בירור | שאלות על נגן Q6
-
1.האם בנגן מסוג Q6 של פאלטיניום יש אפשרות להוספת משחקים חוץ ממה שיש לי בחנות שיש לי בנגן
2.על איזה תוכנה הנגן פועל (אנדרואיד או משהו אחר) כי לא ראיתי את זה בשום מקום -
1.האם בנגן מסוג Q6 של פאלטיניום יש אפשרות להוספת משחקים חוץ ממה שיש לי בחנות שיש לי בנגן
2.על איזה תוכנה הנגן פועל (אנדרואיד או משהו אחר) כי לא ראיתי את זה בשום מקום@י.ר.ק כתב בבירור | שאלות על נגן Q6:
האם בנגן מסוג Q6 של פאלטיניום יש אפשרות להוספת משחקים חוץ ממה שיש לי בחנות שיש לי בנגן
כל מכשיר עם מערכת הפעלה יכול להוסיף APK.
@י.ר.ק כתב בבירור | שאלות על נגן Q6:
על איזה תוכנה הנגן פועל (אנדרואיד או משהו אחר) כי לא ראיתי את זה בשום מקום
לפי טענת @קופיקו מדובר באנדרואיד.
ניתן לוודא את זה -תפתח את המפרט שלך.. -
האם בנגן מסוג Q6 של פאלטיניום יש אפשרות להוספת משחקים חוץ ממה שיש לי בחנות שיש לי בנגן
כל מכשיר עם מערכת הפעלה יכול להוסיף APK.
על איזה תוכנה הנגן פועל (אנדרואיד או משהו אחר) כי לא ראיתי את זה בשום מקום
לפי טענת @קופיקו מדובר באנדרואיד.
ניתן לוודא את זה -תפתח את המפרט שלך..@המלאך גם לי היה זכור שזה על אנדרואיד רק רציתי לוודא ואם @קופיקו אומר שזה מבוסס אז כנראה שכן
לגבי המשחקים שאתה אומר שאפשר להעביר פשוט חבר של הבן שלי העביר לו משחקים דרך כרטיס זיכרון וזה לא נותן לפתוח את זה זה כותב "פורמט הקובץ לא חוקי"
ופעם אמרו לי פה שזה חסום אבל השבוע ראיתי שיש שם להורדה מהחנות "אמולטור" אז ניסיתי את זה על הקובץ ואני חושב שהמשחקים שחבר של העביר לא apk אז אני שואל האם זה בגלל זה ויש לי מה הוריד מהאפליקציות שהביאו פה או שזה לא יעזור כי הנגן חסום מהתקנות חיצוניות -
@המלאך גם לי היה זכור שזה על אנדרואיד רק רציתי לוודא ואם @קופיקו אומר שזה מבוסס אז כנראה שכן
לגבי המשחקים שאתה אומר שאפשר להעביר פשוט חבר של הבן שלי העביר לו משחקים דרך כרטיס זיכרון וזה לא נותן לפתוח את זה זה כותב "פורמט הקובץ לא חוקי"
ופעם אמרו לי פה שזה חסום אבל השבוע ראיתי שיש שם להורדה מהחנות "אמולטור" אז ניסיתי את זה על הקובץ ואני חושב שהמשחקים שחבר של העביר לא apk אז אני שואל האם זה בגלל זה ויש לי מה הוריד מהאפליקציות שהביאו פה או שזה לא יעזור כי הנגן חסום מהתקנות חיצוניות -
@י.ר.ק למה אתה מתכוון ב"הנגן חסום להתקנות חיצוניות"?
באופן עקרוני פורמט קובץ לא נתמך אומר שזה (לכאורה) לא היה בקובץ APK או כל סוג קובץ הרצה אחר.
תלוי במכשיר. -
@המלאך כתבו לי פה פעם שזה נגן מאוד חסום וא"א להעביר אליו אפליקציות אחרות ואם העברת זה מה שזה כותב אבל מי שאמר את זה ענה לי שהוא לא בטוח שזה נכון
-
2.על איזה תוכנה הנגן פועל (אנדרואיד או משהו אחר) כי לא ראיתי את זה בשום מקום -
אין אפשרות - מניסיון
@הדור-הבא נכון צודק זה נגנים שקונים אותם ככה חסומים עם הגנה כי ברגע שאתה יכול להתקין אפלקציות אחרות אז אפשר וידאו ועוד לכן זה מגיע חסום אף על פי שרואים את הapk כקובץ דבר שני בסייר שלהם יש חסימה לתמונות שעל הזיכרון אבל בסייר הפנימי ניתן לראות ווידאו ניתן לראות בגלריה אבל לא ניתן להפעיל ממש אלא רואים רק תצוגה מקדימה
-
2.על איזה תוכנה הנגן פועל (אנדרואיד או משהו אחר) כי לא ראיתי את זה בשום מקום