היא נראית מצויינת, והציבור מחכה המון זמן לכלי כזה, שיתן מענה לאלף דברים בצומת אחת. -
ש שלמה רביב התייחס לנושא זה
-
@שלמה-רביב אז אין לדבר סוף...
התוכנה הזו היא לא 'מספיק פתח' בשביל לאסור/לחשוש משיתוף ציבורי שלה.
היא נראית מצויינת, והציבור מחכה המון זמן לכלי כזה, שיתן מענה לאלף דברים בצומת אחת.@סוף-הרחוב אני יבדוק את זה, סוריי אם אכזבתי את חלקכם אבל כרגע התוכנה תופץ בתשלום סמלי.
אולי ליוצרי גרסאות כשרות אני יעשה את זה חינם בשביל זיכוי הרבים, אני יבדוק את זה.מי שרוצה אפשר לפנות בצ'אט או במייל שבפרופיל
ואיך סטינו מהנושא...
יש למישהו הצעות לשיפור התוכנה? (בעיצוב או בפונקצינליות) -
אהלן חברים!
אחרי תקופה ארוכה של עבודה מאחורי הקלעים, אני שמח לשתף אתכם בפרויקט הגדול שעבדתי עליו לאחרונה:ערכת כלים מטורפת למפתחים ועורכי גרסאות לאנדרואיד!
אני (ובטח כל מי שמתעסק בתחום) מכיר את הקושי (והזמן...) שבשאיבת גרסה שלמה רק כדי לצרוב רוט, ואת כמות הזמן שלוקח לשאוב.
התוכנה שבניתי (מבוססת פייתון) נועדה במיוחד כדי לעשות את זה בלחיצת כפתור אחת.
מה התוכנה עושה בתכלס?
- שואבת גירסה מלאה ללא רוט מחולקת למחיצות או חתומה
- שאיבת מחיצות בודדות
- צריבת רום מלא
- צריבת מחיצה בודדת
- סריקה מתקדמת
- עוד כמה כלים שלא יצא לי לבדוק כמו ניקוי FRP ועוד.
קמפלתי את התוכנה עם כל שאר התוכנות שהוא עובד איתם (עם 4 תוכנות!) חוץ מדרייברים שצריך להתקין בנפרד.
ב"ה עשיתי כבר הרבה ניסויים וזה עובד מטורף, אבל אני מרגיש שחסר לי עוד משהו בעיצוב כדי שזה יהיה מושלם. אשמח לשמוע מכם- מה אתם חושבים שצריך לשפר בעיצוב או בפונקציות, כל הארה תתקבל בברכה.
השאיבה לא מצריכה סקאטר!
שאיבה על מצב ברום (מצב מכובה לגמרי ככה שזה אמור לשאוב גם אם המכשיר בבריק!)זו התוכנה בגרסה הראשונה:

מצ"ב צילו"מ בספויילר:

וזה מבחינתי הכלי הכי פסיכי, הוא שואב מחיצה בודדת לפי בחירה תוך משהו כמו חצי דקה!
זה בלחיצה אחת סורק את כל המחיצות ומאפשר שאיבה בודדת!

הדבר הכי שימושי בתוכנה שהיא עובדת על 3 תוכנות ביחד!
ככה אפשרי לקבל לכל פעולה את הכלי המיועד לו, לדוגמה סריקת מחיצות א"א לעשות על SP לכן עושים את זה עם ADB וכן הלאה, יש עוד הרבה דברים לכל תוכנה יש משהו מיוחד והתוכנה הזאת משלבת הכל!
בשאיבת מחיצה בודדת (לרוב בשביל רוט) זה טוען את כל המחיצות, ואז בלחיצה על אחת מהמחיצות- זה שואב אותה.
רק מה? אני מרגיש שחסר משהו בעיצוב, אני לא יודע מה חסר לי בעיצוב אבל חסר כאן משהו...
אולי זה המצב לילה שמכניס אותי לדיכאון?
אשמח לשמוע ביקורת בונה על התוכנה כדי שאני ישפר אותה.
מחכה לשמוע הצעות לשיפור

