בקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?
-
@סוף-הרחוב כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
[אפילו] אתרוג לא מצליחים, מה אתה יודע שהם לא יודעים?
זה לא שהם לא יודעים אלא שהם לא משקיעים בזה
-
@CSS-0 אני לא מסכים עם זה.
כאדם שמשתמש בסינון, אני רוצה סינון חזק שיוכל לחסום אותי כאשר אני משועמם ומחפש בידור קל.
מה שאתה אומר שקול לאמירה שבוא כבר נשתמש במחשב ללא סינון - מי כופה עלינו לחפש תכנים שלא ראויים לבני תורה.... -
@smct כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
זה לא שהם לא יודעים אלא שהם לא משקיעים בזה
מה הקשר עכשיו, ומה זה קשור לדיון?
לא בחנתי את פוטנציאל היכולות שלהם, אלא את מה שהם מוכרים בפועל..
@סוף-הרחוב
רק האמרתי שזה כן אפשרי וזה שאתרוג לא מצליחים זה לא אומר שזה לא אפשריולא צריך לעשות על זה דיס
-
@אורי
אני לא חושב שזו חסימה שמייתרת שימוש בחסימות החזקות יותר שיש היום, אלא היא תוספת חזקה לחסימה נוספת על המחשב שלי.
אולי זו כן הכוונה אבל כך דעתי. -
@סוף-הרחוב
רק האמרתי שזה כן אפשרי וזה שאתרוג לא מצליחים זה לא אומר שזה לא אפשריולא צריך לעשות על זה דיס
רק אמרתי שזה כן אפשרי וזה שאתרוג לא מצליחים זה לא אומר שזה לא אפשרי
לא רלוונטי. לא רלוונטי.
ואגב, אם הם יכולים, למה הם לא עושים?
סתם כי לא בא להם? סתם כי מה איכפת להם להכשיל?כל חברה מעסיקה עובדים בהתאם לצריכת המוצר שהיא משווקת, ואין שום סיבה שתעסיק עובדים ברמה גבוהה כשהיא לא 'משתמשת' ביכולות שלהם.
אבל עזוב עכשיו, אין טעם להסיט את הדיון.
-
רק אמרתי שזה כן אפשרי וזה שאתרוג לא מצליחים זה לא אומר שזה לא אפשרי
לא רלוונטי. לא רלוונטי.
ואגב, אם הם יכולים, למה הם לא עושים?
סתם כי לא בא להם? סתם כי מה איכפת להם להכשיל?כל חברה מעסיקה עובדים בהתאם לצריכת המוצר שהיא משווקת, ואין שום סיבה שתעסיק עובדים ברמה גבוהה כשהיא לא 'משתמשת' ביכולות שלהם.
אבל עזוב עכשיו, אין טעם להסיט את הדיון.
@סוף-הרחוב כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
סתם כי לא בא להם? סתם כי מה איכפת להם להכשיל?
בדידי הווי עובדה: גלשתי על סינון מסויים על מחשב שלא היה שלי לפני שנתיים, ונתקלתי במשהו שהיוה פוטנציאל לפריצה. כתבתי לשירות לקוחות על כך, וקיבלתי את התגובה הבאה באימייל:
"לא ניתן לשלוח לנו תוכן שפתוח או חסום מבלי להיות מצורף לשירות כמו כל מנוי בחברה אחרת שאינו מאפשר לבצע פעולה במנוי ללא זיהוי
במידה וראית שפתוח אנו צריכים לבדוק זאת עם הלקוח שחווה את החשיפה בזמן אמת"זה אחד הדברים שאני הכי מעריך בנטפרי - אפשר לשלוח פניות לשירות לקוחות בלי ששילמת אגורה על הסינון - מה שמראה שאיכפת להם - שזה זיכוי הרבים על אמת.
