בירור | סיסמא על קבצים
-
האם ניתן לעשות סיסמא על קבצים שיש לי באון קי שיצטרכו סיסמא?
-
@להיות-בשמחה בהחלט. תחפש בפורום מילות מפתח
היו כמה תוכנות כאלה
-
@להיות-בשמחה בהחלט. תחפש בפורום מילות מפתח
היו כמה תוכנות כאלה
@יוסף-מאיר-וייס איך לחפש?
-
@יוסף-מאיר-וייס איך לחפש?
@להיות-בשמחה לדוג' https://mitmachim.top/post/17804
תחפש בצד בסמל של G מילים כמו סיסמה נעילה קבצים -
-
@רואה-ואינו-נראה אשמח להסבר מה זה כל שורה

-
@רואה-ואינו-נראה אשמח להסבר מה זה כל שורה

@להיות-בשמחה שורה ראשונה צור סיסמה, השנייה אימות (הקשה חוזרת של הססמה)
השלישית רמז (אופציונלי) הרביעית זה לא למילוי, זה ישתנה לפי החוזק של הסיסמה שתקיש
ולמטה זה דרישות של מה יהיה בסיסמה (מס' תוים ןכאלה) -
@להיות-בשמחה תיקח בחשבון שכמו ש @מתכנת-חובב ועוד כתבו, זה לא באמת נועל אלא שולל הרשאות
שלא כל כך מסובך להחזיר בשעת הצורך...@מתכנת-חובב היה זכור לי שהכללת את כל תוכנות הנעילה למיניהן כאן
-
@להיות-בשמחה תיקח בחשבון שכמו ש @מתכנת-חובב ועוד כתבו, זה לא באמת נועל אלא שולל הרשאות
שלא כל כך מסובך להחזיר בשעת הצורך...@מתכנת-חובב היה זכור לי שהכללת את כל תוכנות הנעילה למיניהן כאן
@בנימין-מחשבים אף פעם לא דיברתי על התוכנה הנ"ל שלא בדקתי אותה אמנם אבל נראה שהיא כן מצפינה
-
@להיות-בשמחה לדוג' https://mitmachim.top/post/17804
תחפש בצד בסמל של G מילים כמו סיסמה נעילה קבצים@יוסף-מאיר-וייס אם אני עושה ססמא לקובץ תוסף, יהיה אפשר לפתוך להעלות אותו במצב פיתוח בכרום בלי שהוא ידרוש סיסמא?
-
@יוסף-מאיר-וייס אם אני עושה ססמא לקובץ תוסף, יהיה אפשר לפתוך להעלות אותו במצב פיתוח בכרום בלי שהוא ידרוש סיסמא?
@The_Yonatan תעשה סיסמא לזיפ של התוסף
מחלצים עם הסיסמא במחשב ואז גוררים לתוספים -
@The_Yonatan תעשה סיסמא לזיפ של התוסף
מחלצים עם הסיסמא במחשב ואז גוררים לתוספים@יוסף-מאיר-וייס אני פשוט רוצה לפרסם תוסף אבל לא מעוניין שיראו ויעתיקו את הקוד שלו, אז אני אוכל לעשות סיסמה לפתיחת התקייה אבל שיוכלו להעלות אותה לכרום בלי סיסמה?
-
@יוסף-מאיר-וייס אני פשוט רוצה לפרסם תוסף אבל לא מעוניין שיראו ויעתיקו את הקוד שלו, אז אני אוכל לעשות סיסמה לפתיחת התקייה אבל שיוכלו להעלות אותה לכרום בלי סיסמה?
@The_Yonatan אין לי מושג. תעשה אולי תוסף דרך החנות ישירות
-
@יוסף-מאיר-וייס אני פשוט רוצה לפרסם תוסף אבל לא מעוניין שיראו ויעתיקו את הקוד שלו, אז אני אוכל לעשות סיסמה לפתיחת התקייה אבל שיוכלו להעלות אותה לכרום בלי סיסמה?
@The_Yonatan שום הגיון. אם זה מוצפן אז גם כרום לא יצליח לקרוא אותו.
הדרך הטובה ביותר שאני מכיר, וגם היא לא מושלמת, זה לפרסם אותו אחרי שהעלת אותו לכרום (כמובן זה לא העלאה פשוטה)אגב זה חריגה מהנושא. פתח נושא חדש אם זה חשוב לך.