סים טוקמן שננעל/נחסם
-
שלום, יש לי סים טוקמן של סלקום, כבר כמה שנים שלא השתמשתי בו, היום הכנסתי אותו למכשיר, והוא כאילו לא נמצא בפנים, הפלאפון מבקש להכניס סים (E1200 שא"א להיכנס לאנש"ק ללא סים, לא נכנס), כאילו אין בפנים כלום, המכשיר עצמו תקין בוודאות.
@להבין-ולהשכיל -
@מוטי-מן להתקשר לחברה לשאול מה מצבו, יכול להיות שנחסם עקב חוסר שימוש
-
@מוטי-מן הצעה: תנסה להתקשר אליו ותשמע מה התגובה, אם הוא לא זמין הוא שהוא לא פעיל
-
@uriya-sh התשובה היא שהוא לא זמין. אבל זה חוצפה, לא זכור לי שהיה כתוב באיזה מקום שהוא פג תוקף! הבעיה שזה סלקום, ואצלם צריך לחכות איזה 30 דק' בטלפון לנציג, ואין להם דרך נורמלית יותר לפנות לשרל"ק...
-
@מוטי-מן מוזר כי אאל"ט גם סים שבוטל [שניידתי חברה] פותח את האנש"ק בe1200
בהצלחה -
@מוטי-מן אם הוא לא זמין זה אומר שהוא לא בוטל והוא עדיין קיים. ניחוש שלי: יש בעיה בסים עצמו (שבר קטן וכד') אז אתה יכול פשוט להזמין עוד סים על אותו מספר זה לא אמור לעלות הרבה, יש חברות שלא עולה בכלל
-
@מוטי-מן גם סים נעול צריך לתת תגובה למכשיר ולכן או שהסים נפגע באיזה צורה או שיש בעיה כלשהיא במכשיר (אפילו שאתה טוען שהוא תקין)
-
@ITAMAR25 אמר בסים טוקמן שננעל/נחסם:
או שיש בעיה כלשהיא במכשיר (אפילו שאתה טוען שהוא תקין)
זה אינו, כי סימים אחרים כשרים/ולא כשרים עובדים עליו חלק.
-
@מוטי-מן אמר בסים טוקמן שננעל/נחסם:
שלום, יש לי סים טוקמן של סלקום, כבר כמה שנים שלא השתמשתי בו, היום הכנסתי אותו למכשיר, והוא כאילו לא נמצא בפנים, הפלאפון מבקש להכניס סים (E1200 שא"א להיכנס לאנש"ק ללא סים, לא נכנס), כאילו אין בפנים כלום, המכשיר עצמו תקין בוודאות.
@להבין-ולהשכילאם המכשיר מבקש להכניס סים זה אומר שהמכשיר בעייתי.
בכל אופן שלח לי את המספר בפרטי -
פוסט זה נמחק! -
@מוטי-מן
אם צריך יש לי עוד מספרים -
מה שטוב שזה עובד מכול הפלא גם לא של סלקום