-
@טופטופיסט כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
ברגע שהמידע עובר במחשב הרבה יותר קל לעקוף אותו כי כל המידע מגיע אלי רק לא מוצג, לעומת זאת אם הוא עובר בשרת אני רק מקבל את הנתונים המסוננים.
לא מדוייק,
מאחר והתוכנה היא ברמת מערכת.@טופטופיסט כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
עבודה מיותרת של המודל בכל מחשב ומחשב על אותם תמונות ואתרים, לעומת זאת אם זה שמור על שרת הוא בודק כל אתר פעם אחת ושומר בזיכרון.
גם לא מדוייק, אפשר להגדיר רשימה, ואפשר לעשות אותה דינמית.
המחשב איטי יותר משרת ויקח לו זמן לעבד את הנתונים הרבה יותר. (כמובן גם משתנה בין מחשבים).
נכון וכבר הערתי על כך לעיל.
אתה צריך לייצר מערכת סינון לכל מכשיר ומכשיר בפני עצמו ולהתאים אותו, אבל אם זה רץ על שרת זה יכול להתאים בקלות יותר ליותר סוגי מכשירים ויכול לרוץ על כל הרשת הביתית.
נכון אם כי לא כזה מורכב כמו שהוצג.
המודל יחצוץ את הHTTPS באתרים כמו בנקים וכו', וזה פרצת אבטחה חמורה!
מה פתאום? החיבור נשמר מאובטח. גוגל לא יתנו למשהו להיכנס לאבטחה שלהם עם האתרים.
@המלאך כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
לא מדוייק,
מאחר והתוכנה היא ברמת מערכת.גם תוכנה ברמת מערכת רצה על חומרה שנמצאת בשליטה פיזית של המשתמש.
ברגע שהמידע כבר נחת אצלי בכרטיס המסך או בRAM תמיד יהיה מי שימצא דרך לדוג אותו לפני שהתוכנה מספיקה להסתיר אותו...@המלאך כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
וחזרנו לאותה הבעיה, שהרשימה מגיעה למשתמש ורק מסתירה את התוכן, וגם יש בזה בעיות מהירות...
בשביל זה מתקינים תעודות אבטחה
-
לא מדוייק,
מאחר והתוכנה היא ברמת מערכת.גם תוכנה ברמת מערכת רצה על חומרה שנמצאת בשליטה פיזית של המשתמש.
ברגע שהמידע כבר נחת אצלי בכרטיס המסך או בRAM תמיד יהיה מי שימצא דרך לדוג אותו לפני שהתוכנה מספיקה להסתיר אותו...@המלאך כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
וחזרנו לאותה הבעיה, שהרשימה מגיעה למשתמש ורק מסתירה את התוכן, וגם יש בזה בעיות מהירות...
טופטופיסט כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
גם תוכנה ברמת מערכת רצה על חומרה שנמצאת בשליטה פיזית של המשתמש.
ברגע שהמידע כבר נחת אצלי בכרטיס המסך או בRAM תמיד יהיה מי שימצא דרך לדוג אותו לפני שהתוכנה מספיקה להסתיר אותו...לכן לא אמרתי שאי אפשר, אלא שזה לא מדוייק, זה דורש או צריבה או כמה דברים אחרים, כך או כך, לא עניין של דקות.
(גם בתוכנות סינון קיימות אפשר לעשות את זה, עיין ערך רימון)@טופטופיסט כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
נכון חלקית.
זה דורש הוצאה של הרשימה מהתוכנה - אולי דרך הטמפ, כך או כך לא נראה לי שיהיה אפשר לערוך שינויים ברשימה, זה קובץ ג'סון פנימי (ייתכן שהקידוד שלו הוא לא בקידוד רגיל).@טופטופיסט כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
יכול להיות אבל זה לא ייצור בעיות אבטחה.
בכל מקרה לגופו של דיון, @css-0
כולנו נחכה לראות אם תצליחו לעשות את זה, זה יכול להיות שינוי עצום בדרך שבה סינונים עובדים.