תיוגים:
@המלאך @בנימין-מחשבים @ezerphone @אלוף-תימן @נחלס-דון @מתכנת-חובב @cfopuser
סוריי אם תייגתי מישהו שלא רצה, אני פשוט תייגתי גם את המומחים שיתנו הערות על העיצוב וגם לכל מי שחכה לזה. -
@סוף-הרחוב אני יבדוק את זה, סוריי אם אכזבתי את חלקכם אבל כרגע התוכנה תופץ בתשלום סמלי.
אולי ליוצרי גרסאות כשרות אני יעשה את זה חינם בשביל זיכוי הרבים, אני יבדוק את זה.מי שרוצה אפשר לפנות בצ'אט או במייל שבפרופיל
ואיך סטינו מהנושא...
יש למישהו הצעות לשיפור התוכנה? (בעיצוב או בפונקצינליות)@שלמה-רביב אלוף אמיתי!
לדעתי כדאי לחשוב על הגירסאות הפרוצות שיסתובבו בכובד ראש אולי על ידי תשלום יחסית גבוה או פתרונות אחרים.
חשבתי על זה כבר פעם אבל לא אמרתי לך כדי לא להוציא את הרוח מהמפרשים -
@שלמה-רביב אלוף אמיתי!
לדעתי כדאי לחשוב על הגירסאות הפרוצות שיסתובבו בכובד ראש אולי על ידי תשלום יחסית גבוה או פתרונות אחרים.
חשבתי על זה כבר פעם אבל לא אמרתי לך כדי לא להוציא את הרוח מהמפרשים@שמואל-הסיני לכן אני עושה את זה בתשלום סמלי (באמת אם יהיה משתמש שאני יראה שהוא ילד שהוא מנסה לפרוץ אני לא ימכור לו בל"נ)
אני גם חושב שצריך לחשוב על זה זה באמת יכול לגרום להרבה פריצות. -
@שלמה-רביב אלוף אמיתי!
חשבתי על זה כבר פעם אבל לא אמרתי לך כדי לא להוציא את הרוח מהמפרשים@שמואל-הסיני כתב בשיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00:
אולי על ידי תשלום יחסית גבוה
מי שיודע לפרוץ לא צריך את התוכנה הזאת.
למי שלא יודע לפרוץ מספיק אפילו 20 ש”ח כדי להניא אותו מלקנות את התוכנה.או ש @שלמה-רביב יעשה ועדת קבלה למי שרוצה לקנות את התוכנה.
-
@שלמה-רביב מטורף!
אחת התוכנות הטובות ביותר שראיתי.
והתוכנה הטובה ביותר בפורום.
לדעתי כמו שאמרו, 20 שקל יספיקו כדי להניא ילד לצרוב גירסה.. -
@שמואל-הסיני כתב בשיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00:
אולי על ידי תשלום יחסית גבוה
מי שיודע לפרוץ לא צריך את התוכנה הזאת.
למי שלא יודע לפרוץ מספיק אפילו 20 ש”ח כדי להניא אותו מלקנות את התוכנה.או ש @שלמה-רביב יעשה ועדת קבלה למי שרוצה לקנות את התוכנה.
@נחלס-דון כתב בשיתוף | חוות דעת לתוכנה לשאיבת גירסה מלאה ללא רוט שבניתי! גרסה בטא 1.00:
או ש @שלמה-רביב יעשה ועדת קבלה למי שרוצה לקנות את התוכנה.
מגוחך לחשוב על זה.

מה שכן שתשלום יכול להספיק ולהניב שני תוצאות גם @שלמה-רביב יהנה מזה - מה שמגיע לו.
וגם לא יגרום לקלות גבוהה בפריצות.וגם לא ישאלו כל יומיים על שאיבת גירסה
-
@aass מעבד MTK (מעבד מאוד נפוץ)
קבלת וועדה אני לא חושב שנצרך, כי יש משתמשים שיקנו ואתם בכלל לא מכירים אותם (לדוגמה משתמשים חדשים)
רק כמו שאמרו אני חושב שאדם שהמקצוע שלא לפתח גרסאות יסכים לשלם סכום קטן על דבר שיקל מאוד מש"אכ בילד שרוצה לפרוץ שלדעתי הוא לא ישלם על תוכנה בשביל זה. -
@aass מעבד MTK (מעבד מאוד נפוץ)
קבלת וועדה אני לא חושב שנצרך, כי יש משתמשים שיקנו ואתם בכלל לא מכירים אותם (לדוגמה משתמשים חדשים)
רק כמו שאמרו אני חושב שאדם שהמקצוע שלא לפתח גרסאות יסכים לשלם סכום קטן על דבר שיקל מאוד מש"אכ בילד שרוצה לפרוץ שלדעתי הוא לא ישלם על תוכנה בשביל זה.@שלמה-רביב
מתאים גם לשיאומי מקשים?