בקשה | עזרה באפליקציית מערכת בשיאומי חצי טאצ'
-
טוב הסיפור הוא כזה. מחקתי את כל האפליקציות מערכת של הטלפון בעבר והתקנתי חדשות וכו'.
א. באפליקציות מערכת הטלפון היה הרבה יותר מהיר.
ב. אני לא מצליח עכשיו לגבות אנשי קשר וכו'.לא ניכנס לבעיות הללו. אני צריך את האפליקציות המקוריות אם יש למישהו יעזור לי מאוד!!!
-
טוב הסיפור הוא כזה. מחקתי את כל האפליקציות מערכת של הטלפון בעבר והתקנתי חדשות וכו'.
א. באפליקציות מערכת הטלפון היה הרבה יותר מהיר.
ב. אני לא מצליח עכשיו לגבות אנשי קשר וכו'.לא ניכנס לבעיות הללו. אני צריך את האפליקציות המקוריות אם יש למישהו יעזור לי מאוד!!!
-
@חסוי-222 זכור לי שהוא עובד על רוט.
מה שאומר שפירמוט לא יחזיר אותם.
וגם אם מישהו יביא לך אותם זה לא מספיק, תצטרך להכניס אותם לסיסטם.
לדעתי צריבת גירסא חדשה זה כבר יותר פשוט...
החלטה שלך. -
@נוחעם-FM אני ממש לא מבין בצריבה ופחות מעדיף להתעסק עם זה. אין שום דרך אחרת? אפילו אם יש למישהו שיהיה לפחות על הטלפון לא בתור מערכת. אם מישהו יוכל לגבות לי מהטלפון שלו את האפליקציות גם ממש אשמח!
-
@נוחעם-FM אני ממש לא מבין בצריבה ופחות מעדיף להתעסק עם זה. אין שום דרך אחרת? אפילו אם יש למישהו שיהיה לפחות על הטלפון לא בתור מערכת. אם מישהו יוכל לגבות לי מהטלפון שלו את האפליקציות גם ממש אשמח!
-
@מחובר-23 אין לי מושג זה לא מובנה?
אני התקנתי את האפליקציה הזאת של המנהל אפליקציות ודרך שם היה אופציה למחוק וזה נמחק. -
@מחובר-23 כן כן אין לי בעייה שיחזור להיות כמו שקניתי אותו. השאלה אם זה באמת יחזור, אם האפליקציה הזאת עם רוט או לא.
-