ולבקשתך:
1 - סינון תוכנות. (@פלמנמוני )
2 - ייעול מהירות, (למרות שזה מודלים אופליין),
3 - שיותאם גם למחשבים עם רמת חומרה פשוטה.
משאיר לך להתמודד עם זה..
בהצלחה רבה! -
@css-0 אם הסינון שלך מאפשר למשתמש להחליט בעצמו מה לחסום ומה לפתוח, אז לדעתי תוכל לשדרג אותו עם הרעיון של delay שיש ל-Plucky.
בגדול, המשתמש מגדיר "תקופת צינון" (נגיד, אצלי זה 3 שעות), ואם יש אתר שנחסם לפי החוקים שהגדרתי, אבל אני רוצה לפתוח אותו בכל זאת, אני מוסיף לו החרגה, ואז הוא ייפתח רק לאחר תקופת הצינון. -
@css-0 עוד דבר שאני חושב שיכול להיות מאוד שימושי זה סינון של תוכן המסך בלייב - כדי לחסום תמונות לא צנועות שיכולות לצוץ בסרטים שהילדים העבירו וכדומה.
כבר הרבה זמן שאני רוצה לבנות משהו כזה, ולא הגעתי לזה עדיין.
אני סקרן לשמוע באיזה מודלים אופליין השתמשת. אולי תוכל לשלוח לי בצ'אט בפרטי, אם אתה לא רוצה לכתוב כאן. -
אני באמצע לבנות תוכנת סינון אינטרנט, למחשבים, התוכנה בודקת אתרים בזמן אמת עם AI, חוסמת נשים, תמנות לא צנועות, התוכנה משתמשת במחשב של המשתמ למשאבי AI זאת אומרת המודלים של ה AI הם אופליין לחלוטין!!! יש רשימה שחורה של אתרים, זאת אומרת עם זה מצא 15 תמונות אסורות, וגם 5 מילים אסורות מרשימה שחורה שיש לה, היא מייד חוסמת את הדף, ומכניסה אותו לרשימה שחורה פנימית, וכנ"ל על תמונות שהיא בודקת (לוקח לה פחות משניה לתמונה!!!) יש לה רשימה שחורה ולבנה כדי שהיא לא תבדוק את זה שוב בפעם הבאה, גם על סרטונים, שנכנסים לסרטונים ביוטיוב או בכל מקום אחר, התוכנה בודקת את הסרטון עם מודלים אופליין! ועם יש נשים או דברים לא צנועים היא חוסמת, התוכנה נקראת בשם "סננקל"
התוכנה בזמן שהיא בודקת היא מראה את התמונה הזו:

תמונה או אתר שנחסם מופיע בו התמונה הזו:

אני נעזר ב AI לכתיבת התוכנה...
מה אתם חושבים עוד שצריך להיות שם? ואיך? מה אתם חושבים שצריך להיות יותר טוב מהסינונים האחרים? מה חסר? ונפתח...
-
יתכן באמת שעדייף יהיה לעשות את זה אונליין, השאלה מה עדיף סינון יותר טוב יותר חזק, אבל אולי בתשלום (עוד לא בטוח...) או שמערכת מאד חלשה וקשה, אבל בחינם?
@CSS-0 כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
יתכן באמת שעדייף יהיה לעשות את זה אונליין, השאלה מה עדיף סינון יותר טוב יותר חזק, אבל אולי בתשלום (עוד לא בטוח...) או שמערכת מאד חלשה וקשה, אבל בחינם?
אני חושב שאם תעשה את זה ברמה של בתשלום - זה יעלה לך הרבה (שרתים, תעודות אבטחה וכו') ויש כבר מתחרים שכבר מנוסים וטובים וכו'...
אם זה יהיה מקומי ובחינם - זה יהיה יותר שימושי, לא צריך מערכות מיוחדות וכו' (וזה לא אמור להיות מערכת חלשה וקשה). -
@CSS-0 כתב בבקשת מידע | בונה מערכת סינון מה צריך להיות שם?:
אני חושב שאם תעשה את זה ברמה של בתשלום - זה יעלה לך הרבה (שרתים, תעודות אבטחה וכו') ויש כבר מתחרים שכבר מנוסים וטובים וכו'...
אם זה יהיה מקומי ובחינם - זה יהיה יותר שימושי, לא צריך מערכות מיוחדות וכו' (וזה לא אמור להיות מערכת חלשה וקשה). -
@CSS-0 אי אפשר לעשות לבחירת המשתמש מערכת חזקה או חלשה אופליין לבחירה אך חינמית (יהיה ניתן לבחור באיזה מודל להשתמש לפי דרישות המערכת וכדומה זה יוכל להיות פיתרון טוב יותר עבור כאלה שיש להם מחשב חזק וירצו מודלים יותר חזקים או להיפך...)
יש תוסף שהשתמשתי בו בעבר במקביל לרימון שקוראים לו HaramBlur הייתי ממליץ לך להסתכל עליו. -
אני באמצע לבנות תוכנת סינון אינטרנט, למחשבים, התוכנה בודקת אתרים בזמן אמת עם AI, חוסמת נשים, תמנות לא צנועות, התוכנה משתמשת במחשב של המשתמ למשאבי AI זאת אומרת המודלים של ה AI הם אופליין לחלוטין!!! יש רשימה שחורה של אתרים, זאת אומרת עם זה מצא 15 תמונות אסורות, וגם 5 מילים אסורות מרשימה שחורה שיש לה, היא מייד חוסמת את הדף, ומכניסה אותו לרשימה שחורה פנימית, וכנ"ל על תמונות שהיא בודקת (לוקח לה פחות משניה לתמונה!!!) יש לה רשימה שחורה ולבנה כדי שהיא לא תבדוק את זה שוב בפעם הבאה, גם על סרטונים, שנכנסים לסרטונים ביוטיוב או בכל מקום אחר, התוכנה בודקת את הסרטון עם מודלים אופליין! ועם יש נשים או דברים לא צנועים היא חוסמת, התוכנה נקראת בשם "סננקל"
התוכנה בזמן שהיא בודקת היא מראה את התמונה הזו:

תמונה או אתר שנחסם מופיע בו התמונה הזו:

אני נעזר ב AI לכתיבת התוכנה...
מה אתם חושבים עוד שצריך להיות שם? ואיך? מה אתם חושבים שצריך להיות יותר טוב מהסינונים האחרים? מה חסר? ונפתח...
-
@CSS-0 אם אתה מתכוון למודלי למידת מכונה (ML), אז אתה צודק שהם יכולים לרוץ במהירות אפילו על החומרה של הקומקום של פסח, אבל האמינות שלהם מוטלת בספק, ונשמע שעדיין אין לך מודלים כאלה (היה פה עוד אחד שחיפש ולא מצא). תצטרך לאמן מאפס, ובמודלים כאלו אמנם האימון הוא חינמי (יש פלטפורמות של גוגל), אבל תצטרך מערך נתונים עצום.
אם אתה מתכוון למודלי LLM VL, במקרה הטוב ביותר המהירות תהיה 2 דקות לכל תמונה במחשב עם 16 RAM. -
@CSS-0 אם אתה מתכוון למודלי למידת מכונה (ML), אז אתה צודק שהם יכולים לרוץ במהירות אפילו על החומרה של הקומקום של פסח, אבל האמינות שלהם מוטלת בספק, ונשמע שעדיין אין לך מודלים כאלה (היה פה עוד אחד שחיפש ולא מצא). תצטרך לאמן מאפס, ובמודלים כאלו אמנם האימון הוא חינמי (יש פלטפורמות של גוגל), אבל תצטרך מערך נתונים עצום.
אם אתה מתכוון למודלי LLM VL, במקרה הטוב ביותר המהירות תהיה 2 דקות לכל תמונה במחשב עם 16 RAM.