עזרה | הסרת מגבלה בקורקינט חשמלי
-
שלום וברכה יש לי קורקינט חברת ריידרספארק למי שמכיר ואני צריך להסיר את הגבלת מהירות ולא ידעתי כל כך איך עושים את זה תכלס פתחתי את איפה שאמורים לפתוח והפרדתי את החוט הירוק והקורקינט עובד מצויןאבל אני צריך לדעת האים זה נפרץ אני מתלבט אם המהירות באמת השתנתה כי בצג הוא מראה כמו לפני זה 25 וזה לא שתגידו שאין לו בצג אופצייה ליותר כי בירידות זה כן מראה יותרה אבל בפועל זה נשמע עוצמתי יותר אם מישהוא מכיר את הקורקינט הזה או שסתם מכיר קורקינטים ויודע לפשוט לי את הספק אני ממש יודא לו על כך וחוץ מזה יש לי קורקינט חברת סטרום למי שמכיר והלך לזה הצג אם מישהוא יודע היכן ניתן להשיג אני ממש ישמח
-
שלום וברכה יש לי קורקינט חברת ריידרספארק למי שמכיר ואני צריך להסיר את הגבלת מהירות ולא ידעתי כל כך איך עושים את זה תכלס פתחתי את איפה שאמורים לפתוח והפרדתי את החוט הירוק והקורקינט עובד מצויןאבל אני צריך לדעת האים זה נפרץ אני מתלבט אם המהירות באמת השתנתה כי בצג הוא מראה כמו לפני זה 25 וזה לא שתגידו שאין לו בצג אופצייה ליותר כי בירידות זה כן מראה יותרה אבל בפועל זה נשמע עוצמתי יותר אם מישהוא מכיר את הקורקינט הזה או שסתם מכיר קורקינטים ויודע לפשוט לי את הספק אני ממש יודא לו על כך וחוץ מזה יש לי קורקינט חברת סטרום למי שמכיר והלך לזה הצג אם מישהוא יודע היכן ניתן להשיג אני ממש ישמח
@דובי-מייזלעס תבדוק עם GPS
-
@דובי-מייזלעס תבדוק עם GPS
@דוד-הצהוב
מה הקשר? GPS זה ניווט -
@דוד-הצהוב
מה הקשר? GPS זה ניווט -
אני יודע שיש שם עד 40 קמש אבל אני צריך לפרוץ את זה
-
אני יודע שיש שם עד 40 קמש אבל אני צריך לפרוץ את זה
@דובי-מייזלעס זה משהו לנתק איזה חוט יש חנויות שכאשר הם מוכרים הם פורצים על ידי ניתוק חוט
-
אני ניסיתי לנתק חוט ירוק ככה הבנתי באינטרנט וחוץ מלקרטע זה לא עשה כלום
-
אני ניסיתי לנתק חוט ירוק ככה הבנתי באינטרנט וחוץ מלקרטע זה לא עשה כלום
@דובי-מייזלעס חוט ירוק זה או בטרייה או מנוע וזה לא חוט זה בעצם מבודד חשמל
-
אז איזה חוט יכול להיות צהוב או משהוא אחר אני פחות מבין בזה
-
@דובי-מייזלעס חוט ירוק זה או בטרייה או מנוע וזה לא חוט זה בעצם מבודד חשמל
@כככככ הייתי מציע לך אם אתה לא יודע באמת מה שאתה אומר לא להגיד סתם ואו שיגיב מישהו שמבין או שילך לחנות כי אם הוא ינתק חוט לא נכון זה יכול להיגמר רע
אם אתה יודע מה אתה אומר אז סליחה על הנפילה
-
קודם כל אני ממליץ לך לא לנתק שום חוט אתה יכול לעשות נזק רציני דבר שני יש לי ריידר אומנם לא ספארק אבל אני יודע שבחברת ריידר בכללי מאד קל לפתוח מהירות על ידי לחיצה על כפתורים אני יודע לפתוח כמה קורקינטים תעלה תמונה של הקורקינט ואני יגיד לך אם אני יודע
-
ראיתי תמונה של הקורקינט באינטרנט ולא מצאתי אופציה לפתוח עדיף שתלך לאקו ריידר[חנות מוסמכת] הם יפרצו ב50 / 100 שקל
-
ראיתי תמונה של הקורקינט באינטרנט ולא מצאתי אופציה לפתוח עדיף שתלך לאקו ריידר[חנות מוסמכת] הם יפרצו ב50 / 100 שקל
@חייא-שיאומי אולי גמיני יעזור בעניין
-
עדיף שלא הוא מבלבל מלא את המח ויכול לשקר ולהרוס
-
איזה חנות מטפלת בזה עכשיו חול המועד אז עדיף איש פרטי אם למישהוא יש אדם שמבין בזה אם יוכל לעדכן תודה וגיט מועד
-
איזה חנות מטפלת בזה עכשיו חול המועד אז עדיף איש פרטי אם למישהוא יש אדם שמבין בזה אם יוכל לעדכן תודה וגיט מועד
@דובי-מייזלעס מאיפה אתה?
-
ירושלים או בית שמש
-
Eco Rider - אקו ריידר
מבחר הכלים החשמליים הגדול במדינה!
ייבוא ושיווק אופניים חשמליים, קורקינטים, טרקטורונים ממונעים ושירותי תיקונים במחירים משתלמים לכל כיס!להגעה ומשלוחים לכל הארץ

יוסף סמלו 78, נתיבות
העצמאות 30, באר שבע
052-505-0871
-
אני יעלה תמונה אם מישהוא יודע שיעדכן