בירור | החצי טאצ׳ של ישיבת וולפסון (נתיבות חכמה)
-
@elia1234
וזמן הבא עוברים בלנדא לM5 (עקב מחסור בLOM)@קליד-שחור-לבן צודק. גם אני שמעתי על זה
-
ק קראנץ' ונילה סימן נושא זה כנפתר
-
ישיב’ע זוכע’ר: בישיבת חברון נתלתה כעת מודעה המבשרת כי הגיעו הפלאפונים החדשים (פיג' עם הגרסה המשודרגת) גם לכלל בני הישיבה והחלוקה תהיה בשבוע הקרוב.
מה זה אומר הגרסה המשודרגת?
@יאיר2081 חילקו עד עכשיו בעיקר לבחורים מועד א עכשיו הם מעדכנים גירסא אם כמה שינוים (שמעתי שמורדים את ה PDF ויש מוביטדוס
) -
@יאיר2081 חילקו עד עכשיו בעיקר לבחורים מועד א עכשיו הם מעדכנים גירסא אם כמה שינוים (שמעתי שמורדים את ה PDF ויש מוביטדוס
)@מתמחה-בטופ יש למישהו מידע אמיתי על מובידוס בגרסה של חברון?
-
סתם שאלה מהצד מה יעזור הגרסא הכשרה אם אני יכול בשניה להחליפ גרסא או לערוך אותה ולשים עם כל מה שבא לי מה הרווחנו.
-
סתם שאלה מהצד מה יעזור הגרסא הכשרה אם אני יכול בשניה להחליפ גרסא או לערוך אותה ולשים עם כל מה שבא לי מה הרווחנו.
לערוך אותה ולשים עם כל מה שבא לי מה הרווחנו.
לא נראה לי שייך
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | החצי טאצ׳ של ישיבת וולפסון (נתיבות חכמה):
להחליפ גרסא
אפשר גם לקנות סמארטפון,
-
לא נראה לי שייך
להחליפ גרסא
אפשר גם לקנות סמארטפון,
@שקיעות-בלימוד אין כזה דבר לא שייך
-
@שקיעות-בלימוד אין כזה דבר לא שייך
@הישבשר-המלומד
אם הם חסמו את הניפוי באגים אז א"א להחליף גירסה כי א"א לחבר למחשב -
@הישבשר-המלומד
אם הם חסמו את הניפוי באגים אז א"א להחליף גירסה כי א"א לחבר למחשב@smct ממש לא, גם אם הניפוי באגים חסום אפשר להחליפ גרסא אתה מדבר עם המעבד ישירות ולא עם המכשיר בכלל, כאתה צורב גרסא אתה מחבר את המכשיר בכלל מכובה הוא לא מדבר עם הניפוי בגים ולא קשור בכלל לזה,
תגידו דברים מידיעה... לא אישי כן
-
לא נראה לי שייך
להחליפ גרסא
אפשר גם לקנות סמארטפון,
אפשר גם לקנות סמארטפון,
בעצם מה שהם רצו להרוויח זה שבחור לא יחפש את זה כי יש לו כזה כשר אבל בעצם הם הפסידו כי בחור שקונה אייפון יש לו תווית שיש לו אייפון הוא עפ תוך זמן וגם בחורים שומרים מרחק אבל כשיש לך סמרטפון של הישיבה היא בחיים לא תתפוס וגם אפ אחד לא ידע ולא יוכל לדעת.
-
@הישבשר-המלומד אתה מדבר על הפיג'?
יש לו DA מותאם אישית.. -
@הישבשר-המלומד אתה מדבר על הפיג'?
יש לו DA מותאם אישית.. -
@חד-גדיא מה זה אומר?
@הישבשר-המלומד שיש חסימה לצריבה
-
@חד-גדיא מה זה אומר?
@הישבשר-המלומד שלא שייך

-
@הישבשר-המלומד שיש חסימה לצריבה
-
@חד-גדיא תפרט יותר מה הבעיה לצרוב
@הישבשר-המלומד שיש da מותאם אישית, יש לך מותאם אישית, התוכנת צריבה פשוט לא קורא את הטלפון,
שנית אין לך איך איך להשיג גרסה של פיג' -
@הישבשר-המלומד אפשר לחסום פיזית את החיבור למחשב
-
@הישבשר-המלומד אפשר לחסום פיזית את החיבור למחשב
@דוד-הצהוב אז אך הם משנים גרסא כשיוצא גרסא חדשה?
-
@הישבשר-המלומד כי המעבד מאמת בשעת הצריבה את החתימה שיש על הda מול חתימה שיש בתוך הefuse,
מכיון שאין לך את הda של פיג אתה לא יכול לשלוח da שמתאים לרכיבים של המכשיר הזה אלא אתה צריך da שלהם חתום עם החתימות שלהם שאין לך אז למסקנא כול עוד אין לך את הda "שלהם" עם חתימה תואמת אתה לא יכול פשוט לשים גרסה בmtkclient ולצרוב.וזה על קצה המזלג בפועל הם עשו יותר מזה...
-
@הישבשר-המלומד כי המעבד מאמת בשעת הצריבה את החתימה שיש על הda מול חתימה שיש בתוך הefuse,
מכיון שאין לך את הda של פיג אתה לא יכול לשלוח da שמתאים לרכיבים של המכשיר הזה אלא אתה צריך da שלהם חתום עם החתימות שלהם שאין לך אז למסקנא כול עוד אין לך את הda "שלהם" עם חתימה תואמת אתה לא יכול פשוט לשים גרסה בmtkclient ולצרוב.וזה על קצה המזלג בפועל הם עשו יותר מזה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות