עזרה | עריכת תוכנה של פלאפון
-
@בנימין-מחשבים כתב בעזרה | עריכת תוכנה של פלאפון:
אם אני זוכר נכון ל @צול-גאה יש מה להוסיף בענין
כבר לא
בעבר החזקתי גרסאות של הם בקובץ {לא יודע לפתוח אתו} כבר אן לי -
-
@רפי-סאם איך הורדת??
אני לא ניסיתי לערוך סך הכל כדי לחזור לגרסאות ישנות הייתי מפעיל את WOT עם פרוקסי מקומי {כלומר כאילו פרוקסי תוכנה שמנהלת את כל בקשות הרשת במחשב כמו ארגז חול}
ואת כל הבקשות רשת של התוכנה להוריד קבצים הורדתי עם דפדפן או IDM ככה שהיה לי את הגרסה של אותו זן ואז שאחרי חודש יצא חדשה ועדכנתי ואז רציתי לחזור אחורה פשוט הפנתי את התוכנה לקבצים המקומיים של הגרסה הישנה מעולם לא ניסיתי לעדכן
וגם זה לא תמיד עבד לי -
@טשיקאוור-ניוז כתב בעזרה | עריכת תוכנה של פלאפון:
זה נקרא קובץ מוצפן
@רפי-סאם
לא מעיז לתייג אבל בעניין ההצפנה די ברור לי של @cfopuser יש מה להועיל {כמו כל דבר שאם יש לו זמן וחשק הוא עושה את זה הכי מהיר שיש ואם לא אז אין מה לעשות}
@cfopuser סליחה שתייגתיכמובן רק אם הוא יחליט שהוא רוצה ולא יחליט שזה לא מוסרי או משהו
(: -
@רפי-סאם איך הורדת??
אני לא ניסיתי לערוך סך הכל כדי לחזור לגרסאות ישנות הייתי מפעיל את WOT עם פרוקסי מקומי {כלומר כאילו פרוקסי תוכנה שמנהלת את כל בקשות הרשת במחשב כמו ארגז חול}
ואת כל הבקשות רשת של התוכנה להוריד קבצים הורדתי עם דפדפן או IDM ככה שהיה לי את הגרסה של אותו זן ואז שאחרי חודש יצא חדשה ועדכנתי ואז רציתי לחזור אחורה פשוט הפנתי את התוכנה לקבצים המקומיים של הגרסה הישנה מעולם לא ניסיתי לעדכן
וגם זה לא תמיד עבד לי -
@רפי-סאם לא מספיק מבין בזה אני אמרתי איך אני עשיתי
{זה הצורה שג'מיני אז אמר לי לעשות לא ידעתי שהתוכנה שומרת קבצים}אגב אני חושב שברגע שתנסה לערוך לא משנה איך זה יצור יותר באגים ממה שאתה חושב לדעתי חבל
כולנו רואים איך אפילו החברה עם הגרסאות הרישמיות מפשלים כל פעם מחדש אז לדעתי עדיף שלא לנסות גם -
@רפי-סאם אני הצלחתי לשאוב את הקבצים של הגרסה יש לי את כל הקבצים של הגרסה אבל הם מאוד קשים לעריכה
-
@רפי-סאם אני הצלחתי לשאוב את הקבצים של הגרסה יש לי את כל הקבצים של הגרסה אבל הם מאוד קשים לעריכה
@מנתח-קושחא תדבר איתי בפרטי
-
@מנתח-קושחא תדבר איתי בפרטי
@רפי-סאם אני משתמש חדש מצטער
-
@רפי-סאם אני משתמש חדש מצטער
@מנתח-קושחא במייל שבפרופיל שלי