שיתוף | SmartBlock PRO| תוסף לחסימת פרסומות מוחלטת באתרי חדשות כולל פרוג.
-
@ישראל1212 אצלי עובד, מה הסינון שלך.
-
לא מצליח להתקין שגיאה בהורדה: החבילה לא חוקית: 'CRX_SIGNATURE_VERIFICATION_FAILED
-
לא מצליח להתקין שגיאה בהורדה: החבילה לא חוקית: 'CRX_SIGNATURE_VERIFICATION_FAILED
@הישבשר-המלומד אתה בנטפרי נכון? אל תוריד מהחנות תוריד מהקובץ שהוא הביא לי או שתשלח את התוסף לפניה עם נקודה
-
@הישבשר-המלומד אתה בנטפרי נכון? אל תוריד מהחנות תוריד מהקובץ שהוא הביא לי או שתשלח את התוסף לפניה עם נקודה
@י.ר.ק איפה מורדים?
-
@י.ר.ק איפה מורדים?
-
@י.ר.ק איפה מורדים?
@הישבשר-המלומד כתב בשיתוף | SmartBlock PRO| תוסף לחסימת פרסומות מוחלטת באתרי חדשות כולל פרוג.:
איפה מורדים?
כרגע אפשר להוריד ולהתקין בנטפרי
@פראירי כתב בשיתוף | SmartBlock PRO| תוסף לחסימת פרסומות מוחלטת באתרי חדשות כולל פרוג.:
עוד לא
האמת שלא הוספתי כי חשבתי שיש רק את הפרסומות בצד ואני לא חוסם פרסומת שלא מפריעה לשימוש עכשיו שיש גיפים אני בל"נ יוסיף בעדכון הקרוב@פראירי מצפים מאוד לעדכון התוסף
הפרסומות באתר הגיזרה ממש מטרידות
הפרסומת מסתירה את הדף ואין אפשרות לסגור לכמה שניות
כל חוסמי הפרסומות שניסיתי לא הצליחו על הפרסומת הזאת... -
היום לא עבד לי בJDN זה מריץ את הסירטון ישר לסוף
בכל רגע ראיתי פרסומות כרגיל
יישר כח על הפיתוח זה ממש מועיל -
תודה רבה
אשמח שתעשה גם לגיזרה
הפרסומות שם ממש מציקות -
תודה רבה
אשמח שתעשה גם לגיזרה
הפרסומות שם ממש מציקות@הבל-הבלים-הכל @כולם
לא יהיה חסימת פרסומות בהגזרה עקב כך שהפרסומות שם לא מפריעות לשימוש השוטף (משא"כ בשאר האתרים) והם נצרכות לתחזוקת השרת והמערכת,
אני פתוח להצעות לחסימת פרסומות באתרים נוספים, -
מי שמעוניין לחסום את הפירסומות בהגיזרה יכול להשתמש עם התוסף הזה,
https://chromewebstore.google.com/detail/ublock-origin-lite/ddkjiahejlhfcafbddmgiahcphecmpfh
ולייבא את זה, my-ubol-filters.txt -
@הבל-הבלים-הכל @כולם
לא יהיה חסימת פרסומות בהגזרה עקב כך שהפרסומות שם לא מפריעות לשימוש השוטף (משא"כ בשאר האתרים) והם נצרכות לתחזוקת השרת והמערכת,
אני פתוח להצעות לחסימת פרסומות באתרים נוספים, -
@הבל-הבלים-הכל @כולם
אני פתוח להצעות לחסימת פרסומות באתרים נוספים,@פראירי כתב בשיתוף | SmartBlock PRO| תוסף לחסימת פרסומות מוחלטת באתרי חדשות כולל פרוג.:
כמו שכתבתי מקודם הפרסומת הראשית מסתירה את הדף
וגם אין אפשרות לסגור לכמה שניות ככה שאתה חייב לקרוא אותה
את הפרסומות בצדדים אתה יכול להשאיר@יונתן-המתכנת כתב בשיתוף | SmartBlock PRO| תוסף לחסימת פרסומות מוחלטת באתרי חדשות כולל פרוג.:
מי שמעוניין לחסום את הפירסומות בהגיזרה יכול להשתמש עם התוסף הזה,
הקובץ שהבאת לא עוזר לפרסומת הראשית
רק לפרסומות בצדדים זה עוזר -
@פראירי כתב בשיתוף | SmartBlock PRO| תוסף לחסימת פרסומות מוחלטת באתרי חדשות כולל פרוג.:
אני פתוח להצעות לחסימת פרסומות באתרים נוספים,
אודה לך מאד אם תוכל גם פה
@נצח-ישראל
בל"נ יעלה בגרסה בקרוב בעז"